Vocatie – Cariera si Mijlocul Cerului

De ce aleg sa vorbesc despre vocatie si nu cariera? Pentru ca e cu totul altceva. E o chemare, adevarata ta chemare, poate nu e ceva ce tu alegi, ci mai degraba ceva ce te alege pe tine! Cand simti o chemare, ea vine de la Sinele Tau mai Inalt.

De multe ori intreb oamenii la consultatii ce voiau sa se faca cand erau copii? Si de cele mai multe ori raspunsurile coincid cu scopul din harta. De ce? Pentru ca la varsta aceea ne auzim sufletul, mintea e inocenta si nu ne pune bariere, curajul este la cote maxime si simtim ca putem sa facem orice ne dorim, spontaneitatea nu ne este alterata, iar bucuria si entuziasmul ne este alaturi zi de zi.

Iata ca fara sa stiu, si Carl Jung avea aceeasi teorie:

What did you do as a child that made the hours pass like minutes? Herein lies the key to your earthly pursuits.

C.G. Jung

In harta astrologica exista mai multe indicii despre cea mai potrivita vocatie pentru noi si o sa le analizez putin pe rand:

Casa 6

Casa 6 si Planetele aflate aici sau daca nu exista, verificam unde se afla guvernatorul acestei case si ce aspecte face.

Casa 6 este denumita si casa muncii pentru ca ne arata talente speciale dobandite, ce facem cel mai bine, dar si CUM facem un job.

Venus

Pozitia in semn si casa a lui Venus (cea care ne arata talentele noastre) dar si Casa 2 cu planetele aflate in ea (modurile prin care putem face bani).

In orice zona se afla Venus in harta spune ceva despre creativitate, abilitati si talente. Acolo avem talent creativ, skill-uri, resurse, potential innascut.

Venus in Gemeni sau Casa 3 – talent pentru cuvinte, comunicare.

Venus in Rac sau Casa 4 – talente pentu decor interior, gatit, case, design interior.

Venus in Sagetator sau Casa 9 – talent de a-i inspira pe ceilalti cu sistemul tau de credinte sau viziunea despre viata, predare.

Venus in Balanta sau Casa 7 – poate sa contribuie prin diplomatia innascuta.

Venus in Pesti sau Casa 12 – talente vindecatoare innascute, abilitatea de a aduce alinare celor in suferinta.

Venus in Scorpion sau Casa 8 – talente oculte, psihologice, de cercetare adanca, solutionarea crizelor, consiliere, terapie, vindecare.

Casa 12

Planetele aflate in Casa 12 nu au o reputatie buna in astrologie, insa sunt cadouri de pret si talente ce se pot transforma in vocatie. Toate planetele de aici pot accesa constiinta colectiva si astfel simt nevoile oamenilor. Eu de exemplu am Mercur si Uranus in aceasta casa si iata cum scriu (Mercur) despre astrologie (Uranus).

Soarele

Soarele reprezinta un alt indicator pentru vocatie fiinca el reprezinta scopurile noastre, dar si nevoia de succes si identitatea noastra.

Ascendentul

Ascendentul si pozitia guvernatorului in casa plus aspectele sale: ascendentul ne indica mai ales pozitia pe care o avem noi vis a vis de viata, perspectiva noastra, cine suntem si cum intampinam viata, cum vedem lumea inconjuratoare, ce cautam si ce viziune avem.

Zodiile si Planetele din Casa 1 (de langa Ascendent) ne arata FUNCTIILE DE CARE AVEM NEVOIE, cele mai valoroase in procesul de realizare (a unei identitati), TASKURILE pentru e revela cine suntem. Nu suntem completi pana nu am RECUNOSCUT, EXPLORAT SI ANTRENAT aceste calitati.

Capricorn/Saturn = vede lumea cu frica, dubiu si ezitare.

Sagetator/Jupiter = vede multe optiuni si posibilitati care invita la explorare.

Berbec/Marte = trec tot timpul la actiune, vor sa cucereasca lumea.

Gemeni/Mercur = incearca sa perceapa lumea prin cunoastere si intelegere.

Mijlocul Cerului – semnul, pozitia guvernatorului in casa plus aspectele sale si Casa 10

Mijlocul Cerului este felul in care suntem perceputi in exterior, fiind cel mai inalt punct dintr-o harta si cel mai elevat, plasarile de aici ies in evidenta fata de altele. Calitatile date de semne si planete in aceasta pozitie = CE IESE IN EVIDENTA DIN NOI, ce e accesibil celorlalti.

Daca IC (din Casa opusa 4) arata cum suntem acasa, in spatele usilor inchise, MC din Casa 10 arata cum ne purtam in public, ce imagine dorim sa aratam lumii, cum ne dorim cel mai tare sa fim vazuti de ceilalti, calitatile pentru care vrem sa fim admirati, laudati, respectati, apreciati.

Mijlocul cerului arata cel mai bine potentialul vocational al unei harti.

Poate ca energia Ascendentului te face sa iti doresti sa fii medic, insa energia Mc-ului te aduce in postura de jurnalist. In multe din analizele mele am observat ca oamenii au mers catre o cariera dictata de nevoile Ascendentului. Pe termen lung acest lucru se poate sa nu ne implineasca pentru ca implinim nevoile fizice si ale personalitatii noastre, dar nevoile sufletului, a personalitatii si Eu-ului mai inalt (date de MC) nu sunt implinite.

Elemenul Aer (Gemeni, Balanta, Varsator) – are nevoie sa vorbeasca cu oamenii, sa impartaseasca cunoastere si sa o obtina, profesii umanistice si umanitare, socializare, interactiune cu oamenii si varietate.

Elementul Pamant (Taur, Fecioara, Capricorn) – are nevoie de stabilitate, securitate, de rezultate tangibile, de castiguri palpabile, materiale, de bani.

Elementul Foc (Berbec, Leu, Sagetator) – are nevoie de competitie, pasiune, motivatie, sa ma promovez pe mine, curaj, leadership.

Elementul Apa (Rac, Scorpion, Pesti) – are nevoie de emotie, creativitate, ajutor oferit altora.

Casa 10

Casa 10 (si Planetele aflate aici sau daca nu exista, verificam unde se afla guvernatorul acestei case si ce aspecte face)!este denunita casa carierei si ofera indicii pretioase (alaturi de Mijlocul Cerului) despre vocatia si profesia ideala.

Saturn in Casa 10 = profesor, judecator, om de stiinta – munca multa si rabdare pentru a ajunge in top.

Jupiter in Casa 10 = actor, filosof, agent travel.

Luna in casa 10 = cariere ce implica grija de copii, lucrul cu emotiile sau femeile, agent imobiliar, design interior sau cariere ce au legatura cu caminul.

Marte sau Berbec in Casa 10 = agresiv si nerabdator in a gasi vocatia.

Neptun sau Pesti in Casa 10 = vag sau confuz care e rolul sau.

Dupa cum se poate vedea sunt multe aspecte de luat in calcul si mai multe combinatii posibile intr-o harta si respectiv intr-o viata.

Mai mult, unele energii din aceeasi harta pot fi contrastante si atunci e nevoie sa invatam cum sa impletim mai bine cele doua (sau mai multe) nevoi/energii.

Mc Taur – Ascendent Rac: bucatar, restaurant, hotel (tot ce tine de ospitalitate), design interior.

Mc Scorpion – Ascendent Varsator: astrologie

Mc Balanta – Ascendent Sagetator: consultant

Verifica in harta ta toate aceste aspecte si vezi cum poti obtine un tablou cu sens. Iar daca nu te descurci sau ai nelamuriri, imi poti scrie.

Profil Vocational

Pret: 240 lei

Analizele personalizate sunt in format scris (2, 3 pagini, depinde de aspectele din harta) si vor fi livrate prin e-mail.

Comanda unei analize personalizate se face printr-un mail la adresa astroalchimista@gmail.com in care se vor specifica urmatoarele detalii: zi, luna, an, ora si locul nasterii. 

Plata pentru aceste servicii se face in avans (metoda de plata se va comunica pe mail), iar termenul de livrare este intre 2-5 zile de la efectuarea platii.

Sursa imagine: Colaj AstroAlchimista


Citeam aseară târziu, și eu și sotul meu, vocația Mariei și eram uimiți cât de mult coincide cu ceea ce știm noi despre ea și potențialul ei cu ceea ce ai interpretat tu! Să știi că este exact așa cum descrii, discuțiile noastre cu ea. Tot ce ai descris tu noi le-am discutat cu ea cam pe parcursul anului. Îți confirm că tot ce e în harta ei, felul cum ai interpretat, așa este! Ai venit cu o importantă confirmare cu informațiile din astrologie ca completare cu tot ceea ce cunoaștem noi pe linia energetică despre ea. Acum, noroc și dorința de a manifesta toate darurile sa aibă, iar din partea noastră are toată susținerea, mai mult ca părinți, dar și ca ghizi, doar nimic nu e întâmplător! Îți mulțumesc mult pentru ceea ce i-ai oferit, pentru munca ta, cunoștințele pe care le deții și energia depusă, Elena! 🥰 😘 Încă nu i-am dat surpriza de la tine, aștept să se trezească.Dorina


“Recomand tuturor părinților sa facă un profil vocațional pentru copiii lor, pentru a se asigura ca îi pun pe drumul predispus de Univers pentru ei. Mie mi-au dat lacrimile citind profilul vocational făcut de Elena pentru fiica mea. Sincer, nu știu dacă plang pentru ca a descris-o atat de bine sau pentru ca drumul pe care urmează sa si-l aleagă fiica mea este exact cel descris de Elena în Profilul Vocational. A mentionat inclusiv fascinația fiicei mele pentru Africa și dorința de a merge sa lucreze cu copiii de acolo. Elena este, pe langa un profesionist adevărat, si deosebit de intuitiva si empatica. Multumesc Elena!” Irina


“Multumesc mult pentru informatiile foarte adevarate care imi confirma ce simteam si se leaga foarte bine cu centrii sufletului meu si cu activitatile mele profesionale mentionate de tine!” Beatrice


“Iti multumesc foate mult pentru analiza vocationala. Cred ca daca facea cineva o radiografie a sufletului meu, nu iesea atat adevar in ceea ce simt, asa cum mi l-ai transmis tu. Imi sunt de mare ajutor cuvintele tale deoarece de vreun an de zile ma tot gandesc sa-mi schimb jobul.” Liliana


Advertisement

5 thoughts on “Vocatie – Cariera si Mijlocul Cerului

  1. Pingback: Nebunul

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.