Mercur Direct! (pentru fiecare zodie)

Gata! Mercur este direct! Zilele acestea Mercur devine vizibil cu ochiul liber, un eveniment rar in care apare pe cer ca o stea luminoasa, un simbol antic care se transpune in viata noastra mundana prin aparitia unui lucru nou. Ceva devine vizibil pentru noi acum (in functie de zona din harta unde il avem pe Mercur Direct in Balanta), ceva nou apare, poate o persoana, o idee, un proiect, o propunere, o informatie, un adevar!

Totusi in urmatoarea saptamana Mercur face o cuadratura cu Saturn, iar asta inseamna ca noul vine cu efort, munca, rabdare, responsabilitate si poate dura mai mult sa prinda forma, sa fie implementat si finalizat, insa poate fi ceva ce aduce beneficii pe termen lung, ceva stabil si durabil in timp.

↗️Pe parte pozitiva aspectul ofera: o gandire profunda, agera, atenta, tact, diplomatie si perspicacitate.

↘️Pe parte negativa poate aduce: tendinta catre depresie, puncte de vedere inguste si rigide, ocolirea adevarului si evazivitate, o lancezeala cand de fapt e vorba de frica.

Energia urmeaza gandul, toate incep in lumea gandurilor, cu o idee ce mai apoi devine realitate in mundan. Cand mintea se dezvolta, informatia din mediu ne ajuta sa dam forma ideilor si orientarii. Daca sursa de informare este taiata, ceea ce face Saturn de obicei, trebuie sa invatam sa ne bazam pe intuitie.

Aspectul ofera oportunitatea de educare proprie prin acumularea de notiuni practice prin experiente. Cand intelegem o idee, un sentiment, un lucru, identificam si punem o idee intr-o categorie, asimilam, evaluam atat din experienta noastra, dar mai ales din experientele altora, luam idei de la ceilalti si le facem ale noastre.

Multi oameni au opinii, dar nu sunt ale lor, nu sunt construite creativ, original si nu sunt traite de ei. Aspectul Mercur-Saturn opreste acest canal de comunicare si putem fi fortati in urmatoarea perioada sa ne construim, prin experienta proprie, acest set de opinii.

De fapt acum e necesar sa invatam sa utilizam mintea diferit, caci ea nu este doar o unealta prin care asezam lucrurile pe categorii, antrenata si concentrata doar sa gaseasca un inteles, ea POATE FI DIRECTIONATA IN INTERIOR, SA EXPLOREZE PSIHICUL MAI INTUNECAT. Si ce perioada mai buna decat sezonul Scorpionului?

Suntem invitati zilele acestea sa nu mai luam totul de-a gata si sa cautam in interiorul nostru, sa stabilim singuri ce este adevarat sau fals. Cand acceptam aceasta responsabilitate, o sa gasim libertatea adevarata.

Zonele de viata vizate pentru fiecare persoana vor fi (verificati mai intai Ascendentul, apoi si Soarele si Luna):

🐏Berbec: un nou partener (romantic sau profesional), clienti, parteneriate, colaborari, contracte – fie pentru tine, fie pentru iubit/sot/partener.

🐃Taur: o noutate legata de munca, proiecte, colegi de munca sau mediul de lucru, angajati/angajator, rutina zilnica, sanatate, animale de companie.

👥Gemeni: o noutate in relatii, iubire, copii, poate un proiect creativ nou sau o idee creativa, o noua activitate distractiva, care aduce placere, hobby-uri.

🦀Rac: o noutate in zona de casa, camin, proprietati, familie, parinti, radacini sau o constientizare/vindecare emotionala, siguranta si securitate.

🦁Leu: o noutate pe zona de comunicare, scris, vorbit, cursuri, promovare, marketing, vanzari, media, PR, ceva social, un proiect nou, o persoana, o echipa noua, o idee de afaceri, o calatorie scurta sau ceva nou legat de vecini, frati, surori, rude, colegi de munca sau mijloace de transport (masini).

👩‍⚕️Fecioara: o noutate legata de bani, finante, resurse, o sursa de venit, valori si valoare, stima de sine, talente, siguranta si securitate, noi achizitii sau noutati legate de corp, alimentatie.

⚖️Balanta: o noua idee de afaceri, un interes, un skill, o informatie sau o persoana care iti deschide un nou drum, o noua perspectiva asupra vietii.

🦂Scorpion: un nou proiect care se coace acum, o relatie ascunsa, o calatorie indepartata, informatii secrete, o noua conexiunea cu Divinitatea sau noi mesaje de la Univers.

🏹Sagetator: noutati legate de conexiuni sociale, grupuri de prieteni, organizatii, asociatii, networking, castiguri, afaceri, scopuri pe termen lung, un grup sau un prieten nou, o oportunitate sociala/economica.

🐐Capricorn: noutati legate de cariera, un proiect, o idee, un plan de afaceri (poate pe domenii de comunicare, scris, vorbit, cursuri, promovare, marketing, vanzari, media, PR), statut social, noi figuri de autoritate, un sef nou, guvern, institutii.

♒️Varsator: noutati legate de educatie, studii inalte, predare, un profesor nou, calatorii, o conexiune internationala, afaceri internationale, o noua filosofie de viata/credinta/viziune.

🐠Pesti: noutati legate de finante (mai ales comune, ale partenerului sau din surse externe – banci, clienti, investitii, asigurari, mosteniri), crize, traume si transformari psihologice, emotionale, intimitate, sex, secrete, ocult, ceva ascuns sau interzis, tabu, o noua terapie/terapeut sau o vindecare (mai ales psihologica).

Sursa imagine: Aykut Aydoğdu

Analize

Rapoarte si analize astrologice personalizate.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.