4 Noiembrie 2017: Luna Plina in Taur

Luna Plina este momentul in care Luna si Soarele se afla in opozitie pe cer. Pe 4 Noiembrie aceasta Luna Plina are loc in semnul Taurului la 11 grade, iar Soarele se afla in Scorpion. Noiembrie poarta si ea vibratia lui 11, ceea ce face cel putin din prima jumatate a lunii un moment incarcat de magie, aliniere, ajutor si sustinere energetica din partea Universului.

Luna Plina ca si fenomen este momentul in care astrul straluceste cel mai tare, este la potential maxim, lucru care arata o situatie care a ajuns la acest potential, care se incheie, care a ajuns la o finalitate. Un ciclu se incheie si unul nou isi face incet aparitia. Aceste rezultate pe care le putem vedea acum poarta semnatura Taurului, sunt practice, au legatura cu lucruri tangibile, materiale, finaciare, capata o anumita valoare si calitate.

Luna in Taur are nevoie de continuitate si consecventa, de armonie in relatii, de o munca plina de sens pentru ea, iar securitatea materiala si emotionala o ajuta sa obtina echilibrul interior. Ea are capacitatea de a vedea frumosul, simte valoarea lucrurilor si stie cum sa isi construiasca o viata plina de pace, simplitate si naturalete.

Axa Taur/Scorpion

Opozitia realizata in momentul de Luna Plina arata doua zone de viata care necesita acum atentia noastra si cel mai bun mod de a impaca acest aspect este sa le oferim energia in mod egal si sa gasim un punct de echilibru si de recociliere intre ele.

Luna Plina mareste emotiile si sentimentele noastre, mai ales acum cand se afla in opozitie cu semnul intens al Scorpionului, si desi ne dorim sa nu iesim prea mult din zona de confort, caci Taurul doreste stabilitate si consecventa, Scorpionul infloreste prin schimbare si transformare constanta.

Luna in semnul Taurului se simte foarte bine, este exaltata cum spun astrologii, iar palierul pe care se intalneste cu Scopionul este legat de verbele ce definesc aceste doua zodii: “eu vreau” si “eu doresc”. Deci avem o perioada in care dorintele cresc, insa Luna in Taur ne cere sa ne dorim ceva de valoare pentru noi, care aduce trainicie, care ne poate ajuta pe termen lung, ceva de calitate si nu doar o dorinta pasionala de moment.

Guvernatoarea acestui eveniment este Venus (in Balanta), iar ea face un aspect de opozitie cu Uranus in Berbec. Asta poate aduce schimbari rapide, neasteptate si care nu pot fi intotdeauna prevazute.

Aceste patru forte care ne trag in directii diferite ne pot bulversa. Scorpionul ne arata cu sange rece ce nu merge bine si daca ar putea ar arde tot din temelie si ar incepe un nou drum, Uranus in Berbec il urmeaza cu o doza exploziva de independenta si o mare nevoie de schimbare, insa Luna in Taur si Venus in Balanta ne roaga sa facem aceste schimbari treptat, metodic, sa pastram o continuitate ce nu distruge complet armonia si echilibrul, sa reevaluam tot ce se intampla, sa schimbam sistemul de valori din viata noastra.

Venus aduce toata aceasta energie in zona de relatii. Acum putem vedea pattern-uri, blocaje si frici care saboteaza o relatie, insa solutia nu este sa fugim de ele, sa renuntam la o relatie si sa incepem una noua pe o fundatie emotionala asemanatoare. Nu! Cel mai bun lucru pe care il putem face este sa le vindecam, sa lucram cu ele, sa le echilibram si sa dam o noua valoare relatiei, sa ne uitam la ea cu o noua perspectiva si sa ii dam (si sa ne dam) sansa unui nou inceput. Iubirea are ocazia acum sa devina mai adanca, mai plina de sens, mai ales daca alegem sa ne impartasim cu partenerii adevaratele noastre ganduri si sentimente.

Acest moment astral primeste o influenta benefica (sextil Luna, trigon Soare) din partea lui Neptun (retrograd), aflat acum in Pesti.

Tot anul 2017 a fost despre schimbare, transformare, o noua cale prin renuntarea la vechi, la lucruri care nu ne mai sunt folositoare, care nu ne-au dus la rezultatele pe care le-am dorim, insa acest lucru nu este unul usor. Neptun doreste sa ne aduca aminte ca Universul este tot timpul de partea noastra si ne ofera mereu exact ce avem nevoie… cu conditia sa ne ridicam deasupra fricilor si sa actionam.

Energia blanda si benefica pe care o are Neptun radiaza acum asupra evenimentelor si situatiilor puse in lumina de Luna Plina. Neptun aduce magie, iubire si protectie divina, o forta invizibila parca face lucrurile sa se manifeste mult mai usor.

Neptun in aspect benefic cu Luna ne poate aduce credinta in propriile resurse, valori si talente, ne aduce profunzime emotionala, dar si capacitatea de a ne detasa de fricile ce ne tin pe loc si nu ne permit sa facem ajustari, care desi ne pot scoate putin din zona de confort, ne ajuta sa crestem si sa evoluam.

Cel mai probabil rezolvarea opozitiei dintre cele doua zone atinse de Luna Plina si de Soare vine acum prin inspiratie si renuntarea la control. E momentul sa fii deschis catre schimbarile ce pot aparea, sa curgi cu evenimentele (posibil neprevazute) si sa ai credinta ca ele sunt menite sa te poarte catre un rezultat ce iti aduce mai multe beneficii, oportunitati, abundenta, stabilitate, confort, armonie si echilibru.

Maine revin cu o descriere detaliata pentru fiecare zodie!

Imagine preluata si modificata de pe: siljagoetz.com

Advertisement

One thought on “4 Noiembrie 2017: Luna Plina in Taur

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.