Profilul Relational al hartii natale: ce nevoi relationale am?

In harta noastra exista mai multe indicii legate de tipul de relatie de care avem nevoie pentru a ne simti impliniti, ce fel de partener putem atrage si ce nevoi avem intr-o relatie. O sa le luam astazi la analizat pe rand.

Descendentul

In primul rand avem Descendentul, punctul din harta aflat in opozitie cu Ascendentul ca pozitie si semn. Astfel, daca Ascendentul este in Berbec, Descendentul va fi in Balanta si ne arata tipul de relatie de care avem nevoie.

In primul rand aceasta opozitie arata efectul de oglindire si de parti opuse din relatie, eu versus el sau ea, dar si de ce avem nevoie pentru “intregire”, pun in ghilimele pentru ca nu suntem betegi, jumatati de om care isi cauta o parte lipsa asa cum au curs sute de litri de cerneala pe aceasta tema, suntem perfecti asa cum suntem, insa prin polaritatea zodiilor de pe aceasta axa putem invata prin partener despre semnul opus, asa il integram mai usor. La Ascendent se afla viziunea noastra despre viata, la Descendent una diferita, a partenerului, spre care e nevoie sa fim deschisi sa o integram in viata noastra.

Legat de jumatati si intregire, da, un partener ne completeaza si deseori oglindeste foarte bine ceea ce avem de vindecat, de aceea Saturn (limitarile, tiparele) este exltat in Balanta.

Casa 7 (deschisa de Descendent) poate arata CALITATI LATENTE din noi pe care le are partenerul si noi le descoperim sau experimentam prin el din dorinta de intregire.

DESCENDENTUL este ceva ascuns din noi, ce nu vedem sau credem ca nu avem. Pot fi calitati pe care le dobandim prin relatii. Cand o situatie interioara nu este constienta, se proiecteaza in afara! Atragem un anumit partener pentru a scoate ceva la iveala. Cand nu ne place, e pentru ca suprimat in noi sau ne place pentru ca dorim sa integram acea calitate.

De regula ne atrag persoane cu anumite CALITATI (LATENTE IN NOI) pe care le apreciem si le dorim si care ne ajuta sa ni le dezvoltam si sa le integram. Insa de cele mai multe ori lasam partenerul sa le afiseze, fara sa le integram cu adevarat, si de aici senzatia ca “ne-am pierdut jumatatea”.

De exemplu, un Marte in Casa 7 poate atrage parteneri martieni, cu accent pe Berbec sau Scorpion sau cu un Marte proeminent in harta = ceea ce poate insemna ca nu iti recunosti puterea, hotararea, forta si cauti un partener cu aceste calitati, dominant, care da ordine, axat pe el insusi. Cand nu mai poti tolera aceasta atitudine, reactionezi si il activezi si tu pe Marte al tau.

In Casa 7, prin semnul Descendentului si planetele de acolo vedem relatiile si calitatile le care le cautam in partener, ce calitati pot dezvolta doar in prezenta unui partener, descrie o parte din profilul partenerului si sotului (aici mai gasim indicii si la pozitia lui Marte si a lui Jupiter din harta), conditiile unei relatii, arhetipul rational, ce vedem in partener (de obicei Planetele si Semnele din casa 7 se aseamana cu cele ale partenerului – de exemplu Marte, Saturn, Pluto in casa 7 cu Marte, Saturn, Pluto in casa la partener sau Luna in Scorpion cu un partener cu Pluto in casa 7).

Legat de planetele din Casa 7 si ele devin importante in profilul relational:

Luna poate cauta un partener receptiv, plin de compasiune si grija.

Marte cauta un partener direct, cu forta, hotarat. Cineva care ia decizii pentru tine, care sa-ti spuna ce sa faci.

Daca avem doua planete, Saturn + Uranus vom cauta un partener stabil, securitate (Saturn), dar individualist, imprevizibil si excitant (Uranus).

Gemeni sau Mercur cauta comunicarea, Racul cauta stabilitatea.

📍Foarte important aici unde se afla guvernatorul Descendentului, daca e in Rac, in ce casa si semn se afla Luna, caci de aici mai adugam informatii la profil.

Venus

Urmatorul indicator pentru nevoile noastre relationale este Venus (prin semn, casa si aspecte). Ea ne arata felul in care relationam, ce ne aduce bucurie, placere, ce consideram frumos, ce pretuim, ce iubim, care este sistemul nostru de valori.

Venus indica imaginea partenerului, ne influenteaza tipul de experiente in relatii, atitudinea fata de iubire si alte interactiuni sociale, cum dam si primim afectiune, cum armonizam, cum impartim.

Alegerile partenerilor sunt subconstiente in functie de ce pretuim cel mai tare, ceva ce percepem in afara noastra si dorim. Venus vrea o oglinda prin care sa se descopere in ochii partenerului.

In relatie cu Venus trebuie sa ne intrebam: CE PRETUIESC CEL MAI TARE? Care e baza noastra autentica in alegerile personale? Alegerile si consecintele alegerilor. Asta simbolizeaza Taurul si Balanta: Balanta invata cum sa aleaga, iar Taurul sa dezvolte puterea si resursele interioare care ii pot da valoare permanenta in orice circumstanta.

Relatia nu e o comuniune unde se pierd granitele personale, precum vrea Neptun, este una prin care ne descoperim pe noi prin ce iubim, ce gasim frumos, o proiectie a ce gasim in noi. Venus nu este relatia, este definirea noastra prin relatie, OGLINDA PROPRIULUI SUFLET.

Venus in Berbec are nevoie de un partener dinamic, incitant, in Gemeni de unul inteligent, in Scorpion de unul intens etc.

📍Foarte important aici semnul, casa si aspectele pe care le face Venus, caci de aici mai adugam informatii la profil.

Sa zicem ca exista o cuadratura Venus – Uranus si alegi sa afisezi energia lui Venus si sa-l anihilezi pe Uranus, atunci independenta si individualitatea este suprimata. Sau invers, de teama sa nu iti pierzi libertatea si individualitatea, sa alegi sa nu te implici 100% in relatii.

Luna

Luna este una dintre cele mai importante planete din harta noastra si vorbeste despre emotii, personalitatea interna, reactii, nevoi (reale, de suflet, adanci), copilul interior, obiceiuri, ce ne enerveaza, ce ne face fericiti, ce caracter avem acasa, cu familia, cu apropiatii, zona de confort, securitatea, partea noastra sensibila.

In sinastrie, Luna este mult mai importanta ca Venus, arata daca cei doi parteneri pot coabita bine impreuna. Daca lunile sunt foarte diferite, obiceiurile vor fi foarte diferite.

Cand vorbim de conexiuni adanci si emotionale, vorbim despre luna. Ea ne arata miezul nostru, identitatea reala si ascunsa. Ea ne ajuta sa obtinem armonia aceea organica si o conexiune de durata, stabila, sigura.

Chiar daca Venus si Marte sunt in armonie in aspect cu planetele partenerului, mai devreme sau mai tarziu se ajunge la nevoile lunii, iar daca ele nu sunt implinite, relatia nu prezinta siguranta.

Luna in semne in harta natala

Marte in harta femeilor

Marte este si el un indicator relational pentru ca ne arata cel fel de partener ne atrage si ne excita, fiind simbol al masculinitatii – mai ales in harta femeilor – in timp ce Venus in harta barbatilor arata tipologia femeii.

Marte ne arata tipul de barbat de care avem nevoie si la fel se face o proiectie a energiei martiene din harta noastra in partener. De multe ori, femeile nu au integrata energia martiana si o pot cauta in afara.

Un Marte in Taur are nevoie de barbati senzuali, cu picioarele pe pamant, realisti, un Marte in Leu are nevoie de un barbat carismatic, increzator, generos, romantic, in timp ce un Marte in Varsator are nevoie de un barbat cu mintea deschisa, care pretuieste independenta, nevonventional poate, rebel sau cu care sa fie in primul rand prieten si apoi iubiti.

Casa 5 si 8

Alte indicii relationale mai gasim si in Casa 5 (prin semn si planete) fiind o zona care ne arata detalii despre iubire, romantism, ce persoane ne atrag, ce placeri avem, preferinte sexuale (alaturi de Casa 8).

Jupiter pentru femei

Tot pentru femei, Jupiter (in astrologia Vedica) poate arata tipologia sotului prin semn, casa si aspecte, mai ales profesia lui.

Jupiter in Casa 2 poate arata un sot ce vine din familii instarite, cu standarde morale, cu gene bune, cu resurse mari, in Casa 3 sau Gemeni un om de afaceri, om de media, pe care il intalnesti prin rude, prieteni, colegi sau intr-o calatorie, sau poti lucra cu el, in casa 10 sau Capricorn – cineva din societatea inalta, un sef, cineva activ in societate, intalnit la munca sau o figura de succes si autoritate.

E important sa ne dam seama ca si in relatii anumite nevoi pot fi contrastante, la fel ca aspectele din harta noastra, insa de aceea Balanta si Venus sunt simbolul principal al relatiilor, caci mereu o sa intervina arta echilibrului si compromisului sanatos in functie de nevoile principale si secundare, la ce putem renunta, la ce nu? Unde putem sa gasim o cale de mijloc? Ce invat eu de la tine? Ce inveti eu de la mine? Balanta inseamna si diplomatia cu care rezolvam conflictele si nevoia ei de pace si armonie nu inseamna doar compromis, inseamna o dorinta de echitabilitate, egalitate, reconcilierea partilor opuse. Pacea se obtine si prin efort, nu se intampla automat. Scopul ei este de a forma legaturi armonioase si adanci, strategia este sa invete compromisul fara sa isi compromita esenta!

Profil Relational

Analiza indicatorilor relationali din harta natala: Descendent, Casa 7, Venus, Marte, Luna, Jupiter si Casele 5 si 8. Raportul contine informatii legate de tipul de relatie de care ai nevoie, ce fel de partener poti atrage si ce nevoi trebuiesc implinite pentru a avea o relatie autentica si armonioasa.

ATENTIE: acesta nu e un profil de compatibilitate (sinastrie sau harta compusa) cu harta altei persoane, sunt nevoile personale din harta natala care te ajuta sa te intelegi mai bine.

Analizele personalizate sunt in format scris si vor fi livrate prin e-mail.

Pret: 240 lei

Comanda unei analize personalizate se face printr-un mail la adresa astroalchimista@gmail.com in care se vor specifica urmatoarele detalii: zi, luna, an, ora si locul nasterii. 

Plata pentru aceste servicii se face in avans (metoda de plata se va comunica pe mail), iar termenul de livrare este intre 2-5 zile de la efectuarea platii.

Sursa imagine: Colaj Astro Alchimista

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.