Soul Realignment: cheia pentru biblioteca Akashica si vietile trecute

Pentru ca suntem in full sezon retrograd si e un moment bun pentru o curatare in profunzime, iar Mercur Retrograd ne livreaza mesaje din trecut, in viata mea a intrat de curand un nou mesager, unul care aduce mesaje chiar din vechile vieti.

Soul Realignment

Azi vreau sa va povestesc despre acest mesager, Laura, care practica Soul Realignment, o metoda intuitiva de consiliere si vindecare ce utilizeaza inregistrarile din biblioteca Akashica.

Bibloteca Akashica este memoria cosmica, un spatiu non-fizic, paralel existentei noastre unde sunt inregistrate toate informatiile. Un fel de computer divin. Descrierile memoriei akashe atesta faptul ca informatiile cuprinse aici sunt innoite in mod constant pe masura ce viata pe Pamant si Universul insusi evolueaza, ele putand fi accesate din universul material prin intermediul proiectiei astrale.

Biblioteca Akashica reprezinta un sistem universal care inmagazineaza fidel, ca intr-un
fel de biblioteca a destinelor, toate evenimentele petrecute vreodata in acest Univers, orice gand, cuvant si fapta.


Prin Soul Realignment un facilitator poate aduna pentru noi informatii din aceasta biblioteca si aduce din adancuri, precum Pluto, lucruri ce pot descatusa potentialul nostru sufletesc, programe, juraminte, rani sau tipare karmice de la nivelul sufletului, lucruri din alte vieti pentru care nu gasim o explicatie in actuala viata.


Intr-o sesiune de Soul Realignment poti afla despre:

⁃ Darurile tale

⁃ Blocaje din aceasta viata, dar si din viata trecuta

⁃ Tipare nesanatoase dezvoltate de-a lungul mai multor vieti

⁃ Ganduri negative

⁃ Originea sufletului tau

⁃ Blocaje la nivelul chakrelor

⁃ Portaluri ramase deschise ce nu iti mai folosesc

⁃ Contracte pe care le-ai facut in alte vieti si nu mai e sanatos sa le onorezi

⁃ Datorii karmice fata de alte persoane

⁃ Un ghid complet al ranilor la nivel de suflet

Soul Realignment lucreaza in 3 etape, 3 tipuri de sedinte (poti face doar una, poti face programul intreg):

1. Profilul Sufletului – cine esti la nivel de suflet, esenta ta tradusa in existenta actuala, talente, abilitati, daruri native de care esti sau nu constient. Ce e nevoie sa manifesti, ce isi doreste sufletul cu adevarat. Cum folosim darurile disfunctional, ce activeaza aceste disfunctionalitati si alegeri gresite. Cine este Grupul tau de Suflete si cum te influenteaza. Specialitatea sufletului si lectiile primare de viata.

2. Amprenta de Manifestare – structura interioara personala de functionare si manifestare. Cum esti conceput sa manifesti si cum iti poti crea viata in aliniere cu cine esti cu adevarat. Cum functioneaza manifestarea pentru tine. Medii si tipologii de oameni care te ajuta in manifestare si care te fac sa prosperi. Tendinte specifice de auto sabotare si cum poti sa le depasesti.

3. Blocaje la nivel de suflet si curatari – care sunt blocajele si restrictiile la nivel de suflet ce ruleaza in mod inconstient sub forma unor tipare comportamentale. Cauzele de la baza unor evenimente nedorite si circumstante pe care le creezi inconstient in viata ta, dar pe care esti gata sa le cureti. Tipare karmice din viata actuala si vietile trecute. Curatari la nivel de suflet, teme de curatare pentru acasa pentru reprogramare mentala si alegeri viitoare constiente.

Pentru mine multe informatii au fost familiare, le stiam din harta mea, le stiam pentru ca le-am reperat in comportamentul meu de cand lucrez la si cu mine, insa am primit si informatii noi, lucruri pentru care nu gaseam explicatie, lucruri exacte legate de vietile trecute.

Laura este minunata si te ghideaza cu blandete prin toate aceste informatii, te ajuta sa intelegi, face anumite curatari pentru tine, insa iti da si tema pentru acasa, caci fara practica, nimeni nu ne ia problemele cu mana. Laura este practicant certificat Soul Realignment, dar si psiholog.

A venit vremea sa colaboram ca Umanitate, sa ne sprijinim reciproc, sa ne propulsam si sa aderam unui scop comun. Saturn s-a asezat confortabil in fotoliul din Varsator si mi-am propus sa strang pe Astro Alchimista o mana de oameni talentati si dedicati in a ajuta oamenii sa evolueze catre cea mai buna forma a lor, sa isi gaseasca aurul si sa-si transforme plumbul.

Scopul final al Alchimiei este transformarea unei persoane obisnuite intr-o fiinta umana extraordinara in care viata de zi cu zi devine impregnata cu sens spiritual si scop divin. Plumb care devine aur se refera la posibilitatea unei evolutii spirituale, capacitatea miraculoasa a fiintelor umane de a evolua la expresii mai rafinate, elegante, puternice si complete ale propriilor naturi divine.

Acestea fiind spuse, daca Soul Realigment v-a trezit interesul, va las datele de contact ale Laurei si sper ca in curand sa citim si articole scrise de ea.

Site: https://osoulpsychologist.wordpress.com

Contact: osoulpsychologist@gmail.com

Durata sedinta: 90 minute (metoda lucreaza in 3 sedinte: profilul sufletului, amprenta de manifestare si blocaje la nivel de suflet si curatarea lor)

2 thoughts on “Soul Realignment: cheia pentru biblioteca Akashica si vietile trecute

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.