Ascendentul – Drumul evolutiv al eroului

Harta trebuie mereu analizata din punct de vedere EVOLUTIV – Cum poate evolua omul cu resursele lui? Unde are de lucrat? Unde pluseaza? Ce are de schimbat? Cum creste? Unde trebuie sa isi depaseasca fricile? Astfel, fiecare piesa din harta devine importanta si un indiciu de evolutie pentru Suflet.

Ascendentul reprezinta punctul de la orizont care rasarea cand noi ne-am nascut si am devenit o persoana distincta, este primul grad din harta noastra, este inceputul unui nou ciclu, locul unde cerul si pamantul se intalnesc si poarta prin care Sufletul patrunde in aceasta lume.

“Un copil se naste in acea zi si ora cand razele celeste sunt in armonie matematica cu karma sa. Harta lui este un portret provocator ce arata atat trecutul sau, cat si viitorul probabil.”

Swami Sri Yukteswar

Ascendentul este oul, copilul care se maturizeaza si devine Soarele, iar el ne arata mereu drumul catre Soarele nostru, scopul principal. Abilitatile Soarelui au nevoie de ajutorul Ascendentului, maiestria se obtine prin el.

Ascendentul INFLORESTE in Soare.

SOARELE este EROUL, de ce suntem aici.

ASCENDENTUL este questul, calatoria si cum ajungem acolo.

Ascendentul este o stare continua de devenire, e dorinta Sufletului de a evolua mereu in noi moduri si este vehiculul care iti ghideaza acesta viata (incarnare), dar si un teren pe care trebuie sa inveti sa il cunosti si sa-l manevrezi. El ne ofera orientarea necesara pe calea evolutiei.

Ascendentul ne arata si CUM PERCEPEM LUMEA? Invariabil, ne comportam in acord cu aceasta, iar lumea/viata reflecta aceasta viziune inapoi catre noi. “Primim ceea ce credem”, “Vedem ce alegem sa vedem.” – este punctul nostru de vedere, viziunea asupra vietii.

Capricorn = vede lumea cu frica, dubiu si ezitare.

Sagetator = vede multe optiuni si posibilitati care invita la explorare.

Berbec = trece tot timpul la actiune, vrea sa cucereasca lumea.

Gemeni = incearca sa inteleaga lumea prin cunoastere si perceptie.

Planetele din Casa 1 pot arata si experienta nasterii, iar impreuna cu semnul Ascendentului picteaza o parte din tabloul copilariei:

Saturn/Capricorn = nastere intarziata, extinsa, cu dificultati.

Marte/Berbec = nevoia de a iesi repede in lume si a incepe!

Pluto/Scorpion = pericol la nastere, experiente de viata/moarte pentru copil sau mama.

Impreuna cu semnul Casei 12, care reprezinta trecutul, vechea viata si karma, Ascendentul ofera indicii despre noua cale:

Ascendent in Berbec

Daca Ascendentul este in Berbec, de regula Casa 12 este in Pesti si poate insemna o viata spirituala, un om care si-a dedicat viata pentru a se pune in serviciul altora. Cu Ascendentul in Berbec, e nevoia acum sa duci o viata mai libera si mai axata pe independenta, sa inveti curajul si initiativa.

Ascendent in Taur

Daca Ascendentul este in Taur, de regula Casa 12 este in Berbec, iar asta poate sugera ca vechea viata a fost colorata cu impulsivitate si agresivitate, poate un lider sau un luptator. Cu Ascendentul in Taur, e nevoie acum sa inveti sa iti controlezi impulsurile si sa fii mai rabdator si orientat spre pace.

Ascendent in Gemeni

Daca Ascendentul este in Gemeni, de regula Casa 12 este in Taur, iar asta poate sugera ca vechea viata a fost dirijata de instincte materiale, senzuale si/sau axate pe placere si pastrarea zonei de confort si siguranta, poate un artist, un antrepenor sau un gradinar. Cu Ascendentul in Gemeni, e nevoie acum sa inveti sa te focusezi pe o viata plina de nou care iti stimuleaza mai ales mintea.

Ascendent in Rac

Daca Ascendentul este in Rac, de regula Casa 12 este in Gemeni, iar asta poate sugera ca in vechea viata ai fost obiectiv si rational, insa exprimarea emotiilor nu a fost un punct forte, poate un om de vanzari, un profesor sau un scriitor. Cu Ascendentul in Rac, e nevoie acum sa inveti sa te lasi mai mult ghidat de suflet, si mai putin de minte.

Ascendent in Leu

Daca Ascendentul este in Leu, de regula Casa 12 este in Rac, iar asta poate sugera ca vechea viata a fost colorata cu multe emotii, frici si insecuritati si o nevoie de a avea grija de ceilalti, poate un ingrijitor, o mama sau o sotie grijulie. Cu Ascendentul in Leu, e nevoie acum sa inveti sa fii mai centrat pe sine (fara egocentrism), sa dezvolti sentimentul ca meriti si sa depasesti fricile legate de abandon din vechile vieti.

Ascendent in Fecioara

Daca Ascendentul este in Fecioara, de regula Casa 12 este in Leu, iar asta poate sugera ca in vechea viata ai avut nevoie sa fii mereu in centrul atentiei si ca era absolut normal ca ceilalti sa iti indeplineasca nevoile, poate un rege/regina, o persoana nobila si respectata. Cu Ascendentul in Fecioara, e randul tau sa te pui in serviciul altora, sa oferi altora ce ei altadata au sacrificat pentru tine.

Ascendent in Balanta

Daca Ascendentul este in Balanta, de regula Casa 12 este in Fecioara, iar asta poate sugera ca in vechea viata te-ai pus mereu in serviciul altora uitand de nevoile tale, poate o sora medicala, un artizan sau un servitor. Cu Ascendentul in Balanta, e nevoie in aceasta viata sa gasesti echilibrul dintre ce dai si ce primesti.

Ascendent in Scorpion

Daca Ascendentul este in Scorpion, de regula Casa 12 este in Balanta, iar asta poate sugera ca vechea viata a fost colorata cu gasirea echilibrului dintre extreme, poate un focus pe compromisuri si pastrarea pacii cu orice pret, poate un diplomat, un judecator, un avocat sau artist. Cu Ascendentul in Scorpion, e nevoie acum sa traiesti experiente intense, sa cauti in adancul tau si sa explorezi pana gasesti cele mai adanci secrete. Fata de relatiile superficiale avute in trecut, acum ai nevoie de unele adanci si emotionale.

Ascendent in Sagetator

Daca Ascendentul este in Sagetator, de regula Casa 12 este in Scorpion, iar asta poate sugera ca vechea viata a fost despre cercetare si gandire adanca, poate ai fost un om de stiinta, un detectiv, un psiholog sau ocultist, criminalist, sexolog. Scorpionul iti aduce multa cunoastere de altadata, iar cu Ascendentul in Sagetator e nevoie acum sa impartasesti aceste informatii prin predare sau filosofie si sa-ti largesti cat mai mult orizontul prin aventura si libertate.

Ascendent in Capricorn

Daca Ascendentul este in Capricorn, de regula Casa 12 este in Sagetator, iar asta poate sugera ca ai fost un profesor, un judecator sau poate un calator cu o viata plina de aventura, distractie si/sau studiu. Cu Ascendentul in Capricorn, e nevoie acum sa iei viata mult mai in serios, sa iti asumi responsabilitatea, sa iti urmezi scopurile prin disciplina, munca si ambitie.

Ascendent in Varsator

Daca Ascendentul este in Varsator, de regula Casa 12 este in Capricorn, iar asta poate sugera ca in vechea viata ai fost un politician, un lider sau poate o persoana cu statut inalt care a dus o viata disciplinata si plina de reguli. Cu Ascendentul in Varsator, e nevoie acum sa inveti sa duci o viata cu mai putine limite, mai neconventionala si cu mai putina atentie catre integrarea sociala si regulile ei.

Ascendent in Pesti

Daca Ascendentul este in Pesti, de regula Casa 12 este in Varsator, iar asta poate sugera ca vechea viata a fost axata pe individualism, libertate si nerespectarea regulilor, poate un inventator, un rebel, un geniu sau un om de stiinta. Cu Ascendentul in Pesti, e nevoie acum sa inveti traiesti o viata mai spirituala si sa te pui si in serviciul altora. Fiind mai epatic acum, poti avea puteri vindecatoare pe care le poti pune in contributia Universului.

Analiza Ascendentului – Scopul evolutiv si nevoile sufletului

Pret: 69 de lei

Analizele personalizate sunt in format scris (2 pagini) si vor fi livrate prin e-mail.

Comanda unei analize personalizate se face printr-un mail la adresa astroalchimista@gmail.com in care se vor specifica urmatoarele detalii: zi, luna, an, ora si locul nasterii. 

Plata pentru aceste servicii se face in avans (metoda de plata se va comunica pe mail), iar termenul de livrare este intre 2-7 zile de la efectuarea platii.

Va rog sa luati in considerare abordarea mea evolutionista.

Sursa imagine: Aykut Aydoğdu

Advertisement

2 thoughts on “Ascendentul – Drumul evolutiv al eroului

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.