Eclipsa de Luna in Gemeni 30 Noiembrie 2020: adevarul te va elibera

In timp ce Anticii foloseau eclipsele ca pietre de hotar pentru o civilizatie sau pentru a incepe/finaliza un razboi (dedicand ceremonii speciale), in zilele noastre ele sunt privite ca simple fenomene care par ca nu au o conexiune cu viata noastra. Misterioasele Eclipse insa aduc un puternic shift energetic, iar energia colectiva si individuala este imprimata cu noi coduri si informatii ce aduc schimbari si in realitatea exterioara. Ele realizeaza o schimbare majora in campul electromagnetic al Pamantului si formeaza portaluri in care valul dintre noi si Sursa se subtiaza, astfel avand acces mai usor la informatii de la Univers, in care conexiunea noastra cu el se simte mult mai puternic.

Eclipsele au o inteligenta cosmica menita sa ne alinieze cu destinul nostru, pentru ca de regula ele sunt in stransa conexiune cu Nodurile Lunare (au loc la maxim 18 grade fata de ele). La fel oamenii nascuti de Eclipsa au vieti foarte predestinate si ceva important de facut: profetul Mohamed, Papa Ioan Paul al2lea, chiar si printul William si Donald Trump.

Eclipsele sunt momente care pot prezice evenimente importante in viata noastra si pot aduce conjuncturi predestinate care ne pot intoarce viata la 180 de grade mai ales daca ating puncte sau planete importante din harta.

Pentru Mijlocul Cerului poate fi o schimbare in cariera, pe Descendent sau Venus in relatii, pe Luna poate fi o sarcina sau ceva legat de casa/familie. Acestea sunt momente cand apar sau dispar oameni din viata noastra, cand intalnim un partener, o casatorie, un divort, nastere, moarte.

Eclipsele pot fi ca un buton de reset si vin cu un sentiment ca totul incepe sa se miste foarte rapid intr-o noua directie.

Unde intervine liberul arbitru in toata povestea asta? In felul in care alegem sa reactionam la asemenea evenimente, prin ce intelegem din ele si ce atitudine avem si prin curajul de a da curs unor evenimente aparute din neant.

Eclipsele Solare aduc mereu inceputuri, in timp ce Eclipsele Lunare aduc de regula finalizari si completari. Ele au loc in acelasi semne opuse timp de aproximativ 18 luni.

Eclipsa de Luna in Gemeni

Momentan ne aflam pe axa Sagetator – Gemeni, iar pe 30 Noiembrie are loc o Eclipsa de Luna la 8,38 grade Gemeni.


Guvernata de Mercur, aflat in Scorpion, Eclipsa vine sa ne elibereze de tipare de gandire si credinte ce nu ne mai servesc si sa ne destainuie adevarul despre anumite informatii ascunse, ne arata lucrurile exact asa cum sunt, fara perdea.


Temele din aceasta perioada pot fi tabu: moarte, nastere, mistere, secrete bine ascunse, ocult, crize, situatii limita, mai ales legate de relatii si bani (avem si opozitia Venus-Uranus activa). La nivel personal ne poate afecta relatiile, la nivel colectiv modul in care socializam.

Eclipsele cu Nodul Nord aduc totusi vesti despre viitor, deci putem avea o finalitate despre o informatie, sa aflam alt adevar care ne deschide un cu totul alt drum pentru viitor si ne schimba traiectoria destinului.

De regula Nodul Nord este o energie pe care nu o stapanim (in comparatie cu Nodul Sud de unde venim si unde am trait alte vieti si ne-am familiarizat cu ea), e dincolo de zona noastra de confort, trebuie sa sarim putin parleazul.

De aceasta data trebuie sa sarim putin peste vechile bariere ale mintii si sa ne deschidem catre noi informatii si un nou mod de gandire.

Mercur in Scorpion

Mercur, guvernatorul acestei lunatii este in Scorpion, un semn ce ne indeamna la gandire adanca, focusata, calculata, psihologica, un semn foarte constient de puterea cuvintelor si gandurilor. Are o minte de detectiv care investigheaza constant si aduna informatii, vede adevarul dincolo de suprafata, e un detector de minciuni si “bullshit-uri” si cauta sa scoata secretele la iveala si sa ajunga la capatul informatiei.

Eclipsa aduce oportunitatea de a modifica un mod superficial de gandire si intelegere cu unul mai profund prin care infruntam adevarul si nu mai cautam scuze si moduri de a il evita. Adevarul elibereaza si vindeca!

Avem nevoie acum de o minte penetranta, puternica si mai ales sa ne dam seama cum folosim aceasta unealta corect, caci in acest semn gasim o forta mare de manifestare a gandurilor.

Scorpionul e semnul rebelului, a schimbarilor mari, instigatorul schimbarilor, a transformarilor psihologice mari, iar cuvintele lui pot provoca asta. La fel informatiile aduse de aceasta Eclipsa pot genera un salt transformator catre destinul nostru.

Partea buna este ca nu isi pierde cumpatul in situatii de criza si de schimbare, poate planifica strategic si e in control.

Aceasta Eclipsa poate sa vina sa-ti spuna ceva ce nimeni nu a avut curaj sa iti spuna. Chiar daca te suprara, cuvintele vor avea putere asupra ta si te vor face sa te transformi, sa te schimbi, te enerveaza, dar nu uiti si nici nu le ignori. Iti poate arata intunericul din tine, dar si cum il poti schimba, cum renasti in lumina.

Partea mai putin placuta a lui Mercur in Scorpion este ca e incisiv si musca, poate manipula prin cuvinte, mintea devine obsesiva si inundata de frici, de griji, de paranoia si scenarii morbide, distructive. Mai mult, cuvintele ii devin arme si e pregatit mereu de razboi, de lupta, vede o amenintare in tot ce spui si intra in fight mode. In traducere, ne putem inchide perspectiva la primirea acestor vesti noi, putem alege sa luptam cu ele, sa le consideram un inamic si sa ne lasam inundati de frici pana paralizam, pe scurt sa nu lasam mintea flexibila si deschisa (Gemeni) si sa ne incapatanam sa ramanem pe loc (in Nodul Sud).

Aveti grija la obsesiile mentale, pastrati “volanul” pe pozitiv, inlocuiti gandurile negative cu unele pozitive. Eclipsele sunt intunecate si e nevoie sa pastram candela aprinsa. E timpul sa antrenam mintea ca un soldat. Si apropo de soldati…

Simbolul Sabian al Eclipsei

A MEDIEVAL ARCHER STANDS WITH THE EASE OF ONE WHOLLY SURE OF HIMSELF, BOW IN HAND, HIS QUIVER FILLED WITH ARROWS

Acest simbol inseamna abilitatea de a avea o tinta si a trimite sageata exact in ea! Asta implica sa stii ce vrei, sa ai uneltele necesare sa ajungi acolo si sa pleci la drum catre ce iti doresti. Pe drum ai nevoie de skilluri, focus si cunoastere, o strategie bine pusa la punct, ai nevoie de forta si acuratete, de incredere si de un plan clar.

Fiecare din noi a strans un anumit bagaj de informatii si cunoastere care ne ajuta sa luam decizii, sa rationam. Insa acest lucru se face pe baza unor influente si trairi din trecut, daca fac X, o sa se intample Z, si mai ales a unor tipare bazate pe experientele adunate pana acum. Insa nu poti obtine rezultate noi facand acelasi lucru, gandind la fel sau repetand experientele trecute. E nevoie acum sa ne luam maceta si sa smulgem buruienile mintii, sa vedem cel fel de gandire ne-a adus aici si cum putem aborda una noua, proaspata, care ne aduce alte rezultate si un alt viitor.

Fiind vorba de o opozitie, Eclipsa poate crea tensiune, anxietate, incertitudine si insecuritate, insa cheia sta in flexibilitate (Gemeni) si adaptare la noul drum, noile conditii si de a vedea partea buna a lucrurilor, oportunitatile si nu catastrofele. Gemenii inseamna alegeri, o multitudine de alegeri – cum gandim, cum comunicam, cum vrem sa percepem ceva, ce informatii citim, folosim si credem.


Urmeaza sa pasim in Era Varsatorului, un semn de aer, mental, legat de inteligenta, insa mintea Uraniana este octava superioara a lui Mercur, este Mintea Divina si puterea creativa a Spiritului Universal, este stadiul personal de transfigurare si momentul in care intr-un om are loc eliberarea puterii Universale a Mintii. Uranus poate fi numit “Vocea lui Dumnezeu” si abilitatea omului de a incepe sa primeasca cunoastere si insight-uri din alte dimensiuni printr-o sensibilitate ascutita si prin deschiderea unor canale de clarviziune, o intuitie dincolo de logica, spatiu si timp. Deci evolutiv ne indreptam catre folosirea mintii la adevarata sa putere si realul sau potential, la manifestare puternica, mai ales la nivel colectiv, cand generam realitatea impreuna!


Mercur face aspecte bune cu Jupiter si Saturn, iar asta inseamna ca Eclipsa ne aduce si claritate, o vizune despre cum putem implementa schimbarea si cum pavam noua cale.

Daca ceva sau cineva dispare acum din viata voastra, inseamna ca asa e cel mai bine si faceti loc pentru nou, ceva ales de Sufletul vostru, ceva ce face parte din Destin si are un scop Divin. Urmariti ce va spune mintea, ce asocieri face si ce intelesuri va serveste. Pastrati volanul pe pozitiv si pe a vedea peisajul mai larg, pe a da o insemnatate mai adanca evenimentelor, cititi printre randuri si gasiti adevaratul scop pastrand mintea deschisa catre noi posibilitati ce se vor arata. Eclipsele ne pun tot timpul pe traiectoria buna daca le permitem, chiar daca o fac in moduri disruptive si neasteptate trebuie sa avem incredere ca noul ne aduce exact ce avem nevoie!

Aceste evenimente sunt predestinate si simtim ca nu putem sa sarim peste ele, sa le ignoram, simtim ca trebuie sa le dam curs desi nu avem explicatii rationale. Sau ceva se intampla brusc care ne aliniaza pe calea noastra daca cumva am deviat de pe ea, ne forteaza sa ne reasezam pe traseu si fac parte din contractul sufletului facut inainte de nastere.

Rapoarte si Analize scrise

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.