Predictii pentru Anul 2021: Era Varsatorului si Noua Lume

Ne-am plans ca 2019 a fost un an greu si apoi a venit 2020 care l-a facut pe 2019 sa para minunat. 🙂 Circula un meme zilele trecute cum ca 2020 s-a simtit precum 5 ani indesati in 2 saptamani. La ce sa ne asteptam oare in 2021?

2020 a fost un an guvernat de semne cardinale, “petrecerea” din Capricorn, Nodul Nord in Rac, Marte in Berbec. Aceste semne sunt initiatoarele zodiacului, cele care ne aduc nou inceputuri si etape si iata ca nu au dezamagit ca am avut atata nou si incertitudine de nu mai suntem siguri de nimic.

2021 in schimb este guvernat de semne mutabile si fixe, iar asta inseamna ca vom avea parte de multe schimbari, instabilitate, dar putem incepe incet, incet sa stabilizam ce am inceput in 2020.

Jupiter Conjunct Saturn 21 Decembrie 2020 – Era Varsatorului

Multi astrologi sunt de acord sa afirme ca Era Varsatorului va incepe pe 21 Decembrie 2020, cand are loc o rara conjuctie intre Jupiter si Saturn la 0 grade Varsator.

Jupiter calatoreste aproape de Saturn din 2000, de 20 de ani cei doi ne lucreaza si ne pregatesc pentru noua era, iar pentru multi anul 2000 a insemnat inceperea unui proces intens de evolutie spirituala!

Aceasta conjunctie va aduce un nou inceput atat pentru umanitate, dar si pentru fiecare la nivel personal in functie de zona din harta care este activata.

Marea conjunctie ne va ajuta sa ne redifinim societatea si rolul social pentru urmatorii 20-30 de ani si indica un nou capitol. Incepem sa pregatim terenul pentru noua lume pana ajunge si conasul Pluto in Varsator sa ajute la adevarata renastere, adica in 2024.

Asta inseamna ca inca mai avem multe de restructurat mai ales la nivel de putere, control, limitari, cu precadere institutiile, autoritatile, legile, regulile, politica, guvernele, ierarhiile, structurile societatii, corporatiile, economie la nivel inalt sau diverse sisteme, printre care si cel monetar (Capricorn).

Jupiter si Saturn vor avea cuadraturi cu Uranus (guvernatorul Varsatorului). Se poate ca lucrurile sa continue sa para incerte, insa in acelasi timp exista un iz de evolutie, de nou, de schimbare care mereu poarta acest sentiment de nesiguranta. Facem trecerea dintre vechi (Taur) si nou (Varsator), traditional si modern, stabil si disruptiv.

In 2021 vor persista problemele cu autoritatile, cu regulile, cu structura societatii noastre, cu haosul aferent pentru pasajul de trecere de la vechea lume la una noua, dar si cu limitarile si restrictiile impuse versus libertate, iar odata cu ele si mai multe proteste si revolte (mai ales din cauza problemelor financiare). Fiind vorba de o cuadratura, doua forte contrastante, va fi nevoie sa gasim un mod echilibrat sa integram restrictiile si libertatea, va fi nevoie sa ne modificam viziunea asupra viitorului.

O alta tema semnalata de cuadratura poate fi cea dintre nevoile umanitatii si resursele Pamantului.

Ciclul de 20 de ani a lui Jupiter-Saturn reprezinta o noua etapa, o noua structura, noi modele de conducere, noi sisteme, o noua ordine mondiala.

Jupiter si Saturn in Varsator – Egalitate, fraternitate, libertate!

Cred ca in 2021 vom duce si mai multa atentie catre problemele ce tin de mediu, de Pamantul pe care traim si felul in care il tratam, catre poluare, catre folosirea cu adevarat a energiei alternative in toate domeniile (electrica, panouri solare, automobile electrice si noi surse de combustibil si tot ce tine de energia regenerabila, verde, nepoluanta, unde energetice ♒️).

Astept cu nerabdare descoperirea unor noi forme de energie si tehnologii de vindecare (medicale – cu un accent mai puternic pus pe legatura dintre sanatate si modul in care energia circula prin meridianele corpului nostru), dar si mai multe conexiuni cu fiinte evoluate din alte dimensiuni.

Pe de alta parte, multe profesii deja sunt si vor fi eliminate in viitor, multe vor fi digitalizate si inlocuite de diverse tehnologii.

Varsatorul vede lucruri pe care nimeni nu le vede, are o inteligenta extrema, poate genial – unde genial inseamna sa gandesti fresh, sa vezi probleme vechi in alt mod, e abilitatea de a gandi ce nu am fost invatati sa gandim.

Urmeaza o perioada in care Mintea inseamna Putere – materializarea cu mintea, energetica si mai putin fizica.

Pentru ca Varsatorul are o puternica componenta sociala, felul in care relationam deja s-a schimbat si va continua sa se schimbe. Pericolul aici este ca unul din Arhetipurile Varsatorului: Exilatul.

Simbolul Varsatorului pare doua valuri, apa, insa de fapt sunt serpi – simbolul cunoasterii, al libertatii. Asta e scopul Varsatorului, libertatea, indivitualitatea, abilitatea de a-ti alege calea ta, sa faci ce vrei, sa fii o figura de autoritate. Libertatea noastra poate fi compromisa foarte usor prin confort, socializare, dorinta de a fi acceptat. Varsatorul nu face compromisuri, e ferm cand vine vorba de libertatea lui, e loial adevarului sau, e nesincronizat cu valorile si motivatiile comunitatii din care face parte. Prea mult din aceasta extrema inseamna singuratate, pe care deja o simtim, avem mai putine conexiuni reale, nu ne mai atingem, nu ne mai imbratisam, copiii se joaca mai mult singuri, nu mai socializeaza, stau in fata ecranelor tot mai mult prin scoala online. Pericolul? Dezumanizarea, sa ne transformam in robotei subdezvoltati emotional. Pe de alta parte, internetul ne-a adus mai putina intimitate si ramane de vazut daca lucrurile vor degenera si mai tare (trebuie doar sa vorbesti langa telefon despre mobila de bucatarie si hop iti apare reclama) sau e timpul sa facem niste schimbari.

Partea luminoasa a Varsatorului care merita toata energia noastra in anii ce vin este insa respectul integritatii, individualitatii si diferentelor dintre noi. Deja 2020 a adus o prapastie intre noi (cu ajutorul Nodului Sud in Sagetator) si diferentele de opinii si credinte sunt foarte mari, taberele impartite, razboaiele si neacceptarea la cote foarte mari.

Nodurile Lunare si Eclipsele

Nodurile Lunare raman pe axa Gemeni- Sagetator fiind acompaniate de Eclipse pe 26 Mai, 10 Iunie, 19 Noiembrie si 3 Decembrie.

Ca o intregire a peisajului prezentat mai sus, partea de umbra a Sagetatorului este dogmatismul si sentimentul ca doar el detine adevarul absolut si are dreptate, o agatare prea mare de credintele sale care il transforma in predicator si luptator pentru idealurile sale, iar fara o lipsa de flexibilitate, deschidere si o nevoie de extindere a mintii… poate stagna. Unul din Arhetipurile Sagetatorului este Cruciatul, iar online-ul e plin de astfel de tipologii acum, pe care Nodul Sud spune ca trebuie sa le lasam in spate.

Din nou suntem incurajati sa integram un semn de aer, diversitatea, noutatea, deschiderea mintii.

Flexibilitatea mentala este cheia, adaptarea constanta la schimbare, la nou, eliberarea de vechile credinte si curiozitatea de a asculta, de a invata, de a aduna noi informatii.

Vor continua sa se dezvolte urmatoarele teme:

⁃ un nou invatamant, cursuri online, vanzari online

⁃ invatarea unor skilluri noi cu scopul de reconfigurare profesionala

⁃ dezvoltarea turismului local

⁃ mai putin global si mai mult local (calatorii, produse, alimente, afaceri, schimburi).

⁃ redefinirea cercului social si profesional

⁃ cresterea zonelor de marketing si promovare, dar si a firmelor de transport de orice fel

Mai mult despre Nodurile Lunare aici.

Uranus in Taur

O cheie importanta pentru 2021 se afla la Uranus in Taur care a venit sa scuture toate domeniile guvernate de acest semn, cu precadere sistemul financiar si sistemul de valori, dar si resursele materiale (bani, alimente) si personale (talente).

Din Februarie il avem si pe Mercur in Varsator, iar Marte va trece in Taur unde… ghici ce? Va face conjunctie cu Uranus.

In 2021 cred ca vom vedea aceste teme si mai pregnant, digitalizarea va continua. De curand au venit sa monteze un dispozitiv langa contorul de citit apa si apoi persoana care verifica de obicei lunar apa ne-a spus ca este pentru citirea lui prin satelit si ca din 70-80 de persoane cu jobul sau vor ramane 10 pentru Bucuresti. Doar un mic exemplu, altul ar fi roboteii de preluat comenzi din fast-food-uri sau casele in care iti poti scana si achita singur produsele la supermarket. Deci o schimbare in sistemul de talente si valori pe care le au oamenii in raport cu transformarea lor in bani (Uranus in Taur – guvernatorul actual al Varsatorului). Alaturi de Nodul Nord in Gemeni, Uranus ne conduce catre meserii facute cu mainile, produse si servicii care nu pot fi inlocuite de un robot, si chiar daca ar putea, nu vor contine niciodata componenta energetica si sufleteasca pe care atingerea umana o ofera si care face o diferenta imensa!

Taurul inseamna si confort, iar Uranus va continua sa ne scoata din zona de confort si ne va ghida spre evolutie.

Legat de resurse materiale (bani, haine, alimente, mobila) Taurul impreuna cu Varsatorul pot aduce un lucru pe care il vad deja in jur si simt si eu sa o fac mai mult: nevoia de a imparti cu oamenii din jur, cu o comunitate. Deja exista din ce in ce mai multe asociatii si oameni dispusi sa doneze lucruri materiale cu mai multa usurinta. Ne dam seama ca nu avem nevoie de atat de multe lucruri (sunt la a4a curatenie si declutter din acest an) si le donam cu mai multa lejeritate celor care nu au deloc, iar acest lucru se va dezvolta si mai mult. ❤️ Ne intoarcem la simplitate, la calitate, la putin si bun, la reducerea risipei si consumerismului, dar si la o redistribuire a resurselor in mod egal… de ce sa avem atat de multe de care nici nu ajungem sa ne folosim si bucuram in timp ce alti oameni nu au nimic? 🙁

Va continua probabil migrarea spre sate si natura a oamenilor de la oras, pentru libertate, pentru liniste, pentru aer curat, pentru natura, dar si pentru legatura cu Pamantul, pentru comunitate, pentru resurse create cu mana ta, gradinarit s.a.m.d.

Pe agenda lui Uranus mai este:

– Noi monede si criptomonede

⁃ Economie, crize, taxe si intregul sistem financiar

⁃ Alimentatie, agricultura, mediu

⁃ Schimbari climatice si fenomene naturale

⁃ Industria modei si frumusetii

Nu sunt adepta panicii si nici a predictiilor fataliste, dar cred ca deja ne dam seama ca o criza financiara si de resurse e cam inevitabila…

Mai mult despre Uranus in Taur aici.

Neptun in Pesti

Neptun ramane in Pesti unde ne cere in continuare sa ne lucram latura spirituala, umanitara, empatia, compasiunea, iubirea neconditionata, gasirea sentimentului puternic ca toti suntem unul si ca impreuna generam energia colectiva in care alegem sa ne scaldam. E nevoie sa invatam ca suntem toti interconectati energetic, atat noi oamenii, cat si cu natura, cu planetele si cu intreg Universul.

Pe de alta parte, umbra lui Neptun poate aduce in continuare ceata, confuzie, iluzie, dezamagiri, minciuni, ascunderea adevarului, fuga de realitate, escapism, depresie, sentimentul ca suntem pierduti.

Pe toata durata tranzitului suntem invitati sa pasim in necunoscut, sa avem incredere in lucrurile pe care mintea sau ego-ul nu le poate explica, sa exploram vastitatea Universului si partile care nu sunt vizibile ochiului sau mintii rationale, sa ne eliberam spiritul, sa ne conectam cu natura noastra bruta, instinctuala si autentica. Schimbarile climatice, saracia, abuzul animalelor, lipsa educatiei, rasismul, sexismul si razboaiele nu mai pot fi ignorate, aceste realitati trebuie constientizate si schimbate. E o perioada pentru vindecarea umanitatii, pentru intoarcerea la natura si pentru a sustine aceasta lume pentru ca ea sa poata sa ne sustina in continuare.

Mai mult despre Neptun in Pesti aici.

Deci incotro ne indreptam? Ce inseamna Era Varsatorului?

De ce a trebuit sa ajungem aici? Ce scop are si care e peisajul mai mare? Care e semnificatia mai adanca?

Pare ca in ultima Era a Pestilor (pe care o incheiem) am curatat multa karma din Era Berbecului, o perioada dominata de razboaie.

Am pastrat totusi in era Pestilor un razboi al religiilor, insa pe masura ce avansam in Era Varsatorului tot mai multi oameni se considera mai degraba spirituali, decat religiosi si cauta o conexiune cu Divinitatea din ei (cu Sinele mai inalt), si nu una exterioara. 

Iata, cand veti intra in oras, acolo va va intalni un om care poarta un ulcior cu apa … urmati-l in casa in care intra”

Luca 22:10
Un citat din Biblie care se presupune ca se refera la shift-ul din Era Pestilor in cea a Varsatorului, omul care cara un ulcior cu apa, simbolul Varsatorului care vine sa toarne adevarul (apa) peste omenire. 

Scopul absolut in Era Varsatorului este libertatea, exprimarea pura a individualitatii! Fiecare individ e unic, e special si e important! E nevoie sa nu mai fim priviti ca turme ce pot fi manevrate usor, nu suntem carne de tun, nu suntem cantitate neglijabila, nu suntem papusi manevrate de guverne si puteri.

Ca sa ne eliberam, sa gandim liber si sa accesam o constiinta mai inalta, idei noi si o viata noua in Varsator, e nevoie sa invatam sa ne asumam responsabilitatea pentru ce realitate generam, sa devenim singura autoritate din viata noastra, sa ne cream o noua filosofie de viata dupa care ne ghidam, sa nu ne mai aruncam puterea in afara fiintei noastre (Statul e de vina, guvernul, Mercur Retrograd e de vina! Ba nu! Gigel e de vina!). Insa cu adevarata putere, vine si o mare responsabilitate (Saturn)!

Varsatorul inseamna Umanitate, Comunitate si grupuri de oameni ce lucreaza impreuna pentru acelasi scop, e energia colectiva si felul in care ne raportam la realitate prin puterea mintii de a schimba cursul vietii si modul in care alegem constient sa creem viitorul si ce perspectiva alegem sa generam constient.

Avem nevoie sa intregram alte valori: compasiune, empatie, iubire, intelegere, respect pentru individulitate, progres colectiv, nu doar cat tine ograda noastra, ci mult dincolo de ea, dincolo de tara natala sau planeta Pamant. 🌍

Conjunctia de pe 21 Decembrie anunta un nou ciclu, unul de Aer, chiar de Solstitiu se planteaza o noua samanta si o noua paradigma, un shift in constiinta Planetei. 

Am tot mentionat paralela cu canalul nasterii, imi place foarte mult. Se spune ca atunci cand incep contractiile, bebelusul intra intr-o stare de panica pentru ca nu stie exact daca moare sau se naste, nu stie ce il asteapta la capatul tunelului, simte doar ca lumea calda si primitoare devine stramta si neprietenoasa, ca nu are de ales si trebuie sa inainteze spre necunoscut si nefamiliar. 

Asa si noi, am reusit sa transformam Pamantul intr-un loc neprietenos si e nevoie sa ne intoarcem la radacini, la alte valori, la o noua filosofie de viata bazata pe alte principii, sa iesim din acest Matrix nebun si sa intram in alta constiinta! E foarte clar ca omenirea a ajuns la o rascruce de drumuri si felul in care am ales sa ne traim viata pana in acest moment nu mai este o optiune viabila. 

Cu totii simtim ca ne aflam intr-un moment de criza si de transformare si Pamantul se afla intr-un moment de resetare, are loc o profunda moarte si renastere, o deconstructie a vechii sale identitati si viziuni asupra lumii. 

Daca la nivel de individ stim deja ca fiecare isi construieste realitatea, la nivem macro, om cu om construim psihicul colectiv si dam nastere viitorului acestei Planete. 

Viitorul nostru colectiv depinde de disponibilitatea cat mai multor oameni si colectivului de a parcurge aceasta transformare si trezire profunda ce poate sprijini lumea noastra sa moara si sa renasca intr-o noua forma, “schimbare a zeilor”, cum spunea Carl Jung. 

Putem sa asteptam extraterestrii sa ne salveze (oricum sunt in zona, sper sa faca si contact curand 👽), dar avem tot ce ne trebuie in noi sa generam acest salt, trebuie doar sa ne folosim puterea intr-o masa cat mai mare. 

Analiza personalizata pentru Anul 2021

Raportul este in scris si contine predictii anuale prin modul in care te vor influenta urmatoarele aspecte din 2021: marea conjunctia Saturn-Jupiter, pozitia Nodurilor Lunare si influenta lor, Eclipsele, dar si tranzitele lui Pluto, Uranus, Neptun plus multe alte detalii.


Comanda unei analize personalizate se face printr-un mail la adresa astroalchimista@gmail.com in care se vor specifica urmatoarele detalii: zi, luna, an, ora si locul nasterii. 

Plata pentru aceste servicii se face in avans (metoda de plata se va comunica pe mail), iar termenul de livrare este intre 2-7 zile de la efectuarea platii.

Va rog sa luati in considerare abordarea mea evolutionista.


Sursa imagine: Colaj Astro Alchimista

Advertisement

9 thoughts on “Predictii pentru Anul 2021: Era Varsatorului si Noua Lume

  1. La multi ani! Multumesc mult pentru articol, emotionant! Am o mica observatie, ati scris ,,Era a Pestilor (pe care o incheiem)” – nu incheiem era taurului?

    Like

    1. La multi ani, Madalina! Multumesc pentru mesaj. Era Taurului a fost undeva intre 4000-2000 BC, cred ca ce spui este ca noi tocmai iesim dintr-o serie lunga de conjunctii puternice in semne de Pamant, o perioada lunga in care focusul nostru a ramas pe material, pe resurse si pe construit stabilitatea in toate formele ei. Si Era Varsatorului este o tranzitie, caci inca il avem pe Uranus (guvernatorul sau) in Taur, semn de pamant.

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.