Luna noua in Scorpion: 18 Noiembrie 2017 – Omul nu este cum se arata, ci cum se simte.

Daca esti atent si constient, Universul, sufletul, intuitia si corpul iti livreaza exact mesajele de care ai nevoie. Depinde de tine daca le vezi si mai apoi daca le iei in seama. Daca esti atent la sufletul tau, el iti spune mereu ce ai de facut, unde sa mergi, ce trebuie sa schimbi si ce calea sa urmezi. In plimbarea mea de ieri am gasit pe jos mesajul de mai jos care mi se pare ca se potriveste extrem de bine cu tema articolului de astazi si evenimentul astral din weekend.

Sambata, 18 Noiembrie, avem un eveniment astral puternic: Luna Noua in Scorpion la gradul 26,19, este intalnirea dintre intuneric si lumina, dintre masculin si feminin, dintre constient si inconstient. Avem un frumos stellium in Scorpion, iar aceasta perioada a anului este considerata una intunecata, cand Soarele este din ce in ce mai jos pe cer, cand noptile sunt mai lungi si zilele sunt mai reci, cand ceasul (timpul) se da inapoi, cand natura moare. E perioada in care ne retragem, reflectam, ne regeneram si eliberam tot ce am acumulat anul acesta si nu ne mai este necesar, postul fizic se face si la nivel emotional si sufletesc. Precum ursul, intram la hibernare, caci energia ne este mai scazuta.

Foarte multe planete vin sa sustina acest moment in care putem incepe un nou ciclu de viata, in care putem lua decizii si putem face noi alegeri care sa ne dea o noua forma viitorului. E timpul pentru eliberare si renastere.

Luna Noua in Scorpion scoate la iveala noi dorinte, vrea sa spunem acum ce ne dorim cu adevarat, vrea autenticitate si sa ne traim viata din inima, cu pasiune si intensitate. Scorpionul este despre viata interioara, despre emotii si despre simtire. Scorpionul nu se arata tot timpul exact asa cum este, insa lumea lui interioara este bogata si vie.

Asa cum spuneam mai sus, evenimentul primeste influente de la foarte multe planete, e o adunare de forta si de energie, e un moment puternic si transformator, exact pe placul Scorpionului:

Mercur urmeaza sa intre in retrogradare si se afla in detriment in Sagetator, Venus si Marte se afla tot in semne de detriment (adica in zone in care nu se simt tocmai in largul lor), Neptun stationeaza, si-a oprit retrogradarea urmand ca saptamana viitoare sa isi inceapa mersul direct… toate ne dau parca un moment cand nimic nu se mai misca, iar energia lor nu e menita sa lucreze acum la exterior, incetineste si e un moment bun sa o directionam in interior. Desi exista o puternica dorinta de a merge mai departe, de a schimba, de a lua o decizie, de a incepe un nou drum, avem o energie care inca ne indeamna sa mai sapam putin inainte de a face acest lucru.

Venus si Jupiter se alatura Soarelui pentru a aduce lumina peste umbrele noastre intunecate. E un moment bun sa vedem adevarul, sa vorbim despre el si sa traim in adevarul propriu, sa ne vedem clar pe noi pentru a putea mai apoi sa vedem si lumea din jurul nostru mai clar. Cadourile acestor perioade sunt primite de cei care au curajul sa sape adanc in ei. Acolo sunt talentele, bogatia, frumusetea si bucuria. Lumina se afla in intuneric.

Mercur in sextil cu Marte faciliteaza un moment in care e nevoie sa ne comunicam adevarul, iar retrogradarea lui Mercur il va face apt pentru sondare interioare, se transforma in mesagerul lui Hades si ne aduce mesaje din subconstient, insa in Sagetator vrea sa ne pastram o viziune mai larga asupra viitorului si ce ne dorim in viata noastra. Ce transformari interioare e nevoie sa facem pentru a ne atinge scopurile?

Marte in Balanta ne duce focusul catre relatii. Iar cuadratura pe care o face cu Pluto aduce lucruri la finalitate, insa o putem face intr-un mod echilibrat specific Balantei, acum toata lumea poate avea de castigat, insa e important sa ne spunem si sa ne traim adevarul interior, putem asculta si accepta parerea celuilalt, insa daca nu este in acord cu a noastra e bine sa nu ne lasam influentati.

Marte si Pluto, cele doua planete ale razboiului ce guverneaza Scorpionul, ne pot forta sa luam o decizie, da sau nu, e alba sau e neagra? Marte inseamna vointa, Pluto inseamna putere, impreuna ne ofera ingredintele necesare pentru a trece peste provocarile din calea noastra, sa vedem fatetele vietii care ne sperie, care ne provoaca, insa ne si atrag si ne transforma. Pluto in Capricorn are niste scorpuri inalte pentru noi si doreste sa le urmeze cu dedicare, iar acum ne cere sa facem o alegere.

Scorpionul este despre adevar si despre secrete ce ies la iveala. Ce moare acum si la ce dam nastere? E momentul pentru un nou sine plin de putere si autenticitate.

Chiron este in trigon cu Luna Noua si ne poate aduce vindecarea de trecut, de rani si frici. Energia momentului este vindecatoare, iar trigonul pe care Neptun il face atat cu Venus, cat si cu Jupiter ajuta vindecarea inimii, a relatiilor, a sufletului, a spiritului si a corpului, ne aduce iertare si eliberare, a noastra si a celorlalti, ne ajuta sa ne vedem umbra, sa o intelegem, sa o acceptam si sa o vindecam. Intuitia devine puternica si ne poate aduce mesaje importante.

Uranus in Berbec face si el aspect cu Luna Noua si ne indeamna sa iesim din zona de confort, sa ne traim adevarul, sa devenim liberi, insa e nevoie de schimbari si ajustari, confortul nu aduce crestere si evolutie. Daca noi nu facem schimbarile pe care le simtim sau le intuim ca fiind necesare, energia vine ea si o face pentru noi, ne ia pe sus. E timpul sa iesim din pattern-urile si comportamentele care ne tin pe loc, sa ne eliberam de tot ce nu ne mai serveste si nu mai functioneaza pentru noi. E timpul sa ne ridicam din cenusa precum o pasare Phoenix si sa renastem. Poate sa fie dureros, insa face parte din proces. Marte si Pluto sunt guvernatorii Scorpionului si sunt doua planete active in acest moment, iar ele vor un singur lucru: sa ne luam puterea personala inapoi, sa nu o mai dam altor oameni/intamplari/lucruri/energii/!

Toata energia momentului pregateste un shift ce aduce focus pe adevar, pe viitorul nostru, iar acum ne dam voie sa ne eliberam de trecut, de toata durerea lui, sa ne ridicam, sa ne vindecam si sa ne transformam in cel mai mare potential al nostru, atat la nivel personal, cat si la nivel colectiv.

Nu doar noi, ci si Universul se pregateste pentru un shift major, urmeaza un nou ciclu planetar, toata munca pe care o facem de cel putin cinci ani la interior isi va culege in curand roadele si la exterior. Lumea in care traim si realitatea se va schimba, mai ales planul fizic, structura si lucrurile de natura practica, reale (Capricorn). Avem planete precum Jupiter in Scorpion si Saturn in Capricorn (urmeaza in Decembrie) care nu au mai tranzitat aceste zodii de foarte mult timp.

Sunt sigura ca multi oameni simt acum, dupa multe schimbari facute la interior, ca nu se mai regasesc in lumea exterioara in care traim. Nu putem continua asa, iar Pluto si Saturn in Capricorn ne vor face sa ne dam seama ca puterea suntem noi oamenii, ca noi suntem singura autoritatea din viata noastra, ca noi suntem stapanii propriei vieti si nu o sa ne mai lasam ghidati si manipulati de forte exterioare.

Acum sunt aratati cu degetul cei ce abuzeaza de putere, oamenii se ridica si nu pot fi opriti. Impreuna putem crea un sistem onest, cu oportunitati pentru toata lumea, dignitate si adevar. Vechile structuri sunt pe cale sa cada. In semnul Scorpionului lucrurile se termina, se elibereaza chestiuni de care nu mai avem nevoie, dam nastere unei noi lumi, Phoenixul renaste din cenusa trecutului! E timpul sa ne luam puterea inapoi din momentele cand nu am spus ce ne dorim, sa ne luam viata in propriile maini, sa ne onoram si respectam, sa ne spunem adevarul si sa luam atitudine pentru drepturile noastre.

Sursa foto: cyrail.tumblr.com (Fantasu Flight Games)

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.