Luna Plina in Sagetator: 29 Mai 2018

Astazi se formeaza pe cer aspectul de Luna Plina in Sagetator, care in traducere este momentul de opozitie dintre Soare (in Gemeni) si Luna, dar si un moment in care de regula suntem invitati sa lasam ceva in urma pentru ca un nou drum se deschide.

Aspectul de opozitie dintre doua planete cere intotdeauna o echilibrare din partea noastra a doua forte si este exact ca intr-un cuplu, cand unul doreste ceva, iar celalalt altceva, total opus. Sa nu uitam ca avem un an de vibratie 2 (11 redus), iar oglindirea noastra in cei din jur este si mai vizibila in 2018. Toate problemele, tensiunile si contradictiile pe care le avem cu alti oameni sunt doar ajutoare menite sa ne faca sa ne vedem mai bine, sa ne examinam si sa rescriem parti din noi.

La acest moment Jupiter, guvernatorul lunatiei, face un aspect armonios (trigon in semne de apa) cu Neptun si Venus, in timp ce Luna in Sagetator face si ea un aspect bun (trigon in semne de foc) cu Nodul Nord si Chiron. Sapam, vindecam, schimbam si asta ne ajuta sa o luam pe un nu drum, cel al destinului nostru.

De aceasta data suntem invitati sa impacam capra Gemenilor cu varza Sagetatorului. Fiind vorba de semne ce au legatura cu mintea noastra, echilibrarea tine de informatie, gandire, comunicare, perceptie, viziune, perspectiva, filosofie de viata si credintele pe are le avem.

Se spune ca la momentele de Luna Plina apar aspecte din viata noastra pe care cumva nu le-am vazut pana acum, planetele lumineaza o anumita informatie, apare un insight si putem vedea lucrurile dintr-o alta perspectiva. O comunicare eficienta este cea in care schimbul este echitabil, in care stim sa ascultam, dar sa ne spunem si parerea, in care ne pastram credintele si filosofia noastra de viata, dar ramanem curiosi si la alte informatii ce apar, fara sa cadem in dogmatism si sa credem ca noi stim cel mai bine, insa fara sa fim atat de creduli incat sa consideram ca tot ce zboara se mananca. Sa ramanem deschisi azi si in zilele urmatoare, caci pot aparea informatii pretioase.

Luna Plina in Sagetator ne poate lumina acum ceva ce nu am vazut, iar ceva ramane in urma. Jupiter Retrograd in Scorpion scoate la lumina chestiuni ingropate din noi menite sa ne ofere o noua viziune asupra vietii, sa ne elibereze si sa ne faca sa ne simtim mai liberi.

E momentul sa ne regasim echilibrul pe aceasta planeta, iar Uranus in Taur ne ajuta si el si ne spune ca acest echilibru este diferit de ce am facut pana acum. Marte in Varsator ne va canta si el toata vara despre libertate si eliberare pe care daca ne-o dorim, e nevoie sa facem lucrurile cu totul altfel, neasteptat, nemaivazut, nemaifacut.

Daca ne dorim rezultate noi, nu putem sa ne asteptam sa le avem facand si gandind aceleasi lucruri. Noul are nevoie de o abordare noua. Luna Plina in Sagetator vrea sa lase in spate o viziune si o filosofie de viata invechita si ne cere sa ne deschidem si sa ramanem curiosi la ce informatii noi apar pe parcurs. Sa nu ne prefacem ca stim deja tot, sa ramanem deschisi si spontani precum un copil care primeste o jucarie noua, in cazul de fata… o misiune noua.

Eliberarea pe care o putem face acum este una mentala, iar ea ne ajuta sa vedem noi oportunitati ce apar la orizont, in zare apare o noua perspectiva, una mai inalta, mai aliniata cu sufletul nostru. Eliberarea sufletului nostru despre care vorbeste Jupiter in Scorpion este cea de restrictii impuse de noi, de alti oameni, de societate, iar in aceasta vara multe valuri vor cadea de pe ochii oamenilor, multe iluzii vor disparea si vom incepe sa vedem lumea asta dintr-o noua perspectiva. Depinde de noi cat ne dorim sa vedem din acest adevar, sa ne ajustam viziunea si credintele, sa ne indreptam atentia in noi pentru a vedea ce piei mai avem de dat jos, ce anume ne opreste sa fim cu adevarat liberi. Ce ne limiteaza natura noastra nelimitata? Ce ganduri si ce credinte despre noi ne opresc sa devenim cine suntem meniti sa devenim? Ce ne pastreaza intr-o gandire limitata si nu ne lasa sa ne extindem la adevarata noastra natura si capacitate?

Avem un joc ce se da intre mintea joasa si cea inalta (Gemeni-Sagetator), iar tensiunea dintre ele (opozitia) ne invita sa alegem diferit, sa gandim diferit, sa ne folosim toata puterea si capacitatea mintii noastre, sa adoptam o noua perspectiva si sa ne rescriem viata pe Pamant. De fiecare daca cand raspundem diferit la ce se intampla in viata noastra realitatea se duce pe un alt curs, si nu schimbam doar cursul vietii noastre, ci impreuna, unul cate unul, schimbam cursul acestei Planete. De fiecare data cand curatam si deblocam un tipar vechi, matricea personala si universala se schimba. Se spune ca atunci cand facem un salt personal, cand schimbam ceva in noi, ajutam inca o mana de oameni sa faca acelasi lucru. Nu doar lucrurile mai putin bune se propaga, ci si cele bune, iar noi ca Umanitate facem o mare curatenie acum, unul cate unul pana ajungem la o masa critica ce are puterea sa schimbe la nivel mare. Cu cat ne deschidem mai mult catre magnificul Univers ce se afla in interiorul noastru, cu cat ne accesam mai mult puterea interioara, cu atat apar mai multe schimbari si miracole. E timpul sa ne accesam din ce in ce mai mult si mai bine magia interioara, sa ne eliberam de limitarile mentale si opresiunile la care am fost supusi si sa incepem sa plantam seminte ce vor genera o noua realitate personala, dar si colectiva, sa nastem Noua Lume.   

Sursa foto: Colaj Astro Alchimista

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.