Pluto in Astrologia Evolutiva: codul genetic al Sufletului

In Astrologia Evolutiva Pluto reprezinta o fateta importanta a Sufletului nostru, nu este chiar intreaga imagine a Sufletului pentru ca avem si alte indicii importante in harta care ne ajuta sa pictam un tablou mai larg, insa ne arata o mare parte din dorintele de evolutie pe care ni le-am propus.

Pluto in harta natala ne arata cele mai arzatoare dorinte ale sufletului, cum dorim sa (ne) experimentam in acesta incarnare si cum arata evolutia noastra pana in acest punct, cum si unde am evoluat, este procesul nostru de transformare.

Tot el ne arata cele mai adanci motivatii, obsesii, compulsii, frici, umbre si jocuri de putere.

Pluto are o natura foarte subconstienta si functioneaza in moduri subtile si compulsive, caci de multe ori nu suntem constienti de ceea ce ne transmite el, ce simtim insa puternic e un sentiment de lipsa, de gol, ca nu suntem de ajuns, ca mereu am nevoie de ceva si inca ceva ca sa imi fie bine, care la radacina este un sentiment de lipsa de putere.

Pluto ne arata locul cel mai intunecat din noi, unde sunt cele mai mari umbre, dar si unde e nevoie sa imbratisam aceste umbre, sa le scoatem la suprafata si sa le vedem, sa le constientizat si sa le vindecam. Pentru ca, chiar daca initial acest loc e perceput ca unul lipsit de putere, cand aducem lumina asupra lui o sa descoperim de fapt ca tot acolo se afla si cea mai mare rezerva de putere, acolo renastem si ne putem regenera.

Casa in care se afla Pluto in harta natala ne arata “campul de lupta” unde Sufletul a venit sa se antreneze, sa experimenteze evolutia… de regula prin evenimente neplacute, transformatoare si dureroase, insa reprezinta un arhetip pe care dorim sa il intarim, sa il crestem si sa il imputernicim, sa eliminam ce sta intre noi si puterea noastra personala.

Punctul de Polaritate a lui Pluto

Pluto ofera niste indicii karmice, putem sa le spunem “obiceiurile” sufletului din toate vietile, un fel de cod genetic al sufletului. La fel ca Nodurile Lunare, si Pluto are un punct de polaritate (fix in partea opusa de zona in care se afla in harta), iar aceasta pozitie ne ofera multe informatii de care trebuie sa tinem cont cand ne dorim sa folosim corect energia lui Pluto din harta noastra. Daca Pluto este in Scorpion, punctul de polaritate se afla in Taur, iar daca este in casa 6, punctul de polaritate este in casa 12, iar cheia se afla la Pluto in Taur in Casa 12.

Pluto ne arata adevarata intentie a sufletului nostru si nevoia lui de evolutie, adica unde am ramas in vechea viata si unde ne-am propus sa ajungem. Sufletul (Pluto) este pentru multi dintre noi o parte inconstienta si ne explica natura trecutului, realitatea curenta, dar si oportunitatea de a distruge tipare psihologice care ne inhiba evolutia catre nou cai ce sunt acum in aliniere cu intentia curenta de evolutie.

Am revenit cu acest subiect pentru ca a starnit mult interes din partea voastra si am vrut sa mai aduc clarificari care va pot ajuta sa descifrati un aspect extrem de important din harta care aduce foarte multe revelatii.

“Elena, îți mulțumesc. Mi-a plăcut foarte mult, mi-a confirmat multe lucruri pe care le simteam, dar de care nu eram sigura. Mi-a luat ceva timp ca le citesc, pentru ca m-a bufnea plânsul, parcă erai vocea din capul meu. Incredibil. Mulțumesc!”Cristina
“Multumesc tare de tot si multumesc vietii ca existi si ca am dat de site la momentul potrivit. Probabil cea mai inspirata chestie din ultimile zile, sa-mi iau aceasta analiza. Abordarea s-a potrivit perfect pe gustul meu.” - Alina


Pozitia lui Pluto in Harta Natala – rana si vindecarea ei – Analiza Personalizata

Pret: 90 de lei

Analizele personalizate sunt in format scris (2, 3 pagini, depinde de aspectele din harta) si vor fi livrate prin e-mail.

Comanda unei analize personalizate se face printr-un mail la adresa astroalchimista@gmail.com in care se vor specifica urmatoarele detalii: zi, luna, an, ora si locul nasterii. 

Plata pentru aceste servicii se face in avans (metoda de plata se va comunica pe mail), iar termenul de livrare este intre 2-7 zile de la efectuarea platii.

Va rog sa luati in considerare abordarea mea evolutionista.

Sursa imagine: Aykut Aydoğdu

Advertisement

9 thoughts on “Pluto in Astrologia Evolutiva: codul genetic al Sufletului

  1. Pingback: Luna Plina in Rac

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.