O invitatie la altfel de Cadouri

Decembrie, luna cadourilor si a maratoanelor bezmetice prin magazine… as vrea sa ne oprim putin din aceasta goana si sa ne gandim la lucrurile care conteaza cu adevarat in viata si v-as propune sa oferim cadouri altfel in acest an.

De ceva ani ne incurajam reciproc sa cumparam de Craciun cadouri locale, realizate de mestesugari din Romania. Ma bucur ca acest fenomen a luat amploare si ca ne sustinem afacerile locale, artistii si oamenii care pun o bucatica din Sufletul lor in fiecare piesa creata. Cred ca e o linie pe care e bine sa o pastram.

Insa ce doream eu sa va propun este sa oferim in acest an mai multe emotii, mai multa bunatate, bucurie, mai mult din timpul nostru, mai multa recunostinta si mai multe lucruri de care avem cu adevarat nevoie, care aduc lumina Sufletului si Spiritului.

Inainte de a cumpara o gramada de lucruri nefolositoare, mai bine ii intrebati ce au cu adevarat nevoie? In aceste vremuri tulburi poate au nevoie de ajutor cu o factura sau chirie, poate isi doresc o mancare gatita care incalzeste sufletul si corpul (poate cuiva ii e dor de cozonacii si sarmalele mamei), poate au nevoie de cineva sa ii asculte la o cafea, sa isi descarce sufletul. O prietena scria pe Facebook ca ea de Craciun vrea prieteni care se ofera sa stea cu copiii ei, timpul liber e atat de pretios pentru parinti, puteti sa il oferiti cadou anul acesta.

Ofera servicii, o investitie in propria lor persoana, un curs, un workshop, o sedinta de terapie/consiliere, o harta astrologica sau un ghidaj predictiv pentru 2022, life coaching, un abonament la masaj, la sala, orice ajuta persoana sa se dezvolte si sa investeasca in ea, orice ii aduce ghidare, evolutie si ajutor.

Ofera activitati, iesiri, vacante, ofera familiei, partenerului, copiilor experiente in loc de lucruri, ofera timpul si atentia ta, bucuria de a fi prezenti facand o activitate impreuna, bucuria descoperirii unui loc nou, ofera 100% atentia ta copilului tau si pune-te la mintea lui, joaca-te. Lasa telefonul, munca, grijile si fii acolo in prezent cu ei. Fericirea adusa de un moment memorabil nu se compara cu nimic material.

Acestea sunt lucrurile cu care ramanem, cum ne-au facut oamenii sa ne simtim sau ce am trait alaturi de ei. Ofera cuvinte frumoase, complimente si recunostinta partenereului, familiei, parintilor. Le poti scrie scrisori anul acesta.

Poti realiza un calendar Advent in Decembrie si poti sa oferi o experienta in fiecare zi: o prajitura, o dedicatie muzicala, o invitatie la restaurant sau o cina surpriza pregatita acasa, un mesaj de apreciere, o amintire a unui moment drag voua.

Nu conteaza atat de mult ce faci, ci cata dragoste pui in ceea ce faci, iar oamenii pot uita ce le-ai spus, pot uita ce le-ai facut, ce le-ai daruit, dar niciodata nu vor uita cum i-ai facut sa se simta. Anul acesta fa-i sa se simta vazuti, apreciati, iubiti si importanti! ❤️

Advertisement

2 thoughts on “O invitatie la altfel de Cadouri

  1. ….foarte frumos și tot odată…CUVINTE ADEVĂRATE…DOMNUL SĂ NE AJUTE PE TOTI SĂRBĂTORI CU MULT FRUMOS..PENTRU SUFLET..ÎMBRĂȚIȘĂRI DIVINE VĂ DORESC!💖💯

    joi, 16 dec. 2021, 10:38 WordPress.com a scris:

    > Elena posted: ” Decembrie, luna cadourilor si a maratoanelor bezmetice > prin magazine… as vrea sa ne oprim putin din aceasta goana si sa ne > gandim la lucrurile care conteaza cu adevarat in viata si v-as propune sa > oferim cadouri altfel in acest an. De ceva ani ne in” >

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.