4 Noiembrie: Luna Plina in Taur pentru toate zodiile

Luna Plina este momentul in care Luna si Soarele se afla in opozitie pe cer. Pe 4 Noiembrie aceasta Luna Plina are loc in semnul Taurului la 11 grade, iar Soarele se afla in Scorpion. Noiembrie poarta si ea vibratia lui 11, ceea ce face cel putin din prima jumatate a lunii un moment incarcat de magie, aliniere, ajutor si sustinere energetica din partea Universului.

Luna Plina ca si fenomen este momentul in care astrul straluceste cel mai tare, este la potential maxim, lucru care arata o situatie care a ajuns la acest potential, care se incheie, care a ajuns la o finalitate, iar domeniul in care poti vedea acest lucru este casa in care se afla Taurul in harta ta natala.

Luna Plina functioneaza ca un proiector care aduce lumina intr-o anumita zona de viata.

Opozitia realizata in momentul de Luna Plina arata doua zone de viata care necesita acum atentia ta si cel mai bun mod de a impaca acest aspect este sa le oferi energia in mod egal si sa gasesti un punct de echilibru si de recociliere intre cele doua.

Cisteste aici articolul integral despre Luna Plina in Taur!

Iti sugerez sa citesti in primul rand detaliile pentru Ascendentul tau, apoi pentru Soare si Luna.

Berbec si Ascendent in Berbec

Pentru Berbeci momentul de Luna Plina are loc in Casa 2, iar Soarele in Scorpion se afla in Casa 8.

Casa 2 vorbeste despre valori materiale, bani, finante, iar Luna Plina iti poate aduce beneficii in aceste zone. Casa 2 vs. Casa 8 pune in opozitie valorile tale materiale cu cele pe care le are partenerul (banii tai versus banii altor oameni), iar Neptun poate aduce acum o solutionare blanda si usoara intre cele doua zone.

O forta invizibila te poate ajuta sa rezolvi un conflict financiar si poti avea momente de intuitie in legatura cu modul in care poti sa-ti investesti banii sau despre noi moduri sau talente personale prin care poti crea mai multa abundenta in viata ta.

Sfatul Alchimic: La un nivel mai adanc cele doua zone de viata ating tema valorii – cat ne valoram? cum avem grija de noi? cat ne oferim noua si cat din noi oferim altora? Problemele pot aparea cand valorile materiale sunt mai presus de cele personale, de valoarea ta ca om, de stima de sine pe care o ai. Acestea sunt lucruri pe care nu le putem vedea, nu sunt materiale, insa sunt cele care ne raman pentru toata viata.

Independenta materiala si abundenta este doar o consecinta a independentei spiritului, care vine in momentul in care esti din ce in ce mai constient de talentele tale, de valoarea ta, de ce stii sa faci si o faci bine, de increderea pe care o ai in tine.

Ce pattern-uri subconstiente legate de valoare si stima de sine poti dezgropa si rezolva acum? e timpul sa iti recastigi puterea, sa descoperi ce iti doresti cu adevarat si ce talente ascunse sau nefolosite ai.

Taur si Ascendent in Taur

Pentru Tauri momentul de Luna Plina are loc in Casa 1, iar Soarele in Scorpion se afla in Casa 7.

Proiectorul Lunii Pline este pus acum pe tine, pe imaginea ta, iar asta iti poate aduce mai multa vizibilitate, mai multa popularitate, acum poti avea mai mult impact asupra altor oameni. Fiind vorba de Casa 1, s-ar putea sa te reorientezi cu totul in urmatoarele 6 luni, Neptun iti aduce intuitie si inspiratie pentru noul drum.

Luna Plina arata ceva ce a ajuns la un stadiu complet si poate fi un moment in care pui in balanta rezultatele din ultimele 6 luni, mai ales din punct de vedere financiar: a fost bine? productiv? ai urmat calea corecta? unde ai gresit? unde ai actionat corect? Acum poti vedea o imagine de ansamblu si poti face ajustari benefice. Poate fi un moment in care iti setezi noi scopuri in viata, mai ales de natura financiara.

Opozitia Luna/Soare iti cere o atentie impartita in mod egal catre tine si catre partener (de viata sau de afaceri). Desi poti sa fii acum foarte focusat pe nevoile tale, sunt oameni in viata ta care au nevoie de atentie (avem nu doar Soarele in Scorpion, ci si Mercur si Jupiter). Totusi Neptun te ajuta sa impaci intr-un mod lin si bland nevoile tale cu ale celorlalti. Daca exista tensiune intr-un parteneriat (de cuplu sau afaceri), un prieten sau o persoana inteleapta din cercul tau iti poate da o solutie neasteptata sau se poate ca tu si partenerul tau sa gasiti acum un scop comun cu beneficii pentru ambele parti.

Sfatul Alchimic: Identitatea personala si libertatea face niste sacrificii cand functioneaza intr-o relatie. Vointa ta personala versus nevoile persoanei cu care esti intr-o relatie sau nevoile de buna functionare pentru un parteneriat sanatos. Cat te afisezi pe tine si cat te ajustezi la nevoile celuilalt? E o frica ca daca te ajustezi prea mult, iti pierzi identitatea, dar daca esti prea individualist si ceri prea mult, fara sa oferi… balanta nu mai este echilibrata.

Gemeni si Ascendent in Gemeni

Pentru Gemeni momentul de Luna Plina are loc in Casa 12, iar Soarele in Scorpion se afla in Casa 6.

Luna Plina s-ar putea sa aduca la finalitate o situatie legata de cariera ta, de munca ta. Un proiect se poate incheia in urmatoare perioada si s-ar putea sa iti oferi o perioada de liniste, cu mai putine lucruri de facut, s-ar putea sa simti nevoia sa te relaxezi mai mult, sa iei o pauza.

Luna Plina in Casa 12 te poate face sa te retragi putin din agitatia lumii, poate sa te gandesti la o vacanta, sa te bucuri de rodul muncii tale din ultimele luni. Este o perioada buna de incheiere a unor proiecte sau lucruri legate de munca si cariera ta.

O informatie poate sa iasa acum la iveala si te poate ajuta sa te eliberezi emotional sau de o chestiune stresanta pentru tine pana acum, lucru ce va facilita perioada de relaxare amintita mai sus.

Sfatul Alchimic: Ambele case au ca punct comun felul in care noi ne punem in slujba altor oameni (prin munca noastra, prin cine suntem, prin ceea ce stim sa facem, prin ajutor si exemplu personal), insa pentru a face lucrul asta cat mai bine si mai eficient, trebuie mai intai de toate sa avem grija de noi. Doar atunci cand tu esti complet sanatos si echipat fizic, psihic si emotional poti cu adevarat sa ajuti pe cineva. E un moment bun sa incepi sa ai tu grija de tine pentru a putea mai apoi sa ai grija si de ceilalti.

Rac si Ascendent in Rac

Pentru Raci momentul de Luna Plina are loc in Casa 11, iar Soarele in Scorpion se afla in Casa 5.

Proiectorul Lunii Pline este acum pe scopurile si realizarile tale. Munca pe care ai depus-o pana acum in aceasta zona de viata se bucura de rezultate si de aprecierea si recunoasterea altor oameni. Fiind vorba de Taur, aceste lucruri sunt de natura materiala/financiara, sunt tangibile, practice. Daca nu poti vedea beneficii in aceasta perioada, inseamna ca traseul tau de pana acum, scopul tau si modul in care ai incercat sa il fructifici nu a fost unul benefic, iar pentru urmatoarea perioada e nevoie de o noua abordare, poate una mai practica si mai realista de data asta.

Opozitia de energii ce au nevoie de reconciliere acum este data intre scopurile tale pe termen lung si placerile tale personale, hobby-urile tale, relatiile de iubire, placere versus munca. Neptun vine sa te ajute sa echilibrezi aceste doua zone si sa vezi o imagine mai larga, iti aduce inspiratie despre cum le poti impaca in mod egal. Casa 5 si Casa 11 poate sa puna in opozitie relatia de iubire si relatiile de prietenie, poate petreci prea mult cu partenerul si ai uitat de prieteni sau invers. Insa energia Lunii Pline poate aduce un echilibru intre cele doua zone de viata, ai ocazia sa unesti ambele nevoi din viata ta, poate sa introduci mai mult partenerul de viata in activitatile sociale pe care le ai cu prietenii.

Ceva benefic se poate intampla si in zona de prieteni, cercuri sociale, reteaua de cunostinte. Poti capata acum mai multa vizibilitate in aceasta zona, poate mai multa popularitate in social media sau poate printr-o petrecere sau un eveniment social poti sa imbini scopurile tale pe termen lung cu nevoia de a te distra si bucura un pic de viata si de placerile personale.   

Inspiratia (ajutorul lui Neptun) vine prin noi idei geniale si ganduri pe care le ai acum sau de la o persoana, un invatator. In orice caz, asta te va ajuta sa iti setezi noi scopuri benefice de viitor.

Sfatul Alchimic: Cele doua case au in comun nevoia de apreciere a oamenilor, dorinta de a fi acceptat si apreciat de un public, de un grup, insa cheia si eliberarea noastra se afla in constientizarea individualitatii noastre, in exprimarea sincera de sine, in a ne arata exact asa cum suntem fara sa ne fie frica ca nu vom fi accepati. Unde nu esti autentic in viata ta? Unde iti este frica sa te arati pe tine? Ce te face sa crezi ca nu ai o valoare pe care oamenii o pot aprecia, aplauda si accepta?

Leu si Ascendent in Leu

Pentru Lei momentul de Luna Plina are loc in Casa 10, iar Soarele in Scorpion se afla in Casa 4.

Luna Plina reactiveaza pentru tine aspectele create de Eclipsa din August. Asta inseamna ca (daca nu s-au intamplat pana acum) pot avea loc schimbari mai mari legate de directia ta in viata, parteneriate, evenimente importante pot aparea in viata ta pe durata lunii Noiembrie.

Lumina Lunii straluceste acum pentru tine in zona de cariera, ceva se poate finaliza acum in aceasta domeniu, reputatia ta primeste aspecte benefice, poti avea acum un impact mai mare, vocea ta poate fi auzita acum.

Casa 10 vorbeste despre figuri de autoritate, sefi, structuri, insitutii, iar Neptun iti poate aduce multa intuitie legat de ce poti face acum pentru a capata o reputatie mai buna vis a vis de aceasta zona, o influenta mai mare in fata figurilor de autoritate, ce poti face in mod practic si structurat acum pentru a aduce beneficii in cariera. Cumva simti curentii energetici si stii ce directie sa alegi. Colaborarile pe care le faci acum iti pot aduce pe viitor beneficii materiale si financiare.

Opozitia Luna/Soare are loc in Casele 10/4. Desi focusul poate fi pe zona profesionala, familia ta iti cere atentie. Echilibrul celor doua zone de viata se poate face prin prezenta lui Neptun in Casa 8, adica prin mai multa intimitate cu partenerul de viata.

Sfatul Alchimic: Dorintele de recunoastere pe care ni le dorim de la alti oameni sau de la societate, succesul in cariera si o pozitie de autoritate pot fi cladite pe frici din copilarie, pe o lipsa de recunoastere traita la o varsta mai frageda. Adultul este posedat de o dorinta de a fi ceva in lumea asta, de a fi luat in seama, de recunoastere si succes, insa sunt aceste dorinte ale sufletului tau? Sunt ale tale? Urci muntele pentru tine sau pentru altcineva? La finalul drumului poti sa spui ca asta e drumul tau sau o sa te simti gol si neimplinit?

Fecioara si Ascendent in Fecioara

Pentru Fecioare momentul de Luna Plina are loc in Casa 9, iar Soarele in Scorpion se afla in Casa 3.

Casa 9 vorbeste despre calatorii (lungi) pe care le poti face acum si care au un scop legat de iubire, romantism sau poate unul spiritual (Neptun). Tot ea vorbeste despre educatia inalta si domenii de studii, se poate sa iti dai seama acum ce ai vrea studiezi, in ce vrei sa te califici, poti sa primesti mesaje intuitive despre noua directie pe care sa o alegi acum in viata ta.

Opozitia are loc intre Casa 9 si Casa 3, iar asta poate insemna o ciocnire intre credintele tale personale de viata si ale altora sau intre ce ai crezut ca se va intampla si cum au decurs lucrurile in realitate, ideal/viziune versus tangibil/practic. Echilibrul poate fi adus in aceste situatii de catre partenerul de viata sau de afaceri care iti ofere o noua viziune sau idee, de un compromis pe care il poti face acum ca si cale de mijloc sau de o negociere pe care o poti face in cazul unei diferente de opinii (cu alti oameni sau chiar tu cu tine, o contradictie interioara).

Sfatul Alchimic: Cele doua case vorbesc despre modul in care gandim, credintele noastre si cum ne largim perspectivele. Cine si ce iti influenteaza mintea? Care este setul tau de credinte, perceptii, ganduri si atitudini? Cat crezi ca valorezi? Care crezi ca este valorea ta? Care crezi ca sunt talentele tale? E un moment bun sa vezi ce credinte de viata iti afecteaza si iti limiteaza viata, unde gandirea ta este prea rigida si unde te blochezi in idei fixe. O situatie este privita in mod diferit de doua persoane, de aceea se numeste “punct de vedere”, eu vad realitatea dintr-un anumit punct, tu il vezi din altul, insa s-ar putea ca si tu si eu sa avem dreptate. Acest punct are legatura cu calatoria fiecaruia in viata, de experientele traite, de modul in care a ajuns la anumite concluzii. Care era sfatul? Pastreaza mereu mintea deschisa catre noi pareri si perspective!

Balanta si Ascendent in Balanta

Pentru Balante momentul de Luna Plina are loc in Casa 8, iar Soarele in Scorpion se afla in Casa 2.

Pentru tine va exista un mare focus pe zona financiara, insa sunt resurse pe care le primesti prin alti oameni, prin partenerul de viata, prin noi clienti. Poti vedea acum rezultate financiare mai bune. Pe de alta parte poate fi vorba si de noi talente si valori ale acestor oameni care iti aduc beneficii si tie.

Tensiunea se poate acumula acum intre banii tai si banii partenerului, care sunt resursele tale, care sunt ale lui, cat oferi tu, cat ofera el. Echilibrul poate sa vina printr-o organizare si o structurare mai buna a finantelor, poate o rutina pe care o puteti dezvolta vis a vis de cheltuieli. Intr-un mod practic specific Taurului, puteti sa stabiliti concret cine plateste facturile, cine face cumparaturile, cine plateste rata la banca s.a.m.d.

Intimitatea in cuplu poate sa devina un subiect important pentru tine, o noua informatie (pe care o intuiesti sau pe care ti-o transmite cineva) te poate ajuta sa imbunatatesti legatura cu partenerul de viata.

Sfatul Alchimic: La un nivel mai adanc cele doua zone de viata ating tema valorii – cat ne valoram? cum avem grija de noi? cat ne oferim noua si cat din noi oferim altora? Problemele pot aparea cand valorile materiale sunt mai presus de cele personale, de valoarea ta ca om, de stima de sine pe care o ai. Acestea sunt lucruri pe care nu le putem vedea, nu sunt materiale, insa sunt cele care ne raman pentru toata viata.

Independenta materiala si abundenta este doar o consecinta a independentei spiritului, care vine in momentul in care esti din ce in ce mai constient de talentele tale, de valoarea ta, de ce stii sa faci si o faci bine, de increderea pe care o ai in tine.

Ce pattern-uri subconstiente legate de valoare si stima de sine poti dezgropa si rezolva acum? e timpul sa iti recastigi puterea, sa descoperi ce iti doresti cu adevarat si ce talente ascunse sau nefolosite ai.

Scorpion si Ascendent in Scorpion

Pentru Scorpioni momentul de Luna Plina are loc in Casa 7, iar Soarele in Scorpion se afla in Casa 1.

Proiectorul Lunii Pline este acum pe zona de parteneriate si relatii. Poti vedea acum rezultatele unui parteneriat, o relatie poate trece la un nou nivel, poate aduce o noua relatie (de cuplu sau de afaceri). Pentru Scorpioni s-ar putea sa urmeze o perioada de noi inceputuri (mai ales peste doua saptamani cand va avea loc momentul de Luna Noua in zodia lor).

E un moment bun sa incepi sa lucrezi alaturi de alti oameni, sa faci colaborari, parteneriate, ele iti pot aduce bucurie, sau e un moment bun de a castiga popularitate, de a fi mai sociabil. Mai mult, o noua idee sau inspiratie creativa te poate ajuta acum sa castigi mai multa popularitate, mai multi clienti, contracte si prin urmare mai multa abundenta.

Tensiunea se poate acumula acum intre nevoile tale personale si cele de cuplu, intre o noua directie de viata in care iti canalizezi toata energia si nevoile pe care le are partenerul tau. Neptun din Casa 5 vine cu o solutie pentru voi: sa gasiti timp pe care sa il petreceti impreuna facand o activitate sau un proiect creativ, un hobby sau pentru cei care au copii, sa petreceti timp de calitate impreuna cu copiii.

E un moment in care o relatie de iubire poate sa treaca la un alt nivel, sa devina mai serioasa, sa devina oficiala sau un moment in care iti dai seama ca esti pregatit pentru un angajament total.

Sfatul Alchimic: Identitatea personala si libertatea face niste sacrificii cand functioneaza intr-o relatie. Vointa ta personala versus nevoile persoanei cu care esti intr-o relatie sau nevoile de buna functionare pentru un parteneriat sanatos. Cat te afisezi pe tine si cat te ajustezi la nevoile celuilalt? E o frica ca daca te ajustezi prea mult, iti pierzi identitatea, dar daca esti prea individualist si ceri prea mult, fara sa oferi… balanta nu mai este echilibrata.

Sagetator si Ascendent in Sagetator

Pentru Sagetatori momentul de Luna Plina are loc in Casa 6, iar Soarele in Scorpion se afla in Casa 12.

Luna Plina lumineaza acum domenii de viata precum sanatatea ta, rutina zilnica, munca si ce ai de facut pentru a aduce beneficii in aceasta zona. Niste chestiuni legate de munca, niste datorii (financiare sau de natura practica, obligatii sau responsabilitati) sau chestiuni legate de sanatate se pot solutiona, pot ajunge la o finalitate cu un ajutor care vine de la familia ta sau de la persoane foarte apropiate. Poate fi si rezolvarea anumitor conflicte. Asa ca daca simti nevoia de ajutor in urmatoarea perioada, nu uita ca te poti baza pe ei.

Opozitia de energii din aceasta perioada are loc intre munca, jobul tau, rutina ta zilnica, programul tau si responsabilitatile pe care le ai si nevoia de relaxare, de a avea timp pentru tine, de retragere. Tot din partea familiei si persoanelor apropiate poate sa vina solutia pentru a echilibra aceste zone. Ei pot prelua acum din responsabilitatile tale pentru ca tu sa ai timp pentru tine sau poti planifica o calatorie de relaxare impreuna cu familia ta, ei iti ofera acum un spatiu cald, plin de iubire pentru a te retrage din tumultul vietii si a avea mai mult timp pentru tine si linistea ta interioara.

Sfatul Alchimic: Ambele case au ca punct comun felul in care noi ne punem in slujba altor oameni (prin munca noastra, prin cine suntem, prin ceea ce stim sa facem, prin ajutor si exemplu personal), insa pentru a face lucrul asta cat mai bine si mai eficient, trebuie mai intai de toate sa avem grija de noi. Doar atunci cand tu esti complet sanatos si echipat fizic, psihic si emotional poti cu adevarat sa ajuti pe cineva. E un moment bun sa incepi sa ai tu grija de tine pentru a putea mai apoi sa ai grija si de ceilalti.

Capricorn si Ascendent in Capricorn

Pentru Capricorni momentul de Luna Plina are loc in Casa 5, iar Soarele in Scorpion se afla in Casa 11.

Luna Plina in Taur aduce reflectorul pe zona de viata care iti cere sa te bucuri de viata, sa te distrezi, sa te bucuri de iubire, creativitate si de placerile vietii, sa fii precum un copil si sa te relaxezi. Poate insemna si ca un proiect creativ personal ajunge acum la o finalitate, la o fructificare care iti aduce beneficii si te pune in lumina reflectoarelor, iti aduce recunoastere si aplauze, te face sa te simti apreciat si iti creste stima de sine.

Opozitia de energii se da intre aceste nevoi si scopurile pe care ti le-ai propus pe termen lung si cum muncesti pentru a le aduce la implinire, iar nevoia de relaxare si distractie tinde sa te distraga de la ele. Capricornii sunt foarte serioasi cand vine vorba de munca, scopuri si responsabilitati si le este destul de greu sa-si ofere prea des astfel de momente de bucurie si distractie, insa orice om are nevoie si de astfel de momente in viata lui, asa ca e o luna buna sa iti dai voie sa faci asta.

Neptun din Casa 3 iti spune ca poti beneficia de niste momente de placere cu ajutorul rudelor, prietenilor, prin comunicare si discutii relaxante cu anumite persoane, poate chiar printr-o calatorie scurta sau poate aparea o noua informatie care te ajuta sa te bucuri mai mult de relatia de iubire din viata ta, de un proiect creativ de viitor sau poti capata mai multa bucurie si creativitate pe care le poti utiliza pe viitor in scopul de a castiga mai multa abundenta.

Sfatul Alchimic:  Cele doua case au in comun nevoia de apreciere a oamenilor, dorinta de a fi acceptat si apreciat de un public, de un grup, insa cheia si eliberarea noastra se afla in constientizarea individualitatii noastre, in exprimarea sincera de sine, in a ne arata exact asa cum suntem fara sa ne fie frica ca nu vom fi accepati. Unde nu esti autentic in viata ta? Unde iti este frica sa te arati pe tine? Ce te face sa crezi ca nu ai o valoare pe care oamenii o pot aprecia, aplauda si accepta?

Varsator si Ascendent in Varsator

Pentru Varsatori momentul de Luna Plina are loc in Casa 4, iar Soarele in Scorpion se afla in Casa 10.

Luna Plina iti aduce o finalizare, o fructificare in zona de casa si familie. Emotional te simti mult mai stabil si in siguranta, se poate ca stabilitatea materiala sa te ajute sa simti o implinire mai mare in viata de familie, sa alegi sa petreci mai mult timp cu ea. In plus, se poate ca acum sa finalizezi si sa vezi rezultatele intr-un proiect legat de casa (constructie, renovare, mutare) sau pot aparea acum resurse materiale care te pot ajuta sa faci asta (sa cumperi, sa vinzi, sa renovezi, sa inchiriezi o proprietate).

Tensiunea dintre cele doua energii se afla acum intre cariera ta si viata de familie. Cu mai multe planete in Scorpion, nivelul de munca si responsabilitati se poate sa fie destul de mare in perioada asta, insa echilibrul emotional si comfortul iti este adus de familie, aici te relaxezi si iti gasesti linistea si securitatea. Energia trebuie impartita in mod egal intre nevoile profesionale si personale.

Sfatul Alchimic: Dorintele de recunoastere pe care ni le dorim de la alti oameni sau de la societate, succesul in cariera si o pozitie de autoritate pot fi cladite pe frici din copilarie, pe o lipsa de recunoastere traita la o varsta mai frageda. Adultul este posedat de o dorinta de a fi ceva in lumea asta, de a fi luat in seama, de recunoastere si succes, insa sunt aceste dorinte ale sufletului tau? Sunt ale tale? Urci muntele pentru tine sau pentru altcineva? La finalul drumului poti sa spui ca asta e drumul tau sau o sa te simti gol si neimplinit?

Pesti si Ascendent in Pesti

Pentru Pesti momentul de Luna Plina are loc in Casa 3, iar Soarele in Scorpion se afla in Casa 9.

Luna Plina in Casa 3 poate aduce niste finalizari de proiecte comerciale, de business, documente sau a unor campanii de promovare, marketing sau PR. Sau poate fi vorba de ceva ce ai invatat in ultimele luni si acum ajunge la finalizare, fructificare, acum iti aduce satisfactie si poti incepe sa aplici ce ai invatat in mod practic, poti sa pui in aplicare noile abilitati. Neptun se afla acum in Casa 1, iar ajutorul vine chiar din partea ta, din eforturile tale personale pe care le-ai depus in ultima perioada.

Casa 3 poate insemna si aparitia unor calatorii de scurta durata sau un impact mai mare pe care il poti avea emotional asupra oamenilor prin felul in care comunici (vorbit, scris). Poti sa fii foarte intuitiv si creativ in aceasta perioada, iar comunicarea ta se imbunatateste, vocea ta poate atinge mai multe persoane, poti avea influenta mai mare in grupuri de oameni.

Urmeaza o perioada benefica pentru colaborari cu alti oameni, cu grupuri de oameni, cu asociati, dar si o perioada buna pentru a face publicitate si campanii de promovare, branding sau orice actiuni cu caracter comercial ce pot aduce beneficii materiale afacerii tale pe viitor.

Un posibil conflict se poate da acum intre o viziune mai ampla pe care o ai asupra unui lucru si modul in care practic ajungi acolo, poate iti lipseste o anumita informatie, poate exista o contradictie in tine legata de convingerile si credintele tale, iar acum gasesti un mod practic de a o rezolva, sau poate fi una intre filosofia ta de viata si a altor oameni care gaseste un punct comun de vedere.

Sfatul Alchimic: Cele doua case vorbesc despre modul in care gandim, credintele noastre si cum ne largim perspectivele. Cine si ce iti influenteaza mintea? Care este setul tau de credinte, perceptii, ganduri si atitudini? Cat crezi ca valorezi? Care crezi ca este valorea ta? Care crezi ca sunt talentele tale? E un moment bun sa vezi ce credinte de viata iti afecteaza si iti limiteaza viata, unde gandirea ta este prea rigida si unde te blochezi in idei fixe. O situatie este privita in mod diferit de doua persoane, de aceea se numeste “punct de vedere”, eu vad realitatea dintr-un anumit punct, tu il vezi din altul, insa s-ar putea ca si tu si eu sa avem dreptate. Acest punct are legatura cu calatoria fiecaruia in viata, de experientele traite, de modul in care a ajuns la anumite concluzii. Care era sfatul? Pastreaza mereu mintea deschisa catre noi pareri si perspective!

Sursa imagine: Pinterest

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.