Atmosfera lunii Decembrie 2021

Asteptam cu nerabdare finalul acestui an nebun in speranta unor Sarbatori linistite, insa peisajul din Decembrie ramane incarcat, presarat cu multe schimbari, finaluri si noi inceputuri. E ca si cum avem de dat niste teste finale pentru a trage linie. Cred ca e musai sa tragem niste concluzii importante!

La fel ca anul trecut, cand in Decembrie am avut marea conjunctie Jupiter-Saturn chiar de Solstitiu, si in 2021 avem un final de an cu teme importante.

Va las timeline-ul pe Decembrie pe scurt, urmand sa abordez in curand pe larg cateva din temele principale:

4 Decembrie – Luna Noua si Eclipsa in Sagetator (avem in aceasta luna ultima Eclipsa de pe axa Nodurilor Lunare Gemeni – Sagetator, in Ianuarie se muta in Taur – Scorpion – e timpul pentru o concluzie dupa 1 an si jumatate de reconfigurare mentala)

11 Decembrie – Venus in Capricorn conjunct Pluto (Venus a inceput o calatorie de 4 luni in Capricorn, semn in care Retrogradeaza luna aceasta si unde are mai multe intalniri cu Pluto – are loc acum o transformare sociala, financiara si relationala pentru toti)

13 Decembrie – Mercur intra in Capricorn si Marte in Sagetator (iesim treptat din vechi si incepem sa planificam viitorul strategic si cu optimism)

15 Decembrie – Marte conjunct Nodul Sud (nu inainte de a integra niste lectii legate de vechi moduri de gandire, perspective si filosofii de viata ce se cer schimbate odata pentru totdeauna)

18 Decembrie – Luna Plina in Gemeni (concluzii finale pe axa Nodurilor Gemeni – Sagetator)

19 Decembrie – Venus Retrograd in Capricorn si Chiron direct in Berbec (incepe un proces de vindecare important)

21 Decembrie – Soarele intra in Capricorn

24 Decembrie – Saturn cuadratura Uranus (aspectul acesta colectiv a fost una din temele lui 2021, tragem si aici niste concluzii despre cum am reusit in 2021 sa echilibram noul cu vechiul, conventionalul cu neconventionalul)

25 Decembrie – Venus conjunct Pluto (putina intensitate intre o sarma si o felie de cozonac)

28 Decembrie – Jupiter intra in Pesti (apare luminita de la capatul tunelului, Jupiter intra in semnul pe care il guverneaza si se desprinde de influenta lui Saturn din Varsator, care i-a luat din optimism anul acesta – in 2022, Jupiter trece prin Pesti, apoi prin Berbec din Mai – Octombrie cand revine din nou in Pesti pana in Decembrie)

Advertisement

4 thoughts on “Atmosfera lunii Decembrie 2021

 1. Mulțumesc cu multa recunoștință.O lună DECEMBRIE cu multe binecuvântări DIVINE!!🌟💯❤

  vin., 3 dec. 2021, 07:53 WordPress.com a scris:

  > Elena posted: ” Asteptam cu nerabdare finalul acestui an nebun in speranta > unor Sarbatori linistite, insa peisajul din Decembrie ramane incarcat, > presarat cu multe schimbari, finaluri si noi inceputuri. E ca si cum avem > de dat niste teste finale pentru a trage linie. Cr” >

  Like

 2. Mulțumesc mult. Informații prețioase!🌟💯

  vin., 3 dec. 2021, 07:53 WordPress.com a scris:

  > Elena posted: ” Asteptam cu nerabdare finalul acestui an nebun in speranta > unor Sarbatori linistite, insa peisajul din Decembrie ramane incarcat, > presarat cu multe schimbari, finaluri si noi inceputuri. E ca si cum avem > de dat niste teste finale pentru a trage linie. Cr” >

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.