Energia lunii Decembrie si conjunctia Saturn-Jupiter la 0 grade Varsator

Iata ca a venit si mult asteptata luna Decembrie, luna in care are loc Marea Conjunctie dintre Saturn si Jupiter la minunatul grad 0 Varsator, chiar de Solstitiu si un moment cand facem saltul de la un ciclu de 200 de ani de Pamant, intr-unul de 200 de ani guvernat de Aer! 🪅

Decembrie se anunta o luna interesanta!

🗣Mercur a intrat in Sagetator si ne ajuta sa gandim mult mai liber si mai optimist, ne da o viziune de ansamblu, putem sa privim lucrurile de sus, cu detasare si intelepciune.

♐️Pe 9-11, Soarele din Sagetator este in conjunctie cu Nodul Sud si ne aduce cunoastere si un adevar despre trecut care ne ajuta sa schimbam perspectiva noastra asupra lumii.

🌑In timp ce pe 14 Decembrie avem o Eclipsa Solara in Sagetator in conjunctie cu Mercur care aduce si ea noi informatii, nasterea a ceva nou.

💃🏼Pe 15 Decembrie se alatura si Venus grupului vesel din Sagetator si aduce vindecare prin constientizarea unui plan mai mare si mai important cu toate informatiile colectate pana acum.

🪐Pe 17 Decembrie Saturn isi face marea intrare in Varsator si e primul pas catre eliberarea de vechile structuri si limitari.

⚡️Pe 19 Decembrie se alatura si Jupiter in Varsator, moment in care Soarele si Mercur fac o conjunctie frumoasa fix pe Centrul Galactic (28 grade Sagetator). Jupiter guverneaza Sagetatorul si adevarul, iar Mercur e mesagerul ce aduce vesti. Dupa cum se pare, in Decembrie o sa avem “casuta postala” plina de “scrisori” de la Univers, se pare ca Mos Craciun ne scrie noua, si nu invers.

☄️Totul culmineaza pe 21 Decembrie cu marea conjunctie Saturn-Jupiter la 0 grade Varsator, butonul declansator al marilor schimbari, noua era a Varsatorului, marele shift sau caderea Turnului Babel – doar cateva nume date de astrologi.

🐐Pe 23 Decembrie Pluto din Capricorn se afla in cuadratura cu Marte din Berbec, moment in care putem avea o lupta intre indivizi si structurile de la putere. Pluto ramane pe pozitii in acest semn si continua sa sape si sa aduca la suprafata adevaruri inca nestiute despre clasele care ne conduc si folosesc puterea gresit.

🦀Decembrie se incheie pe 30 cu o Luna Plina in Rac, cel ce guverneaza casele, caminul, zona de confort si de siguranta, ceva culmineaza si se incheie aici, iar Venus in Sagetator in conjunctie cu Nodul Sud ne mai scutura de niste valori si credinte invechite.

Gradul critic 0

Planetele aflate la gradul 0 indica ca incepem un ciclu nou pe aceasta energie. S-a terminat un ciclu in vechiul semn (Capricorn) si incepem sa testam si sa invatam energia noului semn (Varsator). Ni se ofera un nou inceput, o pagina alba pe care sa o scriem, o noua directie incarcata de energie si chiar rebeliune, pentru ca planetele la 0 grade sunt vizionare si pline de energie, de pasiune si entuziasm!

Planetele la 0 grade aduc noi impulsuri si o abordare inovativa a energiei caracteristice, in cazul de fata legate de limitari, structuri de putere, ierarhii, guverne, autoritati, social si societate, clasa muncitoare, viziune, cunoastere, credinte si filosofii de viata, abundenta, dar si educatie, legi si legislatie sau copii si calatorii, tari straine, straini.

Planetele si Universul lucreaza in cicluri si tipare

🌊Apa

Intre 1400-1600 am avut ciclul de Apa – perioada Renasterii in care focusul a fost pe creatie si creativitate, pe imaginatie si o perioada in care transportul pe mare a inflorit.

🔥Foc

Intre 1600-1800 am trecut in cel de Foc – o perioada plina de razboi, lupte si cuceriri de teritorii.

🏜Pamant

Noi tocmai iesim dintr-o serie lunga de conjunctii puternice in semne de Pamant, o perioada lunga in care focusul nostru a ramas pe material, pe resurse si pe construit stabilitatea in toate formele ei.

🌬Aer

Ne pregatim pentru ciclul de Aer, in care multi astrologi cred ca ne aflam deja caci vedem cum a inflorit tehnologia si conexiunea dintre oameni prin unde, insa Aerul este despre conexiunea mentala in cele mai frumoase forme ale ei, despre deschiderea mintii si acces la informatii ce aduc adevarata cunoastere, nu doar un cap plin de chestiuni nefolositoare. Aerul este despre puterea mintii creative, universale si noi moduri in care putem sa o folosim!

Gasiti aici un articol pe larg despre ciclurile si conjunctiile Saturn-Jupiter de-a lungul timpului: Jupiter, Saturn, and a Changing World – STEVEN FORREST


Varsatorul este semnul schimbarii si asta va aduce pentru noi toti in zona din harta unde are loc aceasta puternica conjunctie!


Pentru multi poate fi ceva neasteptat si brusc, original, inedit si printr-o serie de evenimente ciudate, semnatura Varsatorului fiind in asentimentul lui Chilian si ale sale versuri “Zece intamplari ciudate si o minune”.

Insa sa nu uitam ca vorbim totusi si de Saturn, un iubitor la muncii, responsabilitatii, pasilor mici si a unei structuri puternice pe care incepem sa construim. Asa ca ideal ar fi sa planificam aceste schimbari, sa le gandim strategic, sa le lucram pas cu pas si cu bagare de seama, asta daca nu vrem sa se prabuseasca la primul vant, precum in povestea celor 3 purcelusi. 🌬

Sunt schimbari pe care nu le facem de dragul momentului, construim o lume noua (atat colectiv, cat si la nivel personal) si nu merge sa folosim paie si nuiele, ca vine Lupul si ne-o sufla, ci caramizi puternice. E adevarat ca munca e mai multa, efortul la fel, dureaza mai mult, dar rezultatele dainuie in timp.


💡

Grupurile de oameni si prietenii sunt guvernati de Varsator, cercurile de indivizi care se unesc cu un scop si un ideal comun, cu o viziune comuna. Unde-s multi, puterea creste, si a venit momentul sa ne gasim fiecare colectivul in care vrem sa lucram pentru noua lume, sa ne asumam o pozitie sociala, un rol. Desi real ne-am distantat, Saturn limitand interactiunile in grup, vine vremea unor comunitati alternative ce lucreaza impreuna pentru o cauza si pentru umanitate. Ne ajuta si Uranus din Taur sa ne indreptam catre cauze legate de mediu si resurse. Impreuna putem sa dobandim autonomia adevarata, sa formam comunitati in care fiecare stie ce are de facut si alege sa faca ce stie mai bine, ce il implineste si il face unic, un loc in care ne auto-guvernam singuri prin folosirea talentelor personale puse la “bataie” pentru a crea un tot mai bun si mai functional pentru toata lumea. Cand gasim adevarata libertate nu mai avem nevoie sa ne guverneze cineva, sa ne spuna ce sa facem, ne auto-guvernam si realizam o retea functionala in care fiecare are ceva de dat si de castigat. Daca in Era Capricornului ne-am conectat la un singur sistem cu monopol, sa zicem la unica retea de electricitate disponibila, in Era Varsatorului ne drebransam din ea si ne cream singuri reteaua! Fiecare isi gaseste tribul! Fiecare isi va cauta libertatea si independenta de gandire, de expresie, de actiune, autoritatea si autonomia.


O puteti traduce in orice domeniu: literal prin retelele create de sistem ce ne furnizeaza apa, caldura, lumina, mancare si haine (lanturile de magazine si super-marketuri), de sistemul monetar, dar la un nivel mai subtil si mult mai important, e nevoie de o drebransare de la sursele vechi de informare (media) si de la aparentele surse de putere, de unde credeam ca ne luam puterea personala pana acum! Mai mult, sa ne trezim din asteptarea salvatorului si mantuirii din afara si sa suflecam manecile sa generam noi Nirvana la care visam!

Saturn face 3 cuadraturi strategice cu Uranus in Taur, spun strategice caci una e la inceputul anului (in Februarie), una la mijloc (in Iunie) si una la final (in Decembrie), iar ele aduc provocari in a echilibra noul cu vechiul, conventionalul cu neconventionalul. Ca tot ziceam de gradul 0 care e nerabdator si rebel, revin la punctul de legatura dintre Saturn si Taur, iar el este rabdarea: “Rome wasn’t built in a day!”

Turnul Babel

Mi-a placut asocierea facuta de un astrolog acestei perioade si conjunctii cu Turnul Babel, o constructie maiestoasa la care au lucrat impreuna popoare cu diferite origini, dar care la un moment dat nu s-au mai inteles intre ei si nu au mai putut lucra in mod armonios. El a devenit un simbol al lipsei de unitate dintre oameni, acelasi care ne-a adus omenirea in acest punct. Etimologia cuvantului “babel” vine din ebraica si inseamna “confuzie” sau “amestecare” si fix in acest moment ne aflam, intr-un moment de ambiguitate, la intalnirea dintre vechi si nou, dintre prea multa informatie si prea putina cunoastere.

La nivel personal

Revenind la oile noastre, desi intentia de evolutie este tocmai sa ne uitam mai putin in stana proprie (doar la nevoile personale si egoism) si sa incepem sa construim gradina colectiva, fiecare din noi este chemat in urmatorii doi ani (cu bataie lunga pe 20 si ecou pe 200) sa isi asume un rol social in aceasta constructie a viitorului. Cum? In functie de domeniul activat de Varsator in harta natala.

Era Varsatorului ne poate aduce o noua misiune importanta in viata, poate un rol social pivotal, o zona unde incepem sa ne mobilizam, unde avem ocazia sa integram aceasta energie de Varsator in viata noastra, un domeniu unde ne asumam puterea si individualitatea, autenticitatea si libertatea, ciudatenia, diferentele – aceste caracteristici vor fi foarte cautate in noua era. E ceva ce fiecare poate face si aduce un impact mai mare, unul social, fiecare are un rol in trezirea Pamantului spre o noua era, o noua constiinta, o noua vibratie. O putem face la nivel mic, cu oamenii din jurul nostru, insa o putem face si la nivel mare, social, colectiv, cu audienta.

Conjunctia Saturn-Jupiter in Harta Natala

Fiecare e chemat sa faca asta in modul sau propriu, in domeniul sau, nu conteaza ce facem, o vom face in felul propriu, vom crea propriul sistem, propria comunitate, propriul grup prin care aducem intr-un mod unic schimbarea in lume.

Analiza personalizata si detaliata a conjunctiei Saturn-Jupiter in Varsator, in raport cu harta natala, a casei in care are loc si in functie de aspectele cu planetele personale te ajuta sa descoperi care este zona ta de viata vizata, ce schimbari poate aduce, cum poti intelege si integra mai usor acest tranzit si cum poti descifra mai bine rolul in urmatorii doi ani.

Analizele personalizate sunt in format scris (2, 3 pagini, depinde de aspectele din harta) si vor fi livrate prin e-mail.

Comanda unei analize personalizate se face printr-un mail la adresa astroalchimista@gmail.com in care se vor specifica urmatoarele detalii: zi, luna, an, ora si locul nasterii.

Plata pentru aceste servicii se face in avans (metoda de plata se va comunica pe mail), iar termenul de livrare este intre 2-5 zile de la efectuarea platii.

Sursa imagine: Colaj Astro Alchimista

Advertisement

7 thoughts on “Energia lunii Decembrie si conjunctia Saturn-Jupiter la 0 grade Varsator

  1. Pingback: Restructurare

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.