Gradele critice in astrologie: 29 – sfarsit de ciclu, 0/1 – inceput de ciclu

Cand o planeta din harta se afla la gradul 29, 0 sau 1 se numeste ca este la un grad critic si capata o importanta deosebita si o putere speciala. Este o planeta mult mai incarcata energetic si are o menire speciala, caci se afla fie la un final de ciclu, fie la inceput.

Gradul 29

In astrologie gradul 29 este considerat unul critic (si in harta natala orice planeta aflata la acest grad necesita o atentie speciala, are o misiune importanta si trebuie tratata cu mai multa bagare se seama, are un mare semn de exclamatie deasupra ei, are loc in aceasta viata o completare a unei faze incepute in viata anterioara).

La 29 de grade are loc tot timpul o culminare si o completare, e un sfarsit de ciclu ce aduce de obicei multe schimbari, e ultima suta de metri in care se pot indesa multe lucruri neasteptate sau nerezolvate la timpul lor, un fel de “urma scapa turma”. La acest grad umbrele si lucrurile nerezolvate la timpul lor (in alte vieti) ies la suprafata mai mult, mai repede si au nevoie de vindecare inainte de a se produce shiftul.

In functie de tipul planetei si energia pe care o poarta, pot aparea crize personale in domeniul vizat, are loc o tranzitie de la vechea energie (semnul in care se afla gradul 29, sa zicem Taur) catre noua energie (urmatorul semn Gemeni).

Poate insemna deasemenea ca planeta a ajuns la un grad de maturitate si avem abilitatea sa fim un maestru in acea zona si talente cultivate in alte vieti. Se spune ca o planeta la gradul 29 este cea mai inteleapta din harta si e nevoie cu ajutorul ei sa culegem rodul muncii facut in alte vieti. Planeta respectiva ne aduce o misiune speciala!

Pe de alta parte, poate fi o zona din harta unde au loc multe culminari si sfarsituri. De exemplu Jupiter va indica sfarsitul unei filosofii de viata, o planeta in casa 7 un sfarsit de ciclu pentru un anumit tip de relationare.

Persoana cu o planeta la 29 de grade se afla intre doua lumi, intre doua energii pe care e nevoie sa invete sa le echilibreze.

Gradul 0 si 1

Planetele aflate la gradul 0 sau 1 indica ca am inceput un ciclu nou pe aceasta energie. S-a terminat un ciclu de reincarnare in vechiul semn (sa zicem in Pesti daca planeta la 0/1 grad este in Berbec) si am venit sa invatam si sa testam energia noului semn. Ni se ofera un nou inceput, o pagina alba pe care sa o scriem, o noua directie.

Daca de exemplu e vorba de Marte, inseamna ca in acesta viata avem un nou ciclu pentru felul in care actionam, ne urmam si ne implinim dorintele, caci in vechea viata se poate sa nu fi integrat destul curajul si puterea de a actiona sau poate nu am avut destula libertate (de miscare, de decizie) sau forta sa ne urmam si sa ne implinim dorintele. Daca e Venus, e un nou ciclu de relationare.

Planeta la 0/1 grad aduce o noua aventura si este incarcata cu energia noului, cu forta, cu vigoare, rebeliune chiar.

Puteti verifica daca aveti o astfel de planeta in harta pe orice site care ofera posibilitatea realizarii unei astrograme, va recomand astro.com. In partea stanga jos, sub cercul hartii, e un chenar cu toate planetele si gradul lor. Daca vedeti gradul 29, 1 sau 0, e nevoie sa mergeti in profunzime.

Daca aveti nevoie de ajutor la intepretare, va pot realiza un raport detaliat.

Grade Critice in Harta Natala – Analiza Personalizata

Analiza personalizata si detaliata a gradelor critice din harta natala te ajuta sa descoperi ce energie, planeta, casa si semn necesita o atentie speciala, ce inseamna, ce e indicat sa faci si ce ai nevoie sa integrezi.

Pret: 90 lei

Analizele personalizate sunt in format scris (2-3 pagini, depinde de aspectele din harta) si vor fi livrate prin e-mail.

Comanda unei analize personalizate se face printr-un mail la adresa astroalchimista@gmail.com in care se vor specifica urmatoarele detalii: zi, luna, an, ora si locul nasterii. 

Plata pentru aceste servicii se face in avans (metoda de plata se va comunica pe mail), iar termenul de livrare este intre 1-3 zile de la efectuarea platii.

Sursa imagine: Colaj Astro Alchimista

Advertisement

4 thoughts on “Gradele critice in astrologie: 29 – sfarsit de ciclu, 0/1 – inceput de ciclu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.