Jupiter in Scorpion 2017/2018 pentru fiecare zodie

Incepe o saptamana foarte interesanta pentru ca va avea loc un eveniment astrologic mult asteptat: intrarea lui Jupiter in zodia Scorpionului. Jupiter ramane intr-o zodie de regula in jur de un an de zile, asa ca incepand de marti, 10 Octombrie, si pana in Noiembrie anul viitor, avem parte de un mare shift de energie.

Poti sa citesti pe larg ce inseamna Jupiter in Scorpion la modul general in articolul de aici.

Jupiter in Scorpion devine un Alchimist pentru fiecare dintre noi, vine sa dezgroape comorile ascunse si aurul din noi.

Astazi as vrea sa detaliez putin ce inseamna pentru fiecare zodie in parte. Jupiter va avea efecte mult mai vizibile pentru Scorpioni (Soarele in Scorpion) sau pentru persoanele care au alte planete in acest semn. Insa fiecare dintre noi avem undeva Scorpionul in harta natala, deci cu siguranta va aduce beneficii asupra unei zone din viata noastra in perioada urmatoare.

Iti sugerez sa citesti in primul rand detaliile pentru Ascendentul tau, apoi pentru Soare si Luna.

BERBEC sau Ascendent in BERBEC – CASA 8

Casa 8 vorbeste despre parteneriate, resurse comune, relatii sexuale si subiecte tabu, este casa naturala a Scorpionului. S-ar putea sa simti nevoia sa incepi o afacere in parteneriat cu cineva sau o relatie de iubire bazata pe nevoi mai adanci sau sa duci la un nivel mult mai intens si mai plin de sens relatia pe care o ai deja.

Aurul tau se gaseste acum in emotiile si fricile tale ascunse.

Plonjeaza adanc in emotiile si in fricile tale pentru ca nu se stie ce beneficii poti obtine. Jupiter iti va aduce mai multa intimitate in relatii, va elimina frici pe care le poti avea vis a vis de ele si va intensifica sexualitatea in relatie (chiar vindecarea unor probleme sexuale).

Emotiile pe care Jupiter le va intensifica s-ar putea sa scoata la iveala creativitatea din tine, noi talente, resurse si valori interioare pe care le poti transforma intr-o meserie sau o afacere. S-ar putea ca interesele tale de studiu sa mearga catre zona de ocult, spirtualitate, psihologie, sexologie, secretele universului, viata si moarte sau tot ce inseamna lucruri ascunse si tabu. Ai acum acces la secrete care iti pot schimba viata.

Jupiter poate aduce schimbari bruste, transformari spectaculoase si vindecari neasteptate sau miraculoase. Poate aduce o usurinta in renuntarea la trecut, la obiceiuri mai putin bune (adictii) sau in eliberarea unor traume vechi. Au loc multe eliberari si vindecari emotionale si psihologice. Vei castiga niste lupte cu fricile si demonii tai interiori. Chiar daca procesul s-ar putea sa para dureros pe alocuri, o sa fie rapid, benefic si in cateva luni te poate transforma intr-o alta persoana.

Jupiter iti poate aduce experiente spirituale benefice sau in urma unei experiente care aparent pare drastica, un moment de criza in viata ta, poti avea parte de o transformare puternica, de o transmutare de energie ce conduce catre o vindecare in viata ta.

Resursele tale financiare pot creste prin bani ce vin de la alti oameni, din parteneriate sau chiar mosteniri. E o perioada buna sa inveti sa ceri ajutorul altora pentru ca o sa-l primesti. Cere ajutor si suport daca simti nevoia (mai ales in domeniul financiar).

Sfatul Alchimic: Casa 8 e oportunitatea de a face conexiunea intre problemele relatiei curente si cele avute in copilarie. Atragem partenerii si situatiile din copilarie. Credintele noastre despre viata sunt vii in crizele relationare prezente. Jupiter ne aduce acum o mai buna cunoastere personala si propria maiestrie, e momentul pentru eliberare si continuarea calatoriei renascuti, fara bagaje emotionale, frici si traume!

TAUR sau Ascendent in TAUR – CASA 7

Jupiter in Scorpion aduce o expansiune a zonei de relatii pentru Taur. Casa 7 vorbeste despre echilibrul dobandit prin relatii, contracte, intelegeri. Scorpionul vorbeste despre transformari si vindecari puternice, iar ele se pot manifesta acum in zonele despre care vorbeste casa 7.

Jupiter iti aduce vindecare si transformari majore in si prin relatii. Scorpionul inseamna moarte si renastere, asta se poate traduce prin transformarea radicala a relatiei pe care o ai in prezent. O relatie poate sa moara, lucru pe care o sa-l simti ca pe o eliberare ce va face loc pentru o noua relatie, una mai puternica, vindecatoare. Poti trece o relatie de la un nivel la altul, de regula la unul mai benefic si superior, poti sa incepi o noua relatie daca esti singur/a. In orice caz, Jupiter doreste sa te elibereze de lucruri care nu sunt bune pentru tine, fiind o planeta a adevarului, insa va avea grija sa puna in loc ceva mult mai bun si mai potrivit.

Aurul tau se gaseste acum in relatii (de cuplu sau de afaceri).

Jupiter poate aduce beneficii atat in zona de comunicare, cat si in zona sociala, it poate aduce mai multe relatii sociale si mai multa popularitate, te poate ajuta sa ai o vizibilitate mai mare (mai ales in zona de internet si social media), te poate ajuta sa lucrezi mai bine cu grupuri de oameni, dar si in relatii unu la unu.

Abundenta lui Jupiter se va manfiesta in zona de contracte, intelegeri, parteneriate, relatii.

Sfatul Alchimic: Arena relatiilor este cea care va apasa triggerele tale emotionale, psihologice si transformatoare in urmatorul an. Scorpionul are tendinta sa isi doreasca puterea si controlul intr-o relatie de teama sa nu fie ranit, insa tocmai acestea nu permit un echilibru si o curgere a relatiei. Da, poate poti controla si bloca anumite lucruri aparent rele ce ar putea sa se intample intr-o relatie, insa la fel de bine poti bloca momente in care sa te simti surpins in mod placut de relatie si de viata in general. 

GEMENI sau Ascendent in GEMENI – CASA 6

Pentru Gemeni, Jupiter in Scorpion va aduce mai multa intelepciune si lumina asupra casei 6. Ce inseamna asta? Aceasta zona vorbeste despre sanatate, corpul fizic si vindecare, Scorpionul vorbeste si el despre transformare si vindecare, rezulta un an in care s-ar putea sa incepi un proces terapeutic de vindecare si transformare a corpului tau fizic. Procesul poate fi unul legat de adictii vechi, pattern-uri comportamentale legate de alimentatie sau sport, poate fi o vindecare fizica ce are loc in urma unei eliberari emotionale sau psihologice. Mari transformari si vindecari pot avea loc in domeniul sanatatii tale. O sa capeti multa claritate in aceasta zona. 

Scorpionul poate sa devina obsesiv pe alocuri, asta te poate face acum sa fii mai focusat pe dieta ta, pe ce mananci, pe ce sport practici, pe rutina ta zilnica prin care ai grija de corpul si de sanatatea ta. Jupiter vrea intelepciune si cunoastere, asa ca interesul tau de studiu poate include subiecte ce tin de tot ce inseamna sanatatea corpului, diete, fitness, yoga, detoxifiere, legatura din minte si corp, legatura dintre emotii si boli, metode de vindecare, terapii alternative s.a.m.d. 

Aurul tau se gaseste acum in intelepciunea obtinuta vis a vis de sanatatea corpului tau si in munca pe care o faci.

Casa 6 vorbeste si despre munca, asa ca aceasta zona de viata se va extinde si o sa primeasca beneficii. Poti sa ai mai mult de munca, afacerea ta poata sa creasca, poti sa gasesti un job daca nu ai unul sau il poti schimba pe cel actual cu ceva mult mai bun pentru tine, poti sa iti inca un job, colectivul de munca poate sa se mareasca sau sa devina mai benefic.

Cum Scorpionul vorbeste despre moarte si renastere, s-ar putea sa pierzi un job, insa tine in minte faptul ca Jupiter iti va aduce ceva mult mai benefic pentru tine in loc, sau poate jobul pe care il ai se va transforma si va trece la un nivel mai inalt si mai benefic pentru tine.

Sfatul Alchimic: Casa 6 cere o armonie intre minte, corp, sentimente si munca pe care o facem. Casa 6 isi doreste sa faci o munca din si cu suflet, sa atingi perfectiunea originii tale naturale, sa iti gasesti adevarata vocatie, sa fii tu si sa respecti ceea ce esti in mod natural, planul ei este sa te faca sa infloresti in ceea ce iti este destinat!

RAC sau Ascendent in RAC – CASA 5

Pentru Rac, Jupiter activeaza casa 5 care vorbeste despre o expansiune a creativitatii. Daca simti ca ai talente creative in anumite domenii, poti sa primesti o mare doza de inspiratie, poti transforma acum o pasiune intr-o afacere. Casa 5 vorbeste despre lucrurile pe care tu le creezi, pe care le cresti, le dai forma si le expui in lume. Poti crea ceva original, poti aduce o doza de creativitate in afacerea ta, poti transforma un hobby intr-o afacere profitabila sau poti sa descoperi acum un nou hobby care te va ajuta sa creezi ceva nou si sa ai parte de o transformare puternica in viata ta.

Casa 5 vorbeste despre creatie, asa ca poti da nastere unui proiect/hobby sau poti da nastere unui copil. Daca iti doresti acest lucru, Jupiter iti aduce mai multa fertilitate, daca nu, ai grija la metodele de protectie in urmatorul an. 

Casa 5 vorbeste si despre iubire, romantism, bucurie de viata si distractie (exact ca un copil). Jupiter va extinde aceste zone, iar prin intermediul Scorpionului iti poate aduce o relatie de iubire transformatoare, adanca, pasionala, intensa si plina de sens.

Aurul tau se gaseste acum in actul de creatie.

Poti sa simti in urmatorul an o renastere, o transformare personala, o vindecare ce poate avea loc printr-un proiect creativ, un hobby, o afacere, un copil sau o relatie de iubire.

Sfatul Alchimic: Casa 5 vorbeste despre creatie, creativitate, hobby-uri, distractie, joaca, copii, scena. Ce legatura au toate acestea? Toate vorbesc despre copilul interior, despre bucuria cu care un copil isi traieste viata, despre felul in care se joaca, se distreaza, are hobby-uri si pasiuni prin care este creativ. Casa 5 inseamna activitati care ne fac sa ne simtim bine cu noi, sa fim bucurosi ca traim, bucuria de a fi implicat total in ceva, prezent si fericit.

LEU sau Ascendent in LEU – CASA 4

Pentru Lei urmatoarele 12 luni pot aduce o extindere a activitatilor ce corespund casei 4. Asta inseamna o crestere si o mare transformara fizica, emotionala si o vindecare a zonei de familie. Multi Lei se pot aseza la casa lor, pot cumpara sau vinde o casa/proprietate (Jupiter vine acum cu multe oportunitati), se pot muta intr-o casa, isi pot extinde, infrumuseta sau renova casa, pot intemeia o familie sau pot avea un copil (familia – casa 4 – se mareste – Jupiter).

Jupiter aduce multa intuitie oriunde merge, asa ca poti avea un fler in urmatorul an vis a vis de piata imobiliara, cand sa vinzi, cand sa cumperi, poti obtine un pret bun, poti cumpara la un pret mic s.a.m.d.

Aurul tau se gaseste acum in zona familie/casa.

Bucuria, fericirea, expansiunea vine din familie.

Fiind vorba de membrii familiei si traditie, multi Lei pot capata o relatie mai buna cu parintii si familia lor sau pot avea loc vindecari puternice emotionale legate de traume si rani din copilarie si din trecut (mai ales legate de mama, parinti, familie), se pot reconecta cu radacinile lor, pot sa iasa la suprafata rani emotionale vechi (poate subconstiente) sau secrete ce au acum ocazia sa fie vindecate si eliberate. Sunt lucruri care in final iti vor aduce multa fericire si stabilitate emotionala, se poate rupe un pattern sau un ciclu care ti-a subminat bucuria de viata.

Sfatul Alchimic: Casa 4 inseamna cine suntem noi in adancul nostru, cine esti tu cand nimeni nu se uita? Este o casa care vorbeste despre descoperirea propriei nostre fiinte, este sufletul nostru si cele mai mari si adanci dorinte ale sale.

FECIOARA sau Ascendent in FECIOARA – CASA 3

Pentru Fecioare, Jupiter in Scorpion va extinde zona de comunicare, contacte, colegi, grupuri mici de oameni. Felul in care vei comunica in urmatorul an va aduce un plus de contacte, de contracte, o sa-ti mareasca reteaua de prieteni, de colaboratori, proiecte si iti va aduce o audienta mai mare.

Casa 3 vorbeste si despre contracte, moduri de comunicare (e-mail), munca administrative, conferinte, asa ca este o zona care se va extinde si un moment bun de a creste o afacere, de a obtine contracte noi, de a crea contacte noi, de a face o campanie de PR sau Marketing.

Poti sa simti dorinta sa inveti ceva nou, sa capeti noi abilitati si skill-uri ce iti vor aduce beneficii in munca ta sau din care vei putea face bani in urmatorii ani.

Sfatul Alchimic: Casa 3 vorbeste si despre copilaria si adolescenta noastra, iar Scorpionul poate scoate acum la suprafata rani vechi din aceasta perioada pentru a fi vindecate, transformate si eliberate. La fel de bine poate avea loc o transformare a felului in care comunici sau poti vindeca frici si traume legate de aceasta zona. 

BALANTA sau Ascendent in BALANTA – CASA 2

Casa 2 vorbeste despre bani, resurse, venituri. Cu Jupiter aici, Balantele vor vedea o crestere a acestei zone (dar si a cheltuielilor), insa s-ar putea sa dezvolte si un interes mai mare de a studia zona financiara, investitiile, bugetarea, cum sa isi cresasca sau sa isi organizeze finantele, cum sa ia cele mai bune decizii financiare s.a.m.d. Obsesia Scorpionului te poate face sa investighezi in profunzime aceste subiecte. Cu aceste cunostinte stranse in timpul acestui tranzit de aproximativ un an, vei putea sa iti cresti resursele si veniturile in urmatorii 12 ani.

Poate fi o perioada buna sa faci investitii.

Casa 2 vorbeste despre abundenta, iar Jupiter vorbeste despre credintele noastre. Ideal ar fi sa incepi sa iti analizezi toate credintele pe care le ai vis a vis de bani si abundenta, sa le vindeci pe cele mai putin bune (“banii se castiga greu”, “banii nu aduc fericire”, “banii sunt ochiul diavolului” etc.) si sa iti transformi cu totul atitudinea si credinta vis a vis de bani si resurse. Setul tau mental trebuie devina cat mai pozitiv si sa incepi sa atragi bogatia si banii in viata ta prin felul in care gandesti si te raportezi la bani.

Aurul tau se gaseste acum in resursele, valorile si talentele tale personale.

Casa 2 vorbeste si despre valoarea noastra personala, despre ce credem ca meritam, cata valoare ne dam. Cu Jupiter in Scorpion aici, e nevoie sa incepem sa credem ca meritam tot ce este mai bun, chiar si mai multi bani si resurse financiare, sa atragem abundenta prin credinta ca meritam.

Scorpionul vorbeste despre emotii, durere si frici, iar prezenta lui Jupiter in casa 2 aduce la suprafata momente din viata noastra (din copilarie) in care ne-am simtit fara valoare sau nu am primit recunoasterea si validarea pe care o doream, rani si credinte limitative despre valoare.

Sfatul Alchimic: Casa 2 vorbeste mai intai de toate de valoare personala, abia apoi de valori si resurse materiale. E un moment bun sa cautam, sa gasim, sa transformam si sa eliberam acele credinte despre noi care ne spun ca nu avem valoare, ca nu meritam, sa incepem sa vedem cat de valorosi suntem, ce talente si resurse interioare avem, cum le putem dezvolta, cum le putem pune in practica si cum putem castiga bani cand le punem in valoare. Aceasta vindecare aduce un sentiment si o credinta ca valoram mai mult, ca meritam, ca avem talente personale din care putem sa ne crestem resursele financiare. La finalul acestui tranzit poti dezvolta un nou set mental si set de credinte personale vis a vis de valoarea ta personala si bani ce iti va aduce abundenta si beneficii financiare pentru urmatorii ani.

SCORPION sau Ascendent in SCORPION – CASA 1

Casa 1 vorbeste pentru Scorpion despre transformarea personalitatii si chiar a felului in care arati, mai ales cand e vorba de Ascendent. Daca Soarele tau se afla in Scorpion, poate fi vorba de o transformare totala a carierei sau poti capata o noua directie in viata. Daca e vorba e Luna ta, vor avea loc transformari emotionale, te poti vindeca si poti elibera multe rani si blocaje emotionale. Jupiter este o planeta care faciliteaza eliberarea, iar pentru Scorpioni poate aduce mai multa compasiune, mai multa intelegere, intelepciune si mai ales o usurinta in a ierta (pentru ca este un semn care tinde sa tina minte foarte multe lucruri, pentru mult timp si le este mai greu sa ierte si sa se elibereze de ele).

Scorpionii pot avea parte de o transformare spirituala, de o trezire si pot capata o intelepciune mai inalta. Este o perioada care faciliteaza atat o puternica vindecarea a corpului, cat si a emotiilor . Pot avea parte de revelatii ce ii fac acum procesul de vindecare si transformare a unor frici, rani si pattern-uri vechi foarte usor si rapid.

Casa 1 vorbeste exclusiv despre tine, despre o noua cale in viata ta, despre un nou tu in care te poti transforma, despre o incursiune adanca si psihologica in interiorul tau care iti va influenta in urumatorii ani toate zonele de viata. Jupiter vine si iti extinde cunoasterea, intelepciunea si te pregateste sa incepi un nou ciclu in viata ta. S-ar putea sa simti nevoia sa actionezi pentru a face aceste schimbari de viata.

Aurul tau se gaseste acum in tine.

Jupiter guverneaza si casele 5 si 2 pentru tine, asta inseamna ca aceasta transformare si vindecare a vietii tale poate sa vina printr-o relatie de iubire, printr-un copil, o afacere sau printr-un talent creativ personal sau o pasiune pe care il/o poti transforma in urmatoare perioada intr-o sursa de venit. Jupiter aduce fertilitate fizica sau creativa. Mai mult, Jupiter te poate ajuta in urmatoare perioada sa iti cresti stima si valoarea de sine.

Sfatul Alchimic: Casa 1 inseamna cum vedem lumea, viziunea noastra despre viata. Invariabil ne comportam in acord cu aceasta, iar lumea/viata reflecta aceasta viziune inapoi catre noi. “Primim ceea ce credem”, “Vedem ce alegem sa vedem.” – este ceea ce numim punct de vedere, iar aceasta viziune ne face sa actionam in conformitate cu ea. Viata ne este exact asa cum credem. Ce dai, vine inapoi. Ce alegi sa crezi? E timpul pentru un nou set de credinte despre viata, unul pozitiv precum este Jupiter.

SAGETATOR  sau Ascendent in SAGETATOR – CASA 12

Daca Ascendentul tau este Sagetatorul, Jupiter este guvernatorul tau, iar in Scorpion va fi in casa 12. Urmatorul an pentru tine vorbeste despre misticism, credinta, vindecare, emotii, sentimente ascunse, subconstient.

Atat Scorpionul, cat si casa 12 sunt doua zone ascunse care vorbesc despre secrete, iar Jupiter poate sa scoata la suprafata in urmatoare perioada emotii si sentimente ascunse, poti intra in contact cu traume vechi, ingropate, lucruri care ti-au provocat durere, moduri prin care te-ai autosabotat, adictii, obsesii, pattern-uri repetitive, demoni si frici ce acum pot fi vindecate si transformate. Jupiter aduce multa lumina in aceste zone intunecate, capeti intelegere despre ele, iti dai seama de unde vin, ce le-a provocat si cum le poti rezolva sigur sau prin ajutorul unor mentori ce activeaza in aceste zone. In prima faza toata aceasta paleta se poate accentua (adictii, obsesii, frici etc.), insa doar pentru a te face sa le vezi mai bine pentru a le putea mai apoi rezolva.

Aceste eliberari si vindecari pot fi si din alta viata (poate o sa te gandesti la o regresie in urmatoare perioada). Casa 12 are legatura cu lumea invizibila, astfel pot aparea diverse experiente spirituale, o intensificarea a viselor si a mesajelor primite prin intermediul lor, vise profetice. Informatiile pe care le primesti acum din lumea invizibila sunt mult mai puternice, mai clare si mai autentice. Vindecarea are loc acum la nivel de subconstient.

Aurul tau se gaseste acum in lucrurile ascunse din subconstient.

Anumiti Sagetatori s-ar putea sa simta nevoia sa ia o pauza (de la munca, job sau alte activitati), sa-si gaseasca timp pentru ei, pentru vindecare si transformare, pentru odihna, pentru deconectare si retragere, pentru meditatie (e un proces pe care il poti face cu mai multa usurinta acum), pentru calatorii (un an sabatic). Un capitol de viata se poate incheia pentru tine, dar e un proces initiat de tine, simti nevoia sa faci asta, chiar daca in prima faza nu o sa fie tocmai placut.

Sfatul Alchimic: Casa 12 vorbeste despre patternuri, impulsuri si dorinte de care nu ne dam seama, dar care au o influenta mare in alegerile noastre, atitudinea si directia noastra in viata. Pastrate in memoria subconstienta, experientele trecute ne coloreaza felul in care vedem lumea. E momentul sa incepi aceasta transformare si vindecare.

CAPRICORN sau Ascendent in CAPRICORN – CASA 11

Pentru Capricorn, Jupiter in Scorpion se va afla in casa 11, o zona care vorbeste despre reteaua ta de prieteni. Jupiter va extinde aceasta zona si iti va aduce abundenta in a lega noi prietenii cu persoane cu care impartasesti aceleasi vise, teluri, scopuri si credinte, grupuri, societati si organizatii cu care imparti aceleasi interese. In urmatorul an poti sa intalnesti persoane cu putere si influenta (in pozitii inalte) care te pot ajuta sa-ti atingi scopurile, visele si telurile. Acest tip de persoane iti pot transforma viata intr-un fel sau altul. Casa 11 vorbeste si despre conexiuni si networking.

Daca ai un proiect, o afacere, o idee, ea poate castiga mai multa popularitate in urmatoarea perioada, poti ajunge la un public mai mare, la grupuri mai mari de oameni, Jupiter iti faciliteaza accesul catre o audienta mai mare. Scorpionul are o prezenta foarte puternica, asa ca poti avea un impact foarte bun asupra unor grupuri de oameni (conferinte, training-uri, cursuri etc.)

E o perioada buna sa fii activ social, sa fii omul potrivit la locul potrivit, sa faci parte din noi grupuri cu interese comune (sau sa te vindeci si transformi prin activitati terapeutice de grup), sa intalnesti oameni noi care te vor ajuta sa-ti indeplinesti scopurile in urmatorii ani (cel mai bine o sa poti vedea aceste rezultate la finalul tranzitului, in noiembrie 2018).

Aurul tau se gaseste acum in reteaua de prieteni.

Capricornii pot lega in urmatoarea perioada o prietenie care devine vindecatoare si terapeutica pentru ei, pot avea parte de revelatii cu ajutorul prietenilor sau isi pot schimba cercul de prieteni in urmatorul an, mergand catre unul care le aduce mai multe beneficii.

Casa 11 vorbeste si despre castiguri/contracte, asta inseamna ca Jupiter poate sa iti creasca aceasta zona. Tot ea mai vorbeste si despre onoruri si titluri pe care poti sa le primesti in urmatorul an.

Sfatul Alchimic: Casa 11 vorbeste despre intentii, vise, scopuri si teluri. E un moment bun sa iti pui intentii, sa visezi si sa-ti setezi scopuri si teluri cat mai inalte. Cu cat ne imaginam mai clar o posibilitate, cu atat o aducem mai aproape de realizare. O viziune pozitiva ne duce mereu catre o directie pozitiva. 

VARSATOR sau Ascendent in VARSATOR – CASA 10

Pentru Varsatori, Jupiter in Scorpion se va afla in casa 10. Asta inseamna ca in urmatorul an ai abilitatea de a te transforma printr-o schimbare ce va avea loc in cariera ta, poti fii promovat, poti sa primesti o functie mai inalta, cu mai multa autoritatea si responsabilitate, o functie de conducere (care iti aduce mai multi subordonati si un venit mai mare), poate sa fie vorba despre unul dintre cele mai inalte puncte atinse in cariera ta. E un job sau o pozitie care iti va aduce mai mult noroc, bucurie si implinire. Daca te intrebi ce pas sa faci in urmatoare perioada in cariera ta, Jupiter o sa iti fie cel mai bun sfatuitor (fie tu o sa simti din interior catre ce vocatie sa te indrepti, fie poate sa apara un mentor care sa te ghideze pe drumul cel mai bun).

Aurul tau se gaseste acum in dezvoltarea unei cariere.

Casa 10 vorbeste despre o cariera care are un impact asupra lumii, vorbeste despre vocatie si despre recunoastere sociala si publica prin ceea ce faci. Fiind vorba de Scorpion, o sa fie o experienta transformatoare, se poate sa termini o anumita cariera si sa incepi alta, una mult mai apropiata de sufletul tau.

Casa 10 vorbeste si despre autoritati, despre figurile de autoritate din viata noastra (oameni cu pozitii puternice, guvern sau diverse institutii), despre tatal nostru (prima figura de autoritate), iar Jupiter in Scorpion poate aduce vindecare in aceasta zona sau oportunitati benefice din partea acestei autoritati.

Sfatul Alchimic: Varsatorii pot scoate acum la lumina si in lume proiecte la care au lucrat, pe care le-au construit, iar acum sunt gata sa fie aratate, puse in functiune. Aceste proiecte se pot transforma intr-o cariera sau intr-o afacere.

PESTI sau Ascendent in PESTI – CASA 9

Pentru Pesti, Jupiter in Scorpion se va aseza in casa 9, o casa care o sa iti vorbeasca in urmatorul an despre sistemul tau de credinte. Astfel, te poti astepta la o transformare puternica a credintelor tale despre viata, sa cauti scopul tau in viata, sa-ti gasesti o noua inspiratie in viata ta, sa incepi lucruri noi in viata.

Fiind vorba de Scorpion, un master al crizelor de viata, s-ar putea ca sistemul tau de credinte sau anumite lucururi in care credeai cu tarie sa fie scuturate si sa te faca sa te reorientezi, poti sa iti dai seama ca realitatea e un pic diferita fata de ce ai crezut pana acum.

Casa 9 vorbeste despre educatie inalta, despre filosofie, spiritualitate, iar Scorpionul vorbeste despre ezoterism, ocult, astrologie. Se poate ca sistemul de credinte sa fie transformat acum cu ajutorul unor studii facute intr-un domeniu din aceste zone.

Aurul tau se gaseste acum in dezvoltarea unui sistem puternic de credinte.

La un nivel mai practic, s-ar putea sa incepi sa simti nevoia sa inveti ceva nou, sa faci un nou curs, sa mergi la o universitate (sau o alta forma de educatie inalta), sa gasesti un nou profesor/mentor sau sa incepi chiar tu sa predai, sa organizezi cursuri sau sa te transformi intr-un mentor sau o persoana care ofera sfaturi. Jupiter iti ofera acum oportunitatea sa incepi astfel de cariere, inclusiv cariere ce au legatura cu calatoriile (agent de travel, sa lucrezi cu straini sau alte tari). Poti inclusiv sa ai parte de mai multe calatorii, sa primesti o viza mai usor, sa primesti ajutor de la oameni din tari sau culturi indepartate.

Sfatul Alchimic: Casa 9 este casa naturala a Sagetatorului si a lui Jupiter, iar credintele lor de viata sunt tot timpul optimiste. In urmatoarea perioada incearca sa gasesti acele credinte de viata prin care te sabotezi sau credinte de viata pe care le-ai preluat pur si simplu de la alti oameni de-a lungul vietii, insa nu au fost niciodata ale tale. Uita-te la ele si vezi daca iti sunt bune, daca sunt in acord cu tine, elimina ce nu iti este de folos, transforma-le pe cele negative in unele pozitive si ai sa vezi cum viata ta va incepe sa se schimbe.

Pentru harta natala sau un profil astrologic complet, viziteaza rubrica astrograma. 

Advertisement

5 thoughts on “Jupiter in Scorpion 2017/2018 pentru fiecare zodie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.