Zodiile la dat zapada

Berbec: Are cate doua lopeti in fiecare mana, sparge mormanele de gheata cu capul si cand isi pierde rabdarea smulge cuva de la un escavator si aduna cu ea zapada.

Taur: Isi deschide un magazin ambulant cu lopeti, manusi, caciuli, fulare, ceaiuri, vin fiert, supe sau se gandeste la alte moduri prin care poate sa faca profit din zapada.

Gemeni: Agitatia de lume iesita pe strada la dat zapada este o buna ocazie sa se puna la curent cu cele mai noi barfe din cartier.

Rac: Priveste de la geam cum toti vecinii dau zapada. Musai cu un ceai in mana, patura pe spate si pisica in brate. Ahhh… ce frumoasa este iarna!

Leu: Sta sus pe o masina si da indicatii folosind o coada de lopata pe post de sceptru. Din cand in cand isi scutura zapada din par, nu cumva sa-i strice podoaba capilara la care a muncit jumatate de ora inainte sa iasa din casa.

Fecioara: Are maturici mici, mici si lopatele mici, mici cu care vine in urma vecinilor si corecteaza toate zonele unde zapada nu a fost data absolut perfect.

Balanta: Merge la mall sa-si cumpere manusi cu blanita, sosete cu diamante si lopata cu cristale. Pana se decide ea ce sa cumpere, deja a trecut iarna.

Scorpion: Dezvolta o psihoza despre cum sa faca zapada sa dispara si cauta de zor in cartile oculte o potiune magica sau un ritual. Se gandeste totusi si la varianta de a le propune vecinilor sa faca sex tantric in zapada, cu siguranta atmosfera incinsa o sa topeasca tot in jur.

Sagetator: Filosofeaza pe tema zapezii: De unde vine ea? Si mai ales ce vrea de la noi? Ce rost are si de ce apare in viata noastra? Oare trebuie sa dam zapada sau sa o lasam acolo unde a picat? Dar oare unde se duc mustele iarna?!

Capricorn: A facut deja o strategie pentru intregul cartier. Organizeaza oamenii in echipe, imparte pe loturi, distribuie task-uri si se ocupa ca toata operatiunea sa decurga snur.

Varsatorul: Incearca sa topeasca zapada cu puterea mintii sau se gandeste cum sa inventeze un laser cu care sa o faca pe toata sa dispara.

Pesti: Se pune pe spate, cu fata la cer si incepe sa umple cartierul cu ingeri de zapada.

Advertisement

One thought on “Zodiile la dat zapada

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.