Eclipsa Solara in Rac si Solstitiul de Vara: o noua casa pentru omenire

V-am tot zis ca anul asta e special, asa ca Solstitiul de Vara din acest an se alinieaza pe 21 Iunie cu o Eclipsa Solara la 0 grade Rac. (2020 are 6 Eclipse, de regula fiind doar 4)

Energia unei Eclipse este puternica si poate aduce schimbari, e ca si cum acum putem vedea niste lucruri pe care nu am putut pana acum (care au fost eclipsate), la fel, Solstitiul este aducator de schimbari si noi inceputuri.

Din timpuri vechi Solstitiul (si Echinoctiul) sunt considerate perioade de sarbatoare si ritualuri, sunt momente in care valul dintre lumi este considerat mai subtire, iar mesajele pe care le transmitem acum in Univers ajung mult mai repede la destinatie, la fel in cazul primirii unei ghidari divine.

Eclipsele sunt portaluri energetice, sunt precum niste porti ce ne ajuta sa trecem dintr-o parte in alta. De ceva vreme astrele ne tot repeta aceleasi lucruri prin diferite contexte astrologice si cumva mi se pare ca in fiecare articol ajung la aceeasi concluzie. Avem inca un an transformator si alchimic in care vechiul se impleteste cu noul. Avem dorinta de schimbare, dar avem si o energie stagnanta (5 planete retrograde si urmeaza retrogradarea lui Marte si un drum de 6 luni in Berbec!) care ne cere sa ne tot indreptam energia la interior si ne spune ca pentru o schimbare cu adevarat frumoasa si de durata, e nevoie ca ea sa aiba loc mai intai in interiorul nostru.

Eclipsele pot genera schimbari mari in viata noastra, atat la nivel personal, cat si la nivel planetar.

Schimbarile aduse de Eclipse nu se vad intotdeauna imediat, iar influenta lor se poate desfasura pe o perioada de 6 luni.

Ca sa intarim sentimentul de schimbare si regrupare majora pentru acest an, simbolul Sabian pentru acest eveniment suna cam asa: Pe o nava, marinarii coboara vechiul steag si ridica unul nou. O schimbare radicala, un act simbolic ce reprezinta angajamentul intr-un scop comun mai inalt, reorientare, un punct fara cale de intoarcere.

Ce inseamna Eclipsa in Rac

Gradul 0 este special, insa 0 grade Rac este aparte, fiind Axa Globala, un punct de pe cer extrem de incarcat energetic. Acest lucru indica deschiderea unui nou ciclu, o noua dimensiune si o noua lume! Planeta a terminat o calatorie si e timpul sa se imbarce intr-una noua. In Rac (fiinta ce are propria casa mereu cu el), e timpul sa construim o noua casa pentru omenire.

Racul inseamna emotii, zona de confort, casa, familie, radacini, tara, neam, stramosi.

Racul este sensibil, poate cel mai sensibil semn, iar emotiile noastre in aceasta perioada se poate sa fie intense (si Mercur este Retrograd in Rac), mai ales teama de a pierde siguranta, zona de confort, radacinile, frica si intensitate in zona de familie, mai ales in cele care lucreaza de acasa si trebuie in acelasi timp sa aiba grija si de copii, oameni care se muta in alte orase fie din cauza lipsei unui loc de munca, fie pentru a avea acces la o curte si natura, furie si teama la nivel global din cauza protestelor (efectul Floyd)… lucrurile deja se vad in realitatea noastra.

Pe de alta parte Racul este vindecatorul, iar perspectiva evolutiva pentru aceste timpuri este vindecarea. Partea intunecata a Racului, ce se poate manifesta in aceste timpuri tulburi, este sa ne ascundem, sa tragem plapuma pe cap si sa fugim!

Urmeaza intrarea lui Marte in Berbec, domiciliul sau, iar de aceasta data in loc de doua luni cat sta de obicei, va sta 6 luni. Este un eveniment rar ce face parte din acest puternic an alchimic inceput pe conjunctia Saturn-Pluto, eveniment ce va aduce la suprafata multa furie, agresivitate, teama, conflicte, dar si putere, dorinta de actiune, curaj si initiativa! (urmeaza curand un articol pe larg)

La nivel personal

La nivel personal cineva sau ceva care ne infurie ne poate ajuta sa preluam initiativa, conducerea si sa devenim proprii lideri, sa luam lucrurile in propriile maine, sa actionam catre schimbare si o noua directie. De regula cele mai puternice inceputuri si schimbari apar in urma unei furtuni (emotionale).

Racul inseamna si mama, racul inseamna si copilul, iar aceasta Eclipsa poate simboliza o nastere pentru noi, insa precum un copil care se pregateste sa iasa in lume si sa traverseze canalul de nastere, experienta poate fi terifianta si chiar traumatizanta.

Simbolul Racului sunt doua brate, bratele mamei care tin copilul, bratele care aduc confort si vindecare, mama care ne ia durerea cu mana.

Si chiar daca Racul este sensibil, nu inseamna ca nu are forta. Aveti idee ce inseamna puterea unei mama care isi apara puiul? Nimic nu mai conteaza pentru ea in acele momente. Imi aduc aminte de o dimineata cand plimbam cainele, iar in fata noastra era pe jos un pui de cioara, nu mergea bine si desi cainele se apropia de el, nu a zburat. Apoi am simtit ceva deasupra capului, o cioara foarte mare care a trecut razant pe langa capul meu si atunci a zburat si puiul cu ea. S-au asezat la cateva case departare pe un gard si cand am trecut pe langa ei (nu ii vazusem initial) am simtit o privire patrunzatoare, m-am uitat la mama cioara si m-a cuprins un sentiment puternic de frica. M-a urmarit fix pana am trecut. Asta inseamna o mama care isi apara puiul. 😮

Asa ca intrebarea e ce pot vindeca acum? Si cum pot ajuta alti oameni si societatea sa se vindece? Pe cine si ce pot sa tin in brate pentru un plus de confort? Cum pot aduce mai multa empatie si compasiune in lume? Cum pot sa ajut eu la vindecarea acestei lumi? Cum pot actiona in aceasta directie? Cum pot sa imi infrunt fricile si sa imi vindec ranile?

Si aceasta Eclipsa se afla in conjunctie cu Nodul Nord (cu cat e mai aproape, cu atat este mai puternica, iar aceasta se afla la 1 grad), ceea ce inseamna ca ne va aduce evenimente predestinate si schimbari ce ne vor ajuta sa ne punem pe destinul nostru, pe calea noastra, iar acestea pot fi diferite pentru fiecare dintre noi, in functie de ce planete si zone din harta va atinge. Desi initial pot parea schimbari infricoasatoare, nu uitati ca ele sunt destinate realinierii scopului vostru de suflet, contractului facut inainte de reincarnare.

Cei mai afectati vor fi cei cu planete (sau puncte importante din harta (Ascendent, Fundul Cerului, Descedent sau Mijlocul Cerului) la grade finale in Gemeni, Fecioara Sagetator, Pesti sau in primele grade din Berbec, Rac, Balanta, Capricorn.

Verificati semnele primite, caci Solstitiul aduce ghidari si mesaje mai clare datorita valului subtiat. Nu uitati sa va faceti timp pentru un ritual, pentru intentii, dorinte, meditatii si agaugati un gand bun si pentru intreaga planeta. 💙🙏🏻

Eclipsa Solara in Rac Analiza Personalizata

Analiza personalizata si detaliata, in raport cu harta natala, a Eclipsei Solare in Rac in casa astrologica si in functie de aspectele cu planetele personale te ajuta sa descoperi care este zona ta de viata vizata, ce schimbari poate aduce, cum poti intelege si integra mai usor acest eveniment astral.

Pret: 69 lei

Analizele personalizate sunt in format scris (2-3 pagini, depinde de aspectele din harta) si vor fi livrate prin e-mail.

Comanda unei analize personalizate se face printr-un mail la adresa astroalchimista@gmail.com in care se vor specifica urmatoarele detalii: zi, luna, an, ora si locul nasterii. 

Plata pentru aceste servicii se face in avans (metoda de plata se va comunica pe mail), iar termenul de livrare este intre 2-7 zile de la efectuarea platii.

Va rog sa luati in considerare abordarea mea astrologica, una functionala si evolutionista.

Sursa imagine: Colaj Astro Alchimista

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.