Cine esti la nivel de suflet?

Daca am cunoaste ce e important pentru sufletul nostru? Dupa ce tanjeste el? Ce ii aduce suferinta? Ce ii aduce implinire si il incarca? Ce ii aduce bucurie, energie si vitalitate cand ne simtim tristi?

Daca am afla cum ne sabotam si ce consecinte au aceste comportamente impotriva noastra? Daca am afla cauzele adanci pentru anumite evenimente neprevazute si neplacute din viata noastra? Radacina unor tipare repetitive, insa nedorite?

Daca am afla cum sa ne uitam la aceste triggere astfel incat sa le vindecam in loc sa le lasam sa ne guverneze viata inconstient? Daca am invata cum sa ne dozam energia si unde? Am putea sa ne vindecam intr-un mod eficient, punctual, si nu la un mod general si teoretic. Am putea sa ne cream viata constient, in aliniere cu cine suntem cu adevarat. Am putea sa ne eliberam de inlantuirea tiparelor subconstiente, de rani si mecanisme de protectie ce vin de multe ori din vechi, vechi timpuri.

Prin sesiunile de Soul Realignment putem castiga intelepciune despre nevoile sufletului nostru, despre esenta noastra si structura noastra interioara unica, felul in care functionam mai bine, blocajele si restrictiile la nivel de suflet ce momentan ruleaza sub forma de tipare inconstiente de comportament.

Prin sesiunile de Soul Realignment putem sa:

1. Ne intelegem sufletul si cauzele adanci pentru comportamente negative si disfunctionale.

2. Facem curatari la nivel de suflet.

3. Lucram constient pentru a obtine rezultate aliniate cu cine suntem, bazate pe structura noastra interna proprie de functionare si manifestare.

Tipuri de sedinte:

1. Profilul Sufletului

2. Amprenta de manifestare

3. Blocaje la nivel de suflet si curatari

La originea sufletului nostru am fost imprimati de catre Sursa cu niste caracteristici specifice, cu un amestec de lucruri care ne fac unici. Cine suntem la nivel de suflet, esenta noastra, poate fi tradusa in existenta actuala ca un set de talente, aptitudini si daruri native, iar asta se intampla fie ca suntem constieti, fie ca nu.

Cu fiecare dar vine si o nevoie, iar in vremurile actuale ne cream experientele prin alegere, prin decizii transformate in actiuni. Cand actionam in aliniere cu sufletul nostru, cu cine suntem in esenta, cream o experienta plina de bucurie, de usurinta si abundenta. Insa bazat pe acelasi principiu, cand o facem impotriva noastra, realizam, de cele mai multe ori fara sa fim constienti, experiente nedorite pentru care plasam vina in exterior, pasam responsabilitatea la altcineva si ne dam puterea. Energia actiunilor noastre creaza si energia consecintelor (cauza-efect).

Laura – Soul Realignment

Laura este minunata si te ghideaza cu blandete prin toate aceste informatii, te ajuta sa intelegi, face anumite curatari pentru tine, insa iti da si tema pentru acasa, caci fara practica, nimeni nu ne ia problemele cu mana. Laura este practicant certificat Soul Realignment, dar si psiholog.

Site: https://osoulpsychologist.wordpress.com

Contact: osoulpsychologist@gmail.com

Citeste si: Soul Realignment: cheia pentru bibloteca Akashica si vietile trecute

Sursa imagine: Riso Chan

One thought on “Cine esti la nivel de suflet?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.