Un culoar intre Eclipse

Ne aflam intr-o perioada intensa si importanta, intre doua Eclipse. Urmeaza cea de pe 4 Decembrie, moment in care Soarele si Luna se intalnesc la 12 grade Sagetator. Aceasta este o Luna Noua care aduce posibilitatea de noi inceputuri in zona de harta activata.

Eclipsele oricum genereaza mereu schimbari mari de destin, dar pentru ca acum avem doua Eclipse la interval atat de scurt, acest culoar dintre ele aduce schimbari si shift-uri mult mai rapide, mai ales cu Uranus implicat. Nu e tocmai o perioada stabila pentru nimeni, ci una care aduce mult potential de schimbare si transformare.

Avem posibilitatea acum sa facem un salt intre timeline-uri, sa trecem pe o noua linie temporala!

Abilitatea de a lasa un bagaj karmic mare in spate din Scorpion, renuntarea la anumite tipare si limitari ce ne pastrau intr-o energie gresita, combinat cu schimbarile de perspective, credinte si viziune asupra vietii adusa de Sagetator, trecerea de la frica la optimism, de la putred la nou, de la a ne uita in trecut la o atentie mai mare catre viitor, toate ne ajuta sa dam viata unei noi realitati! Mintea inalta, viziunea despre viata, credintele noastre de viata, toate guvernate de Sagetator, sunt cele care ne dau forma realitatii. Abilitatea de a le reimprospata acum, aduce si ocazia unei noi realitati in viata noastra.

In Scorpion avem emotiile, in Sagetator mintea, iar o materializare puternica se face intotdeauna cand e insotita de emotie.

Starea noastra emotionala este cea care inglobeaza realitatile, iar ele sunt egale cu orice sentiment pe care il avem, asa ca intotdeauna experimentam in viata o reflectare fie a ceea ce credem ca este adevarat, fie a starii noastre actuale de a fi.

In momentul in care experimentam ceva, multe depind de gama de frecvente a emotiilor pe care le avem. Daca ii dam o semnificatie negativa, atunci ne deplasam catre o linie de timp mai putin optima. Dar daca ii dam un inteles pozitiv, putem accesa o linie temporala mai buna. Ambele oportunitati sunt posibile in acelasi moment.

Diferenta este semnificatia si sensul pe care o dam acestor situatii (Sagetator) si ce traim in interior ca emotie (Scorpion).

Tot ceea ce este in exterior este oricum o reflectare a intuitiei si a liniilor temporale pe care le-am experimentat. Sa iti deschizi mintea catre noi orizonturi posibile este ceea ce Sagetatorul stie sa faca cel mai bine, e priveste mereu inainte, in sus, spre viitor.

Portalul Eclipselor

Acest culoar e un moment puternic de transformare infuzat cu multa energie noua care ne poate muta pe un timeline mult mai bun decat cel locuit pana acum. Tehnic el e denumit “gateway” – pasaj, portal si dureaza in jur de 2 saptamani, fiind o perioada in care energia a doua Eclipse formeaza o fuziune puternica, precum un pod care ne poarta de la o stare de constiinta la alta.

Eclipsele sunt momente care aduc schimbari menite sa ne puna pe calea noastra, vin sa verifice daca respectam contractul de suflet pe care l-am facut, iar energia lor este intotdeauna transformatoare si poate aduce evenimente pivotale, sunt portaluri de crestere ce aduc evenimente predestinate ce ajuta Sufletul sa se trezeasca si sa evolueze.

Cand culoarul e format intre o Eclipsa Lunara urmata de una Solara, de regula tematica este de a lasa ceva in urma, de a ne elibera de ceva ce nu ne mai serveste pentru a face loc pentru ceva nou. Vechi rani, tipare, ganduri si probleme ies din nou la iveala pentru a fi finalizate.

Pe masura ce mergem catre Eclipsa de Soare (de pe 4 Decembrie), un sentiment de eliberare si usurare isi face aparitia si poti sa simti ca s-a creat spatiu pentru a se naste ceva nou, iar dupa ce are loc, poti vedea deja o materializare a noii cai si vine vremea pentru actiune si constructie in care Universul pune si el umarul si ne ajuta.

Scriam ieri pe Facebook, cand a avut loc conjunctia lui Mercur cu Soarele in Sagetator, ca e o zi care aduce noi perspective si noi moduri in care ne putem uita la anumite situatii. Parca dracul nu mai e atat de negru si ne deschidem catre optimism si noi intelegeri si constientizari. Mintea se infuzeaza cu ganduri mai pozitive, cu noi posibilitati despre viitor, informatiile capata un sens nou si avem abilitatea de a vedea “the bigger picture”. E timpul sa punem sau sa curatam lentilele de la ochelarii vietii si sa le inlocuim cu unele cu reflexii mai roz si sa modificam putin unghiul din care vedem lucrurile. E timpul sa exploram mai multe posibilitati, noi credinte si noi filosofii de viata! – las si aici mesajul pentru cei dintre voi care primiti mereu articolele pe mail.

Revenind la ideea centrala, e timpul sa facem un salt de credinta (leap of faith) catre o noua linie temporala!

In intuneric (Scorpion) exista un dar. Cand este intuneric si nu poti vedea, trebuie sa ai incredere, sa te predai, sa ai CREDINTA (Sagetator) si sa mergi mai departe, chiar daca (inca) nu poti vedea clar drumul din fata.

Sursa imagine: Colaj Astro Alchimista

2 thoughts on “Un culoar intre Eclipse

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.