Conferinta: Astrologie si Alchimie – harta natala ca instrument de evolutie personala

Te invit sa ne cunoastem la Festivalul “Impreuna pentru o viata constienta” din 21-22 Aprlie 2018, The Ark Bucuresti.

Data: Duminica, 22 Aprilie de la ora 13:00 

Locatie: The Ark, str. Uranus, nr. 150, Bucuresti 

Conferinta mea Astrologie si Alchimie – harta natala ca instrument de evolutie personala o sa atinga teme precum:

• Cum ne ajuta Astrologia si o Harta Natala sa evoluam si sa ne atingem scopurile propuse in aceasta viata.
• Planetele in semne zodiacale si case astrologice – nevoi din noi pe care am venit sa le antrenam.
• Stadiile de evolutie pentru fiecare zodie – de la Umbra la Arta, Alchimia unei harti natale si temele pe care am ales sa le experimentam.

Consider Harta Astrologica un moment astral atent ales de sufletul tau in timp si spatiu, este exact cum ii spune numele, o harta ce te poate ajuta sa te ghidezi in calatoria catre aurul din tine, cea mai frumoasa forma a ta. Ai venit pe Pamant cu un corp, un suflet si un spirit, ti-ai pus in centrul fiintei aurul si ai pornit calatoria spre gasirea lui. Planetele devin pentru omul in cautarea transformarii si evolutiei sale niste nevoi pe care a ales sa le perfectioneze prin mai multe etape de viata, actiuni si transformari. Hai sa descoperim impreuna acest instrument de evolutie personala si cum putem beneficia de informatiile oferite de Astrologie.

Evenimentul are loc in cadrul Festivalului “Impreuna pentru o viata constienta“. Te invităm să citești și să afli programul celor două zile de conferințe și să îi cunoști pe cei care îți vor oferi din experiența și munca lor zilnică.

Îți oferim două zile de conferințe cu teme de dezvoltare personală și spirituală pe cât mai multe segmente din viața ta: relații, feminitate, mișcare și sănătate, relația cu divinitatea, finanțele și altele.

Ai astfel ocazia să primești informații, dar și o susținere energetică, elemente care pot să-ți aducă răspunsuri la întrebări pe care le ai demult, răspunsuri care pot să cobtrinuie la transformarea vieții tale în mult mai bine. Conferințele vor avea lor între orele 12-18 în fiecare dintre cele două zile de festival.

Lectorii conferințelor sunt persoane cu experiență în domeniul lor de activitate, de la coach la terapeuți în terapii complementare, la psihologi, nutriționiști și consilieri în diferite domenii.

Aceștia sunt oameni pe care noi, fondatorii Inner Creation, îi cunoaștem și apreciem pentru că sunt pe propriul drum de căutare și dezvoltare personală, trăiesc conștient, asumat, aplicând învățăturile în care cred în viața lor de zi cu zi. Dorim să aducem astfel calitate, valoare și mai ales autenticitate în viața ta.

Expoziție de obiecte handmade și artizanale

În plus, pentru că dorim să îți oferim o experiență completă, aducem pentru tine o expoziție de obiecte handmade și artizanale ce va avea loc pe parcursul zilelor de Sâmbătă 21 și Duminică 22 Aprilie 2018, începând cu ora 11.00.

Aici găsești mai multe informații, pentru a vedea ce minunății se pregătesc pentru tine și pentru a-i cunoaște pe cei care cu multă pasiune și dăruire te vor întâmpina pentru a-ți oferi dintre creațiile lor.

Vei putea să te bucuri de bijuterii din cristale, cosmetice și elixire naturale, cu valoare terapeutică, uleiuri esențiale cu grad terapeutic, produse de aromaterapie, produse pe bază de sare naturală pentru susținerea unei sănătăți radiante, tablouri terapeutice, cărți și altele, pe care le vei putea lua acasă, pentru tine sau cei dragi

22 aprilie – ora 18:15 🎶🎵- La finalul Festivalului va avea loc un mini concert cu bolurile tibetane sustinut de Halmagyi Peter, astfel incat incheiem cercul in cel mai potrivit si minunat mod. Bolurile tibetane emit sunete care acordeaza fiinta la vibratii inalte, purifica, faciliteaza relxarea si starea de meditatie. Este un dar pentru inimi si suflete.

Targ: Intrarea libera
Acces 1-2 conferințe: 30 lei
Acces o zi: 50 lei
Acces 2 zile: 80 lei
Pentru cupluri, pachet 2 zile: 120 lei
Copiii până în 14 ani beneficiază de gratuitate.

Mai multe detalii gasesti pe http://innercreation.ro/.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.