Marte in Varsator – Salt la trambulina

Marte poposeste 6 luni in Varsator (16 Mai – 16 Noiembrie 2018 cu un mic ocol prin Capricorn), ceva putin neobisnuit pentru el, caci ii trebuie aproximativ doua luni sa traverseze un semn, insa norocosul Varsator prinde si perioada de retrogradare a lui. Si ca treaba sa fie uraniana cu totul face si o serie de cuadraturi cu Uranus in urmatoarea perioada, prima a fost chiar la marea si fastuoasa intrare in Taur, iar imediat a doua zi, Marte a intrat in Varsator. Tot “intamplator” pana in Noiembrie sta siUranus in Taur cand mai face un mic ocol la gradul 29 Berbec.

Marte in Varsator devine rebel, excentric, ciudat si cu o mare dorinta de libertate de miscare si de actiune. Energia martiana (actiunile) devine impredictibila si multi dintre noi se trezesc cu o sete mare de libertate, o nevoie de individualitate prin care brusc nu mai dorim sa facem compromisuri, vrem sa ne trasam niste limite, vrem sa ne implinim dorintele personale. Impreuna cu Uranus din Taur incepem sa ne retrasam niste valori noi de viata si impreuna cu ele o zona (sau mai multe) din viata noastra.

De 5 ori R

Marte retrogradeaza in Varsator din 26 Iunie – 12 August 2018 (iar pana in 27 August este retrograd in Capricorn), si tot in aceeasi perioada mai avem si alte planete in mers aparent invers: Jupiter, Saturn, Pluto si Neptun, deci RE-ul este amplificat si ne vom afla in plina reconfigurare atat individuala, cat si planetara/colectiva.

Ma intorc la frumosul an de vibratie 2 si la importanta lui pentru energia feminina si relatii. Se pare ca domnul Marte tot are de suferit anul asta, ba sare de pe orbita, ba retrogradeaza. Asta inseamna ca tot ce tine de energie martiana si masculina are nevoie de o resetare la nivel Universal. E nevoie sa facem toti o resetare a nevoilor noastre ca umanitate, planetele ne indica un moment profund si extrem de puternic in care sa ne resetam nevoile colective si sa dam drumul la lucurile de care nu mai avem nevoie, care nu mai functioneaza pentru noi.

Cu Marte retrograd se poate sa fim nevoiti sa refacem lucruri, sa gresim si sa o luam de la capat, insa in refacerea lor lucrurile pot avea un alt rezultat, le putem reface altfel. Ni se cere o redefinire a felului in care actionam in viata noastra, ni se cere rabdare si mai multa atentie, ni se cere sa vedem cum fiecare actiune personala duce la una mai mare, colectiva. Cum facem sa ne setam unul cate unul niste scopuri menite sa aduca un bine mai mare pentru intregul Univers?

Uranus cudratura cu Marte

Cum spuneam, pe 15 Mai Uranus a avut o sueta cu Marte, iar urmatoarele intalniri dintre ei vor fi pe 1 August si pe 18 Septembrie 2018. Desi Marte in Varsator ar fi pe placul lui Uranus, exista totusi un coflict de interese cu domnul Taur, cel simplu, confortabil si traditionalist.

Ce se poate intampla? Evenimente neprevazute, rasturnari de situatie, schimbari neasteptate care pot sa trezeasca in noi reactii de impotrivire (cuadratura), insa daca putem sa ne setam intentia sa fim flexibili sa nu opunem rezistenta, acestea pot aduce oportunitati foarte mari.

Marte conjunct cu Nodul Sud

In perioada de retrogradare, Marte ne intreaba ce inseamna libertatea pentru noi? Cum o putem obtine? Stim exact ce inseamna cu adevarat ea?

Un alt aspect important pe care il face Marte in Varsator este ca o sa atinga Nodul Sud de 3 ori (8 Iunie, 20 Iulie si 27 Septembrie). Indicat este sa fim atenti la ce apare in aceste zile, chestiuni din trecut (nu neaparat din aceasta viata) pot sa apara acum si au sansa sa fie rezolvate in moduri total noi si neprevazute, ne putem elibera de vechi instant, surprinzator, ca prin minune.

Pentru ca vorbim de Marte, o planeta personala rapida, el are darul de a fi “trigger” pentru lucruri ce le stim deja, ce era nevoie sa le facem, ce fierbeau acolo in oala sub un capac, el doar trece si ridica capacul pana dam pe afara.

Ar fi bine ca in perioada de retrogradare a lui Marte:

  • sa incetinim viteza in tot ce facem si sa invatam sa avem rabdare
  • sa lucram cu furia ce iese la iveala, caci s-ar putea sa capete un volum ridicat, fie o lasam sa-si faca de cap si s-ar putea sa ne para rau, fie invatam sa o controlam si nu ii mai dam voie sa ne domine
  • sa invatam sa dam drumul la lucruri, situatii, oameni, daca opunem rezistenta, nu facem decat sa prelungim agonia
  • sa planificam bine ce incepem acum, caci s-ar putea sa fie nevoie sa reluam, reevaluam, refacem, re… mai spuneti voi

Marte in Varsator nu doreste decat sa ne ofere libertate, de a fi, de a alege, de a trai si a ne arata adevarata natura, iar asta e un lucru mare!

Verificati unde aveti in harta natala gradul 9 Varsator (gradul de retrogradare), caci este o zona in plina renovare in aceasta vara. Mai mult, in vara avem parte de nici mai mult, nici mai putin de 3 eclipse. O sa revin cu informatii la momentul respectiv.

Gradul sabian la care retrogradeaza Marte este 9 – Un steag transformat in vultur – iar el reprezinta omul care a incercat sa implineasca un ideal (social) care nu era a lui, iar cand ajunge sa-si dea seama de asta devine liber precum o pasare a cerului, precum un Vultur liber ce poate sa zboare pe cele mai inalte culmi, plin de putere spirituala si curaj, care nu se mai teme de nimic, este omul manat de viziune si intuitie proprie, este intelept, este viu, este spiritul liber! 

Marte Retrograd in Varsator Analiza Personalizata a tranzitului

Analiza personalizata si detaliata, in raport cu harta natala, a tranzitului lui Marte Retrograd in Varsator in casa astrologica si in functie de aspectele cu planetele personale te ajuta sa descoperi care este zona ta de viata vizata, ce schimbari poate aduce, cum poti intelege si integra mai usor acest tranzit.

Pret: 60 lei

Analizele personalizate sunt in format scris (2-3 pagini, depinde de aspectele din harta) si vor fi livrate prin e-mail.

Comanda unei analize personalizate se face printr-un mail la adresa astroalchimista@gmail.com in care se vor specifica urmatoarele detalii: zi, luna, an, ora si locul nasterii

Plata pentru aceste servicii se face in avans (metoda de plata se va comunica pe mail), iar termenul de livrare este intre 2-7 zile de la efectuarea platii.

Va rog sa luati in considerare abordarea mea astrologica, una functionala si evolutionista.

Sursa foto: Aykut Aydoğdu si Colaj Astro Alchimista

Advertisement

7 thoughts on “Marte in Varsator – Salt la trambulina

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.