Jupiter Direct: constientizari, claritate si o intelegere mai adanca

In marea de retrogradari iata ca se face si putina lumina, de fapt mai multa daca luam in considerare gabaritul si functiile lui Jupiter care isi reia mersul direct!

Marele Benefic, planeta norocului, abundentei, optimismului si intelepciunii isi revine incet, incet, la fel si increderea noastra si credinta, impreuna cu intreaga perspectiva asupra vietii. Jupiter este colegul nostru de calatorie in drumul catre adevarul personal, iar modul in care percepem noua viata (cu noile reguli) de pe Pamant va incepe sa capete noi valente.

Cat timp a fost retrograd am simtit ca suntem constransi, ca nu ne putem dezvolta pe cat am fi dorit, ca perspectiva asupra vietii si viitorului se incetoseaza si ca ne lipseste increderea, bucuria sau optimismul.

Jupiter in Capricorn poate aduce o usurare a regulatilor si restrictiilor impuse de guvern, se poate sa putem sa calatorim in strainatate cu mai multa usurinta.

Jupiter se afla in Capricorn din Decembrie 2019 si mai ramane aici pana pe 19 Decembrie 2020, timp in care a avut conjunctii puternice cu Saturn si Pluto. Scopul sau a fost si este sa ajute la reconstructia sistemului socio-economic si structurilor societatii.

Mai mult, Jupiter este si guvernatorul Nodului Sud aflat acum in Sagetator, loc ce ne indica ce karma colectiva e nevoie sa eliberam acum pentru a merge intr-o noua etapa. Vechi dogme, moralitati, sisteme de credinte, filosofii de viata, umbre legate de religie, patriarhat, integritate trebuie lasate in spate, schimbate si upgradate. Jupiter impreuna cu Saturn si Pluto ne-au dezvaluit la nivel colectiv injustitia, coruptia, opresiunea si moduri gresite de folosire a puterii, cum privim succesul, prestigiul, faima si cum ne raportam vis a vis de bani si abundenta.

E momentul sa terminam misiunea lui, sa fim mai autentici, mai morali, sa ne aliniem cu valorile noastre, sa lasam in urma ceea ce nu mai face parte din adevarul nostru. Dupa internalizarea acestor lucruri din perioada de retrogradare, cand fiecare a vazut unde nu traieste in concordanta cu anumite credinte si valori interne, e timpul sa practicam ce predicam.


Jupiter ne poate readuce optimismul in vremuri tulburi, poate fi luminita de la capatul tunelului care ne da speranta sa inaintam, sa avem incredere intr-o ordine Universala care aseaza evenimentele cu un scop mai inalt si ca tot ce traim acum are o insemnatate mai adanca.


Fiecare din noi o sa primeasca o doza din optimismul caracteristic lui Jupiter, putin noroc, putina credinta, putina dorinta de expansiune, un strop de avant, insa cel mai important, putem avea acum constientizari adanci, claritate si o intelegere mai adanca pe diverse teme (in functie de zona activata in harta).

Zonele de viata active pentru fiecare semn (verifica Ascendentul, dar si Soarele si Luna):

Berbec: constientizari legate de cariera, statut social, figuri de autoritate, guvern, institutii.

Taur: constientizari legate de educatie, studii inalte, predare, calatorii, afaceri internationale, credinte, filosofie de viata.

Gemeni: constientizari legate de finante (mai ales comune, ale partenerului sau din surse externe – banci, clienti, investitii, asigurari, mosteniri), crize, traume si transformari psihologice, emotionale, intimitate, sex.

Rac: constientizari legate de relatii personale, relatii profesionale, contracte, parteneriate, colaborari.

Leu: constientizari legate de munca, colegi de munca, angajati, angajatori, sanatate, rutina zilnica.

Fecioara: constientizari legate de iubire si viata romantica, copii, proiecte creative, distractie, hobby-uri.

Balanta: constientizari legate de casa, camin, proprietati, familie, viata emotionala.

Scorpion: constientizari legate de comunicare, scris, vorbit, afaceri, comert, vanzari, transport (masina), relatia cu vecinii, rudele si/sau colegii.

Sagetator: constientizari legate de resurse materiale, financiare si personale, valori materiale si valoare personala, stima de sine, talente, siguranta si securitatie.

Capricorn: constientizari legate de corp, sanatate, noi oportunitati, schimbare de directie in viata, perspectiva asupra vietii.

Varsator: constientizari legate de adictii, vicii, tipare si moduri de autosabotare, inamici ascunsi, calatorii in locuri indepartate si/sau retreat-uri, spiritualitate, conexiunea cu Divinitatea.

Pesti: constientizari legate de conexiuni sociale, grupuri de prieteni, organizatii, asociatii, networking, castiguri, afaceri, scopuri pe termen lung.

Jupiter in Capricorn Analiza Personalizata

Analiza personalizata si detaliata, in raport cu harta natala, a tranzitului lui Jupiter in semn (Capricorn) si casa astrologica si in functie de aspectele cu planetele personale te ajuta sa descoperi care este zona ta de viata vizata, ce constientizari si schimbari de perspectiva ai nevoie sa intelegi si sa integrezi, unde ai nevoie de o noua filosofie si un nou mod de a privi viata.

Pret: 90 de lei

Analizele personalizate sunt in format scris (2, 3 pagini, depinde de aspectele din harta) si vor fi livrate prin e-mail.

Comanda unei analize personalizate se face printr-un mail la adresa astroalchimista@gmail.com in care se vor specifica urmatoarele detalii: zi, luna, an, ora si locul nasterii. 

Plata pentru aceste servicii se face in avans (metoda de plata se va comunica pe mail), iar termenul de livrare este intre 2-7 zile de la efectuarea platii.

Va rog sa luati in considerare abordarea mea astrologica, una functionala si evolutionista.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.