Jupiter in Pesti Decembrie 2021 – Decembrie 2022

Pe 29 Decembrie Jupiter paseste in Pesti unde ramane pana pe 10 Mai cand intra pentru o perioada scurta in Berbec, pana pe 28 Octombrie cand revine in Pesti pentru inca 2 luni (pana pe 20 Decembrie 2022).

Jupiter in Pesti e una din vestile bune ale anului 2022 pentru ca va fi in unul din semnele pe care le guverneaza si pentru ca fata de anii trecuti cand a fost subminat de Pluto in Capricorn si Saturn in Varsator, anul acesta este ajutat de intalnirea cu Neptun aflat tot intr-un semn pe care il guverneaza, tot in Pesti. Ambele planete au o magie caracteristica pe care o vom vedea mai ales in Aprilie cand are loc conjunctia lor si posibilitatea ca Universul sa verse peste noi niste galeti de noroc si oportunitati (in functie de domeniile casei in care va avea loc conjunctia).

Mai mult, de-a lungul anului, Jupiter va face aspecte frumoase atat cu Uranus din Taur, cat si cu Pluto din Capricorn. Aceste intalniri ne ajuta sa facem schimbari pozitive, sa imbratisam noul, nevonventionalul, sa ne transformam mai usor, sa crestem si sa acumulam un sentiment de putere.

Atunci cand urmarim tranzitele unui an, cele mai notabile schimbari sunt date de pozitia lui Jupiter, a Nodurilor Lunare si a lui Saturn. Ele dau tendintele cele mai palpabile in viata personala si in atmosfera colectiva. Asa ca intrarea lui Jupiter in Pesti aduce o e energie noua in 2022, libera de contrangerile lui Saturn.

Jupiter in Varsator a adus trezirea, nevoia de libertate, noi ideologii, gasirea unor grupuri si triburi pentru fiecare dintre noi si trezirea intelectuala. Jupiter in Pesti face trecerea la trezirea spirituala in care apar vizionarii, creativii, artistii si puterea de a incepe sa vizualizam viitorul dorit cu multa forta. Jupiter in Berbec ne ajuta apoi pentru o perioada scurta sa trecem la actiune, sa aiba loc creatia, trecerea de la vis la realitate, sa gasim curajul si forta sa actionam catre ce am vizualizat in Pesti!

Dupa atata greutate, cred ca Jupiter in Pesti si Nodul Nord in Taur ne vor aduce in sfarsit putina liniste si pace sau cel putin nevoia de a lucra pentru a le obtine in sfarsit!

E interesant ca atat Pestii, cat si Taurul (guvernat de Venus) vor aduce o tendinta artistica in 2022 si cred ca vom vedea o inflorire a artei si creativitatii. Citeam la un moment dat ca in vremea celor mai mari razboaie si a perioadelor mai critice, tot timpul arta a inflorit (in ciuda greutatilor), a fost mereu un colac de salvare in care oamenii s-au refugiat. In 2022 vom vedea o crestere a imaginatiei si creativitatii, sa simtim ca inspiratia este peste tot, sa apreciem mai mult frumusetea, arta si expresia creativa.

Jupiter in Pesti

Asa cum spuneam, Jupiter este guvernatorul clasic al Pestilor, asa ca energia lui se manifesta aici cu usurinta. Jupiter se simte tare bine aici si capata o putere de influenta mai mare. Asta insemna ca tot ce reprezinta Jupiter va fi expansionat.

La ce sa ne asteptam la modul general de la Jupiter in Pesti? La un superlativ din ceea ce el stie sa faca:

– extinderea constiintei si adevarata trezire spirituala (nu doar una la nivel intelectual cum am trait in Varsator)

⁃ sa visam mai mult

⁃ sa fim mai optimisti

⁃ sa ne bucuram mai mult

⁃ sa acumulam cunoastere si intelepciune

⁃ sa avem acces la cunoastere

⁃ sa avem mai multa credinta

⁃ sa exploram mai multe posibilitati

⁃ sa cautam mai mult fericirea

⁃ sa ne dezvoltam mai mult si sa crestem

⁃ sa intelegem mai mult anumite situatii dintr-o perspectiva mai inalta

⁃ sa iertam mai usor si sa avem mai multa intelegere si empatie

⁃ sa gasim noi practici spirituale/creative care ne ajuta

⁃ sa simtim bogatia in toate formele ei (fizica si mentala)

⁃ sa integram mai mult magia si imaginatia

⁃ sa ne punem mai multe intrebari importante: Ce inseamna viata pentru mine? Ce caut eu in viata mea? Ce scop are viata? Cum pot sa contribui eu?

Se spune despre Jupiter ca simbolizeaza norocul, modul in care atragem sansa si abundenta in viata noastra. Cum o atragem in Pesti? Prin credinta, prin spiritualitate, prin creativitate si imaginatie (trebuie sa ne imaginam mai mult din ce ne dorim si sa capatam credinta adevarata ca acele lucruri apar in viata noastra), prin mai multa iubire neconditionata si empatie fata de ceilalti oameni, prin acceptarea diferentelor dintre noi (si nu aratarea lor cu degetul cum bine am stiut sa facem in 2021).

In 2022 ar trebui sa ne folosim mai mult inteligenta spirituala si mintea inalta, creierul drept, acela nelimitat care se deschide mereu catre noi perspective. Acum poate avea loc adevarata trezire spirituala, extinderea constiintei, adevarata iubire si unitate, adevarata schimbare interioara. Jupiter in Pesti aduce si ajutor umanitatii pentru aceasta trezire prin acces mai usor la viziuni, profetii, insight-uri, vise, semne si mesaje divine.

Jupiter e planeta expansiunii mentale, el guverneaza filosofiile de viata, cultura, strainii si strainatatea. De ce? Pentru ca atunci cand calatorim fizic sau cu mintea (prin studiu) intram mereu in contact cu noul, noi perspective, noi informatii, noi tari cu alta cultura si alte obiceiuri si e nevoie sa ne schimbam putin perspectiva pentru a ne adapta la nou.

Daca faci o calatorie in Africa, ca sa te poti bucura pe deplin de ea, e important sa ramai deschis la modul in care traiesc ei, la filosofia lor de viata, la obiceiurile lor, chiar daca nu le cunosti si nu le intelegi, chiar daca nu stii Swahili, chiar daca tu ai aterizat din era vitezei, iar ei au ca deviza de viata “Pole, Pole” – Incet, Incet – sa te bucuri de viata intr-un ritm usor si relaxat. Asta inseamna cu adevarat Jupiter, sa lasi mintea deschisa ca un butete unor noi perspective care iti aduc bucurie si dezvoltare. Sa ramai deschis catre perspectivele altora, chiar daca nu le cunosti, ideal este sa ramai in dorinta de a le cunoaste, nu sa le excluzi din start doar pentru ca sunt noi sau diferite de ale tale. La polaritate negativa, Jupiter inseamna sa ne atasam atat de tare de niste credinte personale pana ce ele devin dogme, adevaruri absolute si nu mai e loc de noi perspective – vezi anul 2021…

Dar sa revenim la cum mai atragem norocul in 2022: prin renuntarea la control mental! Cred ca deja ne-am dat seama ca nu stim incotro merge lumea asta, ce aduce ziua de maine, iar asta poate sa trezeasca multa anxietate. Cu siguranta ca Nodul Nord in Taur o sa ne afuca o dorinta mai mare de stabilitate si siguranta in vremuri tulburi, insa Jupiter in Pesti ne spune ca sansele absolut magice si minunate vin cand dam drumul la controlul mental.

Increderea in intuitie este una din cheile lui 2022! Jupiter poarta o energie spirituala inalta care ne aduce mai in contact cu Sufletul nostru si cu simturile psihice. Trecem de la energie mentala, de aer, a Varsatorului, la cea fluida, emotionala si intuitiva a Pestilor, la o conexiune mai puternica cu ghidul interior.

Polaritati negative

Nici polaritatea negativa a Taurului nu e buna (sa te agati cu dintii de familiar si sa stagnezi), dar nici cea a lui Jupiter in Pesti (sa visezi cai verzi le pereti care nu se pot materializa neam si sa ramai intr-o perpetua stare de visare fara a pune in practica nimic). Mai ales in Aprilie, cand Jupiter se intalneste cu Neptun (la 23 de grade Pesti), aveti grija la aceasta tendinta de a fi mult prea optimisti si de a va imbata cu apa rece, cu lucruri care chiar sunt prea frumoase sa fie adevarate si vise absolut nerealizabile. Polaritatea negativa a Pestilor este sa traiesti mereu intr-o lume imaginara, intr-o visare perpetua, in iluzie si agatare de ceva imposibil de realizat. Si daca tot am ajuns la acest subiect, mare atentie si la a ramane mereu in drama (avem si Nodul Sud in Scorpion) si o stare de victima, de a astepta mereu colace de salvare din afara cand tu ai deja doua vasle la barca precum in bancul ala cu Bula:

Ce faci, Bula? Nu vezi ca vin apele peste noi? Fugi, salveaza-te!

Nici nu ma gandesc! Eu stau aici cuminte, ca ma salveaza Dumnezeu…

Vine apa, vin suvoaiele, barcile trec, Bula asteapta.

Moare Bula, ajunge in Rai si furios cere sa fie lasat sa vorbeasca cu Dumnezeu.

 – Pai bine, Doamne! Eu ma rog atata la tine… iti dau toata increderea mea si tu ma lasi sa mor?!?

 – Cum ziceai ca te cheama? intreaba Dumnezeu.

 – Bula.

 Cauta Dumnezeu in registrul lui si gaseste numele lui Bula.

 – Mai, Bula, nu stiu cum sa-ti spun… dar la mine aici scrie ca ti-am trimis trei barci!

La fel, aveti grija la o intensificare a metodelor de escapism, fuga de realitate si infruntare a adevarului prin diverse metode: alcool, droguri, uitat la tv, jocuri, somn etc.

Jupiter aduce oportunitati, dar trebuie sa mai pui si mana pe ele si sa actionezi!

In ce mai crede Jupiter in Pesti? In caritate, cauze umanitare, egalitate pentru toti, sensibilitate la energia colectiva. Aici vedem corelatia dintre cele doua semne vecine Varsator (unde se afla Saturn) si Pesti.

Jupiter in Pesti ne indeamna acum la cunoastere spirituala, misticism, meditatie si o expansiune a mintii prin studiu spiritual. E o perioada ideala pentru noi studii mistice, metafizice, pentru regresii in alte vieti si tot felul de metode de vindecare si terapie ce ne vor ajuta sa curatam cu mai multa usurinta tiparele si limitarile karmice aduse la suprafata de Nodul Sud in Scorpion. E o oportunitate fantastica sa adunam cunoastere si intelepciune despre trecut, sa facem lumina pentru a capata perspective noi despre rani vechi si un nivel mai adanc de constientizare. Mai mult, cu Jupiter in Pesti, procesul de iertare se face cu mai multa usurinta, caci aduce empatie pentru cei care ne-au ranit. In plus, o sa putem vedea mai usor “the bigger picture”, sa intelegem de ce se intampla anumite lucruri si ce insemnatate mai mare au.

Pestii sunt ultimul semn zodiacal unde au loc si multe incheieri si putem sa simtim in 2022 ca are loc un final important, putem sa simtim mai mult nevoia sa ne retragem, sa fim mai introspecti, sa reflectam mai mult, sa ne adancim in subconstient pentru a capata noi perspective despre motivatii, tipare, limitari, adictii si alte lucruri nesanatoase, mai ales moduri in care ne autosabotam sau prin care alegem sa fugim de realitate (escapism). Va fi o perioada buna pentru a lasa in urma un mare bagaj subconstient.

In 2022 putem sa fim mult mai dispusi sa ajutam, sa avem compasiune pentru ceilalti si sa ii ajutam pe cei in nevoie. Insa e important sa avem mai multa grija la limite (nici Jupiter si nici Neptun nu au limite), caci poate aparea si o mai mare tendinta de sacrificiu pentru ceilalti, sa apara multi profitori si oameni care stiu doar sa ia fara sa dea ceva in schimb.

La nivel colectiv

Ce poate aduce Jupiter in Pesti la nivel colectiv:

⁃ Noi miscari spirituale si noi filosofii si credinte.

⁃ Un interes mai mare pentru zona spiritualitata, mistica, umanitara si artistica.

⁃ Noi tendinte artistice in zona de film, fotografie, muzica, design grafic, poezie, dans, pictura, actorie.

– O crestere a turismului exotic si a domeniului hotelier.

⁃ Noi perspective si cercetari in zona de sanatate mentala, psihiatrie, despresie. Noi sisteme medicale, poate alternative axate pe cauza spirituala a bolilor. Noi medicamente si legalizarea lor.

⁃ O mai mare deschidere catre zona se vindecare alternativa si holistica.

⁃ Un interes mai mare pentru surse de apa, mari, oceane, dar si mai multe posibilitati de inundatii si ploi. (mai ales pana in Mai)

⁃ Posibilitatea sa iasa la iveala informatii ascunse de ochii lumii.

Jupiter in harta natala

Jupiter este planeta optimismului si expansioneaza orice atinge, aduce posibilitatea de evolutie, progres si materializare. Unde merge Jupiter in tranzit, lucrurile curg, apare usurinta, bucuria, apar oportunitati, apare norocul divin! Ne dorim sa invatam si sa acumulam cunoastere in temele casei respective.

In functie de casa tranzitata, Jupiter aduce sanse si noroc. In Casa 10? Oportunitati in cariera. In Casa 2? Mai multe castiguri financiare. In Casa 4? Posibilitatea sa iti gasesti casa visurilor!

E foarte interesant si tranzitul lui in Berbec, caci de exemplu daca Jupiter iti tranziteaza Casa 9, iti aduce sansa de a invata ceva noua, de a face un curs, o precalificare, care mai apoi cand se muta in Berbec in Casa 10 aduce sansa sa transformi in cariera ceea ce ai invatat in Casa 9. Casele alaturare au mereu ceva in comun, e o scara de evolutie de la un punct la altul, iar Jupiter faciliteaza aceasta punte. Mai mult, Jupiter in Pesti viseaza cele msi mari oportunitati pe care le trage din Univers pentru a fi materializate, iar Jupiter in Berbec trece la actiune, initiaza.

Daca aveti planete in Pesti, tranzitul o sa fie simtit mult mai puternic si aduce mai multe oportunitati. Cu precadere pentru Ascendent, dar si pentru Soare si Luna, Jupiter aduce o apropiere de destinul tau, el comunica prin Sinele tau mai inalt si poate aduce indicii si intamplari ce te aduc mai aproape de adevarul tau, de calea ta. La fel pentru Berbec pentru perioada scurta. Insa pentru toata lumea, indiferent de semn, Jupiter aduce noroc in zona de harta activata!

Analiza personalizata Jupiter in Pesti si Berbec

Analiza personalizata si detaliata, in raport cu harta natala, a tranzitului lui Jupiter in semn (Pesti si Berbec) si casa astrologica si in functie de aspectele cu planetele personale te ajuta sa descoperi care este zona ta de viata vizata, ce schimbari poate aduce, cum poti intelege si integra mai usor acest tranzit si cum poti descifra mai bine ce isi doreste Jupiter in 2022 si 2023.

Pret: 90 lei

Analizele personalizate sunt in format scris si vor fi livrate prin e-mail.

Comanda unei analize personalizate se face printr-un mail la adresa astroalchimista@gmail.com in care se vor specifica urmatoarele detalii: zi, luna, an, ora si locul nasterii. 

Plata pentru aceste servicii se face in avans (metoda de plata se va comunica pe mail), iar termenul de livrare este intre 2-5 zile de la efectuarea platii.

Sursa imagine: Colaj Astro Alchimista

Advertisement

7 thoughts on “Jupiter in Pesti Decembrie 2021 – Decembrie 2022

  1. Va îmbrățișez cu tot sufletul meu. SARBATORI DIVINE!!🌟❤😘

    mie., 22 dec. 2021, 09:09 WordPress.com a scris:

    > Elena posted: ” Pe 29 Decembrie Jupiter paseste in Pesti unde ramane pana > pe 10 Mai cand intra pentru o perioada scurta in Berbec, pana pe 28 > Octombrie cand revine in Pesti pentru inca 2 luni (pana pe 20 Decembrie > 2022). Jupiter in Pesti e una din vestile bune ale an” >

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.