Mesaje din Nori: Efectul bulgare de zapada

Partenerii nostri declanseaza in noi rani vechi. Asta face parte din rolul lor. Intram in relatii ca sa vindecam programele pe care le-am primit de la parintii nostri si cu care am fost conditionati sa crestem. Partnerii nostri au access la parti din subconstientul nostru si un cuvant pe care il spun sau un gest pe care il fac declanseaza o retea intreaga de sabloane vechi.

Ne enervam intr-o clipa si dam vina pe ei fara sa stim ca au deschis usa catre scheletii nostri din debara. O luam personal, ne suparam, poate zicem ceva rautacios si apoi ridicam un zid. Cream un bulgare de zapada. Ne ranim reciproc cu vorbe aruncate. Si, apoi, tacere.

Cat de puternic e orgoliul tau? Cat castigi cu-adevarat daca insisti sa ai ultimul cuvant? Cum ar fi, daca in mijlocul furtunii, te-ai opri, ai respira si ai asculta cu-adevarat? Daca, de fapt, partnerul nostru oglindeste in noi ceva ce exista acolo dintotdeauna, dar eram prea orbi sa vedem singuri? – Nori

Nori realizeaza serviciul de Astrologie Relationala (Sinastrie si Harta Compus) pe Astro Alchimista. Mai multe detalii gasiti aici.

Sursa imagine: Sofia Bonati

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.